Actualitate

Ministrul de Interne a anunţat noul şef al Jandarmeriei Române – UPDATE

Publicat: 20 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ministrul de Interne a anunţat noul şef al Jandarmeriei Române - UPDATE
Suporterii vor avea acces pe stadion începând cu ora 16,00 şi, respectiv, 19,00, pe baza biletelor şi a documentelor de acces care confirmă respectarea regulilor sanitare şi epidemiologice

În urmă cu puţin timp, Ministrul de Interne Marcel Vela, a oferit declaraţii despre şefii Jandarmeriei Române.

UPDATE: „Pleacă de la șefia Jandarmeriei generalul de brigadă Constantin Florea şi colonelul Grigore Ciauşescu. Cei doi – şeful şi adjunctul Jandarmeriei – urmează să revină la inspectoratele la care lucrau înaintea numirii. Noul șef al Jandarmeriei o să fie colonelul Bogdan Enescu, actual șef al Jandarmeriei Ilfov. Prim-adjunctul Jandarmeriei o să fie şeful jandarmilor români din Afganistan, Ionuţ Gabriel Câmpanu.”, a mai adăugat Marcel Vela.

Știre inițială

Conducerea Jandarmeriei Române a fost preluată de jandarmul care conduce trupele speciale din Afghanistan. Ministrul de Interne l-a numit în funcție de colonelul Câmpanu Ionuț Gabriel, care are 43 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române.

„Are 23 de ani de activitate în cadrul Jandarmeriei Române, a îndeplinit mai multe funcții de conducere în cadrul Jandarmeriei Române, în prezent este inspector-șef al Inspectoratului de Jandarmi al județului Ilfov și nu a avut nicio legătură cu evenimentele din 10 și 11 august 2018. Am avut astăzi de ales între cine să fie prim-adjunctul domnului Enescu Bogdan și am decis, având și experiența recentă din această săptămână de a cunoaște jandarmii din Afganistan să numesc la conducerea Jandarmeriei Române pe jandarmul care conduce trupele din Afganistan.

E vorba de domnul colonel Câmpanu Ionuț Gabriel, 43 de ani, absolvent al Academiei de Înalte Studii Militare. De 11 ani e în activitatea ministerului. În prezent ocupă funcția de adjunct al inspectorului-șef al Inspectoratului de Jandarmi al județului Harghita.”, a declarat Marcel Vela, Ministrul de Interne.

Adauga un comentariu