Sport

New York City îl vrea pe Florinel Coman în locul lui Alex Mitriță. „Cine spune că fulgerul nu poate lovi de două ori?”

Publicat: 24 oct. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
New York City îl vrea pe Florinel Coman în locul lui Alex Mitriță. Cine spune că fulgerul nu poate lovi de două ori
Florinel Coman

Florinel Coman, acum aflat pe lista accidentaților, după meciul de la Topola, se află pe lista de achiziții a celor de la New York City

Gigi Becali (62 de ani) s-a ținut tare în privința sumelor de transfer și poate obține până la urmă profitul mult dorit de pe urma vânzărilor lui Florinel Coman și Dennis Man, ambii în vârstă de 22 de ani.
Coman, acum aflat pe lista accidentaților, după meciul de la Topola, se află pe lista de achiziții a celor de la New York City. Americanii au pus ochii pe atacantul roș-albaștrilor, potrivit celor de la hudsonriverblue.com.

Ce scriu americanii despre interesul lui New York City pentru Florinel Coman

„Poreclit «Mbappe» după minunatul fotbalist francez Kylian Mbappe, Coman are un ritm excelent de joc, precum și abilitate pentru dribling. Jucător de picior drept, Coman evoluează în principal pe aripa stângă, dar este folosit și ca aripă inversă sau în centru”, scrie sursa citată. Jurnaliștii americani, care reamintesc de faptul că românul se află și pe lista altor cluburi, spun că aducerea lui Coman poate fi o altă mutare de succes pentru gruparea din New York.

„Compatriotul lui Coman, Mitriță, a izbucnit în Bronx înainte de plecarea sa. Cine spune că fulgerul nu poate să lovească de două ori?”, mai scriu americanii.

Florinel Coman este unul dintre produsele de export vandabile din lotul roș-albaștrilor

Gigi Becali are pretenții în continuare și vrea bani mulți pe principalii săi jucători, chiar dacă FCSB nu a mai luat titlul în Liga 1 din 2015 și chiar dacă a ratat iar calificarea în grupele cupelor europene.
Florinel Coman (22 de ani) este unul dintre produsele de export vandabile din lotul roș-albaștrilor. Atacantul are în continuare o cotă bună și chiar a fost ofertat în vară, după cum a dezvăluit Gică Popescu.

„Dacă Mihăilă s-a vândut cu 8,5 milioane de euro, de ce nu ar spera Steaua să ia minim 10 pe Coman? Coman e jucător de echipă națională, e un jucător foarte bun. Eu știu că Steaua a avut nouă milioane de euro pe el si n-a vrut să-l dea. Ei au socotelile lor, au încredere că se poate vinde pe o sumă mai mare”, a declarat Gică Popescu pentru as.ro.

Când va reveni Florinel Coman după accidentarea la gleznă

Fotbalistul de 22 de ani, care a suferit o entorsă la gleznă, a ratat cele 3 partide ale echipei naționale și mai are puțin de așteptat până va reveni pe gazon.
Conform ultimelor informații, recuperarea a decurs foare bine, iar Florinel Coman va reveni la antrenamente în două săptămâni. Ceea ce înseamnă că în maximum 3 săptămâni va fi apt de joc.
Ioan Becali a dezvăluit ce sumă ar fi cerut Gigi Becali. „Vărul meu a avut o ofertă de 9 milioane de euro pentru Coman de la Sporting Lisabona și 10 la sută dintr-un eventual transfer. Nu a vrut, a vrut 11 milioane de euro”, a declarat Ioan Becali.
Diriguitorii grupării portugheze nu s-au lăsat intimidați de refuzul milionarului din Pipera și vor să mai facă o nouă ofertă pentru internaționalul român în proxima periodă de mercato, susțin jurnaliștii de la onefootball.com.

5,5 milioane e cota de piață a lui Florinel Coman

Adauga un comentariu