National

O româncă este cea mai căutată femeie din Europa

Publicat: 18 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
O româncă este cea mai căutată femeie din Europa

Ildiko Enderle, o româncă de 43 de ani, este una dintre cele mai căutate infractoare din Europa. Femeia este acuzată de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi formarea unei grupări infracţionale organizate. Faptele de care este acuzată s-au petrecut între 2003 şi 2011.

Europol anunţă că Ildiko Enderle, o româncă de 43 de ani, este căutată de ani de zile pentru mai multe acuzaţii grave. Ildiko Enderle, născută în Miercurea Ciuc, judeţul Harghita recruta tinere cărora le promitea locuri de muncă în Germania.

Apoi, se ocupa ca acestea să fie transportate în Cehia. Acolo, tinerele care sperau să-şi găsească un job cinstit erau obligate să întreţină relaţii sexuale contracost.

Mai mult, printre tinerele recrutate s-au numărat şi minore. Ildiko Enderle nu acţiona singură, ci cu ajutorul a alte opt persoane, a stabilit Europol. Femeia a fost condamnată în lipsă pentru trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism şi formarea unei grupări infracţionale organizate.

Pe lista Europol se mai găsesc nume precum Radina Stancheva Zecheva, o bulgăroaică condamnată la cinci ani de închisoare pentru fraudă, Elizabeth Dizon Honrada, pentru trafic de droguri în Olanda, Elisabeth Gertrude Skarits, fraudă în Austria, Monika Rafaelova, jaf în Suedia şi Hilde Van Ackes, căutată pentru crimă.

Recent, doi bărbaţi şi o femeie au ajuns în arest în Italia pentru proxenetism. Pardaian Neoiţă, Ionela Bichineţ şi Vincenzo Mangiavilliano recrutau românce, le spuneau că vor lucra ca îngrijitoare de bătrâni, dar fetele sfârşeau întreţinând relaţii sexuale.

Adauga un comentariu