Sport

Patronul lui Jiangsu Suning a luat decizia în privința lui Cosmin Olăroiu! Totul după ce românul a ratat obiectivul

Publicat: 07 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Patronul lui Jiangsu Suning a luat decizia în privința lui Cosmin Olăroiu Totul după ce românul a ratat obiectivul

Cosmin Olăroiu (50 de ani) n-a avut parte de un sezon așa cum și-a dorit la Jiangsu Suning. Gruparea chineză a terminat sezonul pe locul 4 și a ratat calificarea în ediția viitoare a Ligii Campionilor Asiei, un eșec pentru echipa finanțată de către miliardarul Zhang Jindong.
Președintele Suning Holding Group, compania care deține și clubul chinez, a analizat situația și a decis că nu este momentul să facă o schimbare la nivel de staff tehnic. Tehnicianul român este curtat și de oficialii naționalei Chinei.

„În sezonul următor, vom continua tot cu Cosmin Olăroiu pe banca tehnică. Suntem mulțumiți de munca și de proiectul său. Sperăm să ajungem și în Liga Campionilor Asiei”, a spus Zhang Jindong, pentru presa chineză.

În China, numai primele trei clasate și câștigătoarea Cupei se califică pentru Liga Campionilor. Guangzhou Evergrande a cucerit titlul, Beijing Guoan s-a clasat pe locul 2, iar Shanghai SIPG a completat podiumul. În Liga Campionilor va merge și locul 5, Shandong Luneng, după triumful din Cupă.

Final de sezon pentru Cosmin Olăroiu și Jiangsu Suning

Băieții lui Cosmin Olăroiu au câștigat fără emoții în ultima etapă, scor 2-0 în fața formației Tianjin Tianhai, ocupanta locului 14. Wu Xi a deschis scorul în minutul 10, iar Alex Teixeira a majorat diferența în minutul 66, din penalty.
Jiangsu Suning a avut un final perfect de sezon, chiar dacă nu a prins podiumul. Echipa antrenată de Cosmin Olăroiu a înregistrat 13 meciuri consecutive fără eșec în a doua parte a campionatului. Mai mult decât atât, Jiangsu a câștigat nouă dintre aceste meciuri.
Cosmin Olăroiu va rămâne, cel mai probabil, la Jiangsu Suning și în următorul sezon. Românul mai are doi ani de contract cu echipa chineză.

Adauga un comentariu