Sport

Prima decizie a Anamariei Prodan la Hermannstadt. Miriuță: „Mi-au spus că nu-mi mai prelungesc angajamentul!”

Publicat: 13 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Prima decizie a Anamariei Prodan la Hermannstadt. Miriuță Mi-au spus că nu-mi mai prelungesc angajamentul
Vasile Miriuță și-ar putea încheia colaborarea cu Hermannstadt

Hermannstadt ar putea rămâne fără antrenor după ce Anamaria Prodan a venit în acționariatul clubului. Vasile Miriuță susține că a avut o înțelegere cu celălalt acționar, Claudiu Rotar, care a rămas în club.
Înțelegerea prevedea că, în cazul în care reușește salvarea clubului de la retrogradare, Vasile Miriuță va beneficia de prelungirea contractului cu un an. Între timp, Claudiu Rotar i-a înmânat lui Vasile Miriuță niște acte în vederea semnării, pentru prelungirea acordului până pe 10 august.
Totuși, a apărut primul caz de COVID-19 în Liga 1 și victimă a căzut magazionerul de la Dinamo. În aceste condiții, primul meci al lui Dinamo, cel cu Chindia, a fost amânat și va fi reprogramat.
Problema mare este că, dacă dinamoviștii ar mai sta două săptămâni în izolare, campionatul ar urma să se prelungească chiar până în septembrie. Astfel, Miriuță ar putea să nu mai vrea să semneze o asemenea prelungire. Ba chiar nici prelungirea actuală, pe care i-a propus-o Rotar, valabilă până pe 10 august.

Vasile Miriuță: „Mă mai gândesc dacă semnez!”

„Sunt acele mici probleme cu jucătorii cărora le expiră contractele și cu staff-ul. Nouă ne expiră tot pe 30 iunie. Sincer, acum două-trei săptămâni mi s-a promis că mi se prelungește cu un an mie și straff-ului, dar acum nu ni se mai prelungește pentru că, având o discuție cu șefii mei, s-a spus că nu se mai poate asta acum. Eu nu pot să spun că asta coincide cu venirea Anamariei Prodan pentru că eu am avut înțelegere cu șefii care sunt și au fost înainte de Anamaria Prodan și ceilalți doi investitori care au venit cu ea. Eu am avut o înțelegere cu domnul Claudiu Rotar.

Mi-a spus acum că nu se mai poate și am primit niște acte adiționale în care se specifică că ni se prelungește cu durata stării de urgență, până pe 10 august, dacă îmi aduc bine aminte. Până pe 10 august, adică până la terminarea ediției. Eu spun ce acte am primit noi. Campionatul e până pe 2 august, iar echipa care joacă barajul are până pe 5 sau 6. Eu, pe banii tăi, nu pot să comand, dacă vii acționar la Sibiu, sau la Cluj, sau la Voluntari. Sincer, mă mai gândesc (n.r. – dacă semnează contractul de prelungire până pe 10 august). Deocamdată, eu am contract până pe 30 iunie. Mă gândesc. Mai am să mă gândesc până la meciul cu Sepsi. Nu mă grăbesc, nu îmi dă nimeni în cap”, a spus Vasile Miriuță.

Hermannstadt are 11 persoane acum în consiliul director, după ce Anamaria Prodan a mai adus două persoane. Anamaria Prodan a plătit un milion de euro pentru 50 la sută din acțiunile de la Hermannstadt.
Jucătorii de la Hermannstadt au primit un salariu restant după ce Anamaria Prodan a venit ca acționar.

Adauga un comentariu