National

Revoltător! O femeie din Alba Iulia face plajă pe o piatră de mormânt

Publicat: 18 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Revoltător O femeie din Alba Iulia face plajă pe o piatră de mormânt
Revoltător! O femeie din Alba Iulia face plajă pe o piatră de mormânt

Revoltător! O femeie din Alba Iulia face plajă pe o piatră de mormânt

În Alba Iulia, o femeie a fost surprinsă bronzând-se într-un cimitir, pe o piatră de mormânt.

Revoltător! O femeie din Alba Iulia face plajă pe o piatră de mormânt

O localnică a fotografiat femeia în lenjerie intimă. Aceasta stătea întinsă, la orele prânzului, pe o piatră de mormânt.

„Așa se stă ziua la prânz, în cimitir: la plajă. În zona Ampoi III, la cimitirul Chip”, este comentariul celei care a făcut poza.

Fotografia surprinsă arată clar că femeia și-a așezat toate cele trebuincioase pentru a prinde bronzul perfect. Nu se știe care au fost motivele femeii, atunci când a ales să recurgă la acest gest, fiindcă ea își terminase programul de plajă, atunci când jurnaliștii din Alba Iulia au ajuns să verifice veridicitatea imaginii.

Accident rutier spectaculos în Alba Iulia. Un Matiz s-a răsturnat

Un accidentul rutier s-a petrecut pe 15 iulie 2020, în jurul amiezii, la Alba Iulia. În fața sediului Spitalului Județean de Urgență Alba, a fost surprins, de o cameră de bord a unui participant la trafic întreg evenimentul rutier.

Este vorba despre un autoturism Daewoo Matiz lovit de un Hyundai, în intersecția din fața unității medicale. În urma impactului puternic, autoturismul Matiz s-a răsturnat și a revenit pe roți.

Deși impactul a fost puternic, doar o persoană a fost rănită ușor, iar traficul rutier a fost temporar îngreunat pe Bulevardul Revoluției, în zona accidentului.

Accident rutier în Bistriţa Năsăud. Trei persoane au fost rănite

Un grav accident rutier s-a produs, luni, 13 iulie 2020, pe DN 17. O autoutilitară s-a oprit într-un cap de pod, iar în urma impactului trei persoane au ajuns la unitatea medicală din municipiu.

Luni dimineață, 13 iulie 2020, la ora 05.00, un apel la numărul unic de urgenţă 112 anunța un accident pe DN 17.

Echipaje ale pompierilor, Ambulanței și polițiștii bistrițeni au intervenit la faţa locului de urgenţă, în Livezile.

Conducătorul auto, un maramureșean a adormit la volanul autoutilitarei, ajungând într-un cap de pod. Trei persoane au fost rănite.

” Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident rutier care a avut loc în această dimineață, pe drumul național 17, în localitatea Livezile. Din primele date, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Săliștea de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, din cauza oboselii în conducere, a pierdut controlul acesteia, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care s-a răsturnat în șanțul din beton.

În urma accidentului, conducătorul auto și alți doi bărbați, de 64 și 53 de ani, din Bistrița-Năsăud, au fost răniți. Conducătorul auto a fost testat la fața locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Continuă cercetările în acest caz polițiștii Serviciului Rutier”, transmit reprezentanții IPJ BN.

” Victimele blocate au fost extrase de pompierii militari și predate conștiente echipajelor medicale. Toate cele trei persoane implicate în accident au fost stabilizate și tranportate la spital”, transmit reprezentanții ISU BN.

 

 

Adauga un comentariu