Sport

Simona Halep, favorita bookmakerilor la Roland Garros! Ce cotă are la câștigarea turneului

Publicat: 05 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep favorita bookmakerilor la Roland Garros Ce cotă are la câștigarea turneului

Simona Halep este favorita caselor de pariuri la câștigarea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros. Bookmakerii i-au acordat o cotă de 6, principalele urmăritoare fiind Serena Williams și Ashleigh Barty (cotă 10).

Următoarele în această ierarhie sunt Kiki Bertens, Garbine Muguruza și Bianca Andreescu, toate cu cotă 12. Naomi Osaka (15), Elina Svitolina (18) și Angelique Kerber (20) sunt și ele printre favorite.
Cea mai bună performanță a Simonei Halep la Roland Garros a venit în 2018, atunci când s-a impus pe zgura pariziană, în fața lui Sloane Stephens, în trei seturi. Înainte, ea pierduse finalele din 2014 și 2017, la Maria Sharapova, respectiv Jelena Ostapenko.

Simona Halep este noul număr 2 WTA

Simona Halep și-a trecut în cont 540 de puncte în clasamentul WTA după semifinala de la Melbourne. Ea a depășit-o în ierarhia mondială pe Karolina Pliskova și este noul număr 2 (6101 puncte).
Prima poziție este ocupată de Ashleigh Barty, care deține un avantaj uriaș în fața sportivei noastre. 8367 de puncte are în acest moment semifinalista de la Australian Open. Pliskova completează podiumul (5290).

Adauga un comentariu