Sport

Simona Halep, speriată de ceea ce poate urma, din cauza coronavirusului. „În capul meu, acesta e cel mai rău scenariu”

Publicat: 07 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Simona Halep speriată de ceea ce poate urma din cauza coronavirusului. În capul meu acesta e cel mai rău scenariu

Niciun turneu de tenis nu se mai dispută din cauza pandemiei de coronavirus, care a oprit practic sportul și a aruncat lumea într-o criză profundă. În ciuda optimismului președintelui WTA, Simona Halep a dezvăluit care este cel mai negru coșmar care ar putea avea loc în tenis în acest moment.

„În capul meu, cel mai rău scenariu ar fi cel în care restul sezonului ar fi anulat. Cred că această întrerupere va dura mai mult de luna iulie. Sper să putem juca la US Open pentru că situația la New York e foarte dificilă în acest moment”, a spus Simona Halep potrivit Eurosport.

US Open e programat în intervalul 31 august – 13 septembrie.

Declarația campioanei noastre a fost evidențiată și de francezii de la L’Equipe.
Întrebată ce s-ar întâmpla dacă s-ar anula Wimbledonul, Simona Halep a glumit: „Iau partea pozitivă pentru că asta înseamnă că o să fiu campioană în exercițiu timp de doi ani.”

Simona Halep nu a mai jucat tenis de la finalul lunii februarie

Simona Halep nu a mai jucat tenis de la Dubai, turneu pe care l-a câștigat după o finală cu Elena Rybakina, scor 3-6, 6-3, 7-6. Se întâmpla pe 22 februarie. Românca de 28 de ani profită de pauza forțată luată din cauza pandemiei de COVID-19 și susține că va sta departe de teren cel puțin încă o lună sau cât este necesar.

„Trebuie să ascultăm ce spun experții. Să stăm acasă, în siguranță. Tenisul nu este totul în viața mea. Am avut mulți ani în care a fost o prioritate, și încă mai este”, a spus Halep.

Simona Halep a spus că nu a mai ieșit din casă de trei săptămâni

Adauga un comentariu