National

Situaţie şocantă la Penitenciarul Giurgiu: Doi deținuți au fost găsiți morți în celulă – UPDATE

Publicat: 14 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Luni, 14 septembrie 2020, s-a produs o situație ciudată la Penitenciarul Giurgiu! Doi deținuți au fost găsiți fără suflare în propria celulă, în această dimineață. Conform primelor informații, nu s-au găsit semne de violență asupra cadavrelor.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi deţinuţi au fost găsite în pat. Aceştia nu prezentau semne vitale şi se pare că aveau afecțiuni medicale, fiind sub tratament.

Unul dintre deţinuţi este din judeţul Giurgiu, iar celălalt din Bucureşti.

Autoritățile desfăşoară cercetări la faţa locului pentru a stabili cu exactitate cum s-a întâmplat incidentul.

UPDATE: Conducerea Penitenciarului Giurgiu a transmis presei următorul mesaj: „Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, în jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineaţă, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeaşi cameră de deţinere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea, prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidenţă cabinetului medical at unităţii cu serie de afecţiuni pentru care se administra tratament. În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfaurand verificări Ia faţa locului.

De asemenea s-a procedat Ia informarea familiei deţinuţilor, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a Poliţiei Municipiului Giurgiu.

Cauzele şi împrejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administraţia locului de deţinere”.

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi când a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele

Un cioban a vrut să se spânzure în Penitenciarul Iaşi după ce a aflat ce pedeapsă a primit pentru că şi-a omorât fratele. Dimineaţă grea în Penitenciarul Iaşi după ce un puscariat a încercat să se sinucidă.

Conform informaţiilor deţinute de BZI.RO, se pare că ciobanul a încercat să îşi curme viaţa după ce a aflat că va trebui să stea 20 de ani în puşcărie pentru o oribilă crimă. Puşcăriaşul s-a folosit, în gestul său de o pereche de şireturi. Acesta s-a dus în baie unde a încercat să se spânzure. Totuşi, şireturile nu au susţinut greutatea corporală a lui Iulian Belceanu, în vârstă de 47 de ani şi s-au rupt. A fost găsit în baie de colegii de celulă. La faţa locului au intervenit medicii SMURD care l-au transportat de urgenţă la spital.

Iulian Belceanu şi-a ucis fratele în acest an

În acest an, Iulian Belceanu şi-a ucis fratele. Judecătorii l-au condamnat pe Iulian Belceanu la 20 de ani de închisoare după ce, în februarie 2020 şi-a ucis fratele cu o lovitură de cuţit. Conform relatărilor de la acea vreme, ciobanul l-a chemat pe fratele său la o băută. Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict pornit din motive financiare, bărbatul a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat fratele în vârstă de 51 de ani. Evenimentul a avut loc pe data de 19 februarie 2020 în jurul orei 17.

Magistraţii l-au condamant pentru omor calificat şi i-au confiscat şi cuţitul cu care a comis crima.

Carmen Bejan, dată în judecată de penitenciarul Gherla. Ce a mai făcut studentă criminală de la Timișoara

Carmen Bejan a fost dată în judecată de penitenciarul Gherla. Studenta criminală din Timişoara a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce a ucis un bărbat. Pe 21 septembrie tânăra are termen în procesul cu penitenciarul Gherla.

Carmen Bejan a şocat o ţară întreagă în 2009, pe când era studentă la Medicină, după ce a omorât un bărbat ce o ameninţase cu violul. A fost condamnată la 20 de ani de detenţie, în anul 2011, pentru fapta pe care a săvârşit-o alături de iubitul ei. Carmen a fost încarcerată la penitenciarul Arad, unde s-a măritat cu Claudiu Satran, un deținut condamnat pentru trafic de droguri și eliberat condiționat în 2013.

Carmen Bejan, dată în judecată de penitenciarul Gherla

Aflată în închisoare, Carmen şi-a făcut un obicei de a da în judecată penitenciarul în care era închisă. În anul 2018 a pierdut la Judecătoria Arad procesul intentat penitenciarului din localitate.

De curând, studentă criminală de la Timișoara a ajuns parte dintr-un proces cu penitenciarul Gherla, semn că mai nou acolo își execută pedeapsa. La următorul termen, cel de pe 21 septembrie, penitenciarul apare în rolul ”contestatorului”, în timp ce Carmen este ”intimat” în speța respectivă.

Carmen Bejan, studentă criminală de la Medicină, a câştigat 400 de zile de libertate în 2019

Carmen Satran a câştigat 400 de zile de libertate prin legea recursului compensatoriu.

Până în prezent, Carmen Satran, dar şi Sergiu Florea, complicele ei, au executat deja jumătate din pedeapsa de 20 de ani de închisoare primită pentru oribilă crimă comisă în iulie 2009 într-un cămin al Universităţii de Medicină din Timişoara.

Victima celor doi studenţi este Trifu Schroth, un bărbat din Timişoara care ar fi plătit pentru a întreţine relaţii sexuale cu studentă de la Medicină.

Adauga un comentariu