Cancan

Smiley a apărut la „Chefi la cuţite”, de pe Antena 1, alături de Gina Pistol

Publicat: 10 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Smiley a apărut la Chefi la cuţite de pe Antena 1 alături de Gina Pistol
Smiley a apărut la „Chefi la cuţite” alături de Gina Pistol

Smiley a apărut la „Chefi la cuţite” alături de Gina Pistol. Chiar daca are contract cu PRO TV-ul, cântărețul a vrut să fie alături de iubita sa de ziua acesteia de naștere. Gina și-a sărbătorit onomastica prin muncă.

Vedeta celor de la Antena 1 filmează un nou sezon pentru „Chefi la cuţite”, aşa că nu a stat deloc acasă.

Smiley a apărut la „Chefi la cuţite”

Iubitul blondinei a decis să o surprindă cu ocazia aniversării, a împlinit 40 de ani. I-a cumpărat un tort superb şi s-a prezentat pe platourile de la Antena 1.

Prezentatoarea TV i-a sărit în brațe de bucurie atunci când l-a văzut. De față la acest eveniment au fost și cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Nici Speak nu a lipsit, fiind coprezentator al emisiunii.

Specială a fost ziua de 9 decembrie pentru Gina Pistol. Și-a aniversat ziua de naştere. „În această dimineaţă mă simt foarte răsfăţată. Am avut un început de zi care m-a făcut să plâng. Am plâns toată dimineaţa pentru că astăzi fac 40 de ani, împlinesc 40 de ani de viaţă pe acest pământ şi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea. M-am trezit pe o muzică superbă. În living aveam un cvartet de coarde care a cântat melodia din «Parfum de femeie», superbul tangou din film, apoi un vals. Vă daţi seama că abia eram trezită din somn, abia ieşită din baie şi bineînţeles că am plâns”, a fost mesajul Gini Pistol, potrivit okmagazine.ro

Gina Pistol se află în al doilea trimestru de sarcină și, potrivit apropiaților ei, a fost nevoită să mai anuleze din evenimente pentru a nu fi supusă stresului și oboselii. La sfârșitul lunii septembrie, viitorii părinți au făcut un video emoționant în care au anunțat și sexul bebelușului: vor avea o fetiță!

Gina Pistol a fost înlocuită de la Asia Expres

Smiley a apărut la „Chefi la cuţite” si a surprins-o pe Gina Pistol de ziua ei. Iubita cantaretului este cu gândul la venirea bebelușului pe lume. Alături de acesta, Gina s-a ocupat în această perioadă să redecoreze casa și chiar să pregătească dormitorul copilului. Deși visa de mult timp la aceste momente, vedeta a trebuit să facă niște sacrificii în ceea ce-i privește carierea în televiziune. După ce a aflat că este însărcinată, iubita lui Smiley a trebuit să renunțe la postul de prezentatoare la Asia Expres.

În momentul în care a aflat că va aduce pe lume un copil, ea a discutat cu șefii ei și a hotărât să renunțe la acest proiect, unde era moderatoare încă din 2018. Totuși, Gina Pistol a rămas doar la emisiunea Chefi la Cuțite. Înlocuirea prezentatoarei este una iminentă, dacă ținem cont de faptul că Asia Express se filmează pe parcursul unei luni întregi, într-o țară îndepărtată.

Gina Pistol și-a anunțat șefii de la Antena 1 că, pe viitor, va rămâne doar prezentatoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” și că renunță la proiectul Asia Express. Decizia acesteia este una lesne de înțeles, dacă ținem cont de faptul că, cel mai probabil, ediția cu numărul patru se va filma în primăvarea anului viitor. Iar atunci fiica celebrului cuplu Gina Pistol-Smiley va avea numai câteva luni.

Adauga un comentariu