Cancan ultimă oră

Soţul Oanei Zăvoranu, surprins cu o brunetă

Publicat: 28 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Cancan.ro a l-a surprins pe Alex Ashraf, soţul Oanei Zăvoranu, în ipostaze incendiare altaruri de o tânără, într-o benzinărie din nordul capitalei.

Imaginile sunt savuroase, iar Oanei cu siguranţă nu îi va pica bine când le va vedea. Alex se afla în compania unei brunete sexy, care se pare că îi este ”colegă” de antrenamente. Într-o atmosferă extrem de relaxantă, soțul Oanei Zăvoranu și ”sexy-colega” de sală au stat la o șuetă pe terasa benzinăriei. Se pare că cei doi au o strânsă relație de prietenie, pentru că au chicotit minute bune, la o cafea.

Ba mai mult decât atât, la un moment dat, Alex Ashraf a fost surprins într-o ipostază despre care presupunem că o va înfuria pe celebra lui soție, Oana Zăvoranu. Bruneta cu care palestinianul se afla la masa din benzinărie și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar Alex a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior.

După apariţia imaginilor, oamenii au reacţionat imediat, iar majoritatea au sărit în apărarea Oanei: „Este un pierde vară întreţinut.”, ” Va urma cea mai mare bălăcăreala..”, „Aşa merită…”, au fost câteva dintre comentariile fanilor Oanei.

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce soțul ei a fost prins în tandrețuri cu altă femeie
„Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Păi unde trăim, în pădure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?’, a declarat Oana Zăvoranu pentru VIVA!.

Adauga un comentariu