Cancan ultimă oră

Teo Trandafir este în doliu. Alexandru Trandafir a decedat

Publicat: 23 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Alexandru Trandafir, fostul soț a lui Teo Trandafir a încetat din viață potrivit unei informații din interiorul companiei Tarom unde acesta era pilot. Teo Trandafir a fost căsătorită cu Trandafir în perioada 1990 – 1996, ulterior au divorțat.

”Dragi colegi aviatori, cu deosebită durere și tristețe în suflet vă anunțăm pe această cale că a plecat dintre noi colegul nostru, Alexandru Trandafir, fost pilot Tarom. Pentru cei care doresc să-l însoțească pe ultimul său drum, slujba de înmormântare va avea loc vineri, 24 ianuarie, ora 10. în București la Cimitirul Giulești Sărbi. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris un coleg de-al lui Alexandru.

Dragi colegi aviatori,

Era un om excepţional, bine, este şi în continuare excepţional doar ca formaţia lui este una precisă ca zona, la vremea respectivă el cadru militar, eu smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere, nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completam.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci nişte alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele.”

Copilul meu poarta acelaşi nume ceea ce mi se pare o dovadă de respect, asta pentru că vibraţia numelui este cea care îţi defineşte existenţa. Eu nu ştiu să mă cheme altfel. Pe mine înainte mă chema ca pe tata, Uţa. Acum la 49 de ani, mâine, poimâine nu mai ţin minte numele de atunci pentru că nu îl mai port demult”, povestea Teo Trandafir, în urmă cu câțiva ani.

Adauga un comentariu