Sport

Turcii scriu că George Pușcaș și-a dat acordul pentru transfer. Și Ianis Hagi e pe listă

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Turcii scriu că George Pușcaș și-a dat acordul pentru transfer. Și Ianis Hagi e pe listă
June 21, 2019 - Serravalle, United Kingdom - George Puscas of Romania celebrates with the ball after Romania take a 3-2 lead during the UEFA Under-21 Championship 2019 match at Stadio Dino Manuzzi, Cesena. Picture date: 21st June 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage(Credit Image: © Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire)

George Pușcaș și-ar fi dat acordul să se transfere la Fenerbahce, scrie cotidianul turc Fotomac. Atacantul român a fost anunțat de cei de la Reading că sunt dispuși să asculte oferte din cauza problemelor financiare. Pușcaș a mai fost dorit de Fenerbahce și în iarnă, iar acum gruparea de pe malul Bosforului este gata să profite de criza clubului din Championship.

George Pușcaș, dorit în locul lui Vedat Muriqi

Turcii insistă și din cauza faptului că-și vor pierde atacantul – vedetă. Este vorba despre Vedat Muriqi, jucătorul din Kosovo, dorit de Tottenham și Lazio. Se pare că trupa lui Jose Mourinho va avea câștig de cauză pentru o sumă de aproape 25 de milioane de euro.
De aceea, Fenerbahce va avea fonduri suficiente pentru a-l achiziționa pe Pușcaș, iar pe lista turcilor este prezent și Ianis Hagi.
8 milioane de euro plus bonusuri a fost prețul de transfer al lui George Pușcaș, de la Inter Milano la Reading, în vara lui 2019.
11 goluri în 33 de meciuri a marcat George Pușcaș în toate competițiile pentru englezi.
5 ani are contract George Pușcaș cu Reading

Adauga un comentariu