Actualitate

Wizz Air a anunțat suspendare unor zboruri

Publicat: 20 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Wizz Air a anunțat suspendare unor zboruri
Wizz Air a anunțat suspendare unor zboruri

București, 20 iulie 2020: Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din Europa Centrală și de Est și cel mai verde transportator aerian din Europa, a anunțat azi că, din cauza restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române, suspendă toate rutele dintre România și Suedia, Portugalia, Israel și Emiratele Arabe Unite până pe 31 iulie inclusiv. Totodată, din cauza restricțiilor introduse de autoritățile austriece, zborurile dintre România și Austria sunt suspendate până la aceeași dată.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air. Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele.

Wizz Air își cere scuze pentru inconvenientele pe care le pot produce aceste restricții de călătorie clienților și îi asigură că siguranța și binele pasagerilor și ale echipajului rămân principalele priorități ale companiei.

Wizz Air a făcut anunţul. Reduceri de 25% pe rute selectate

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și cel mai ecologic transportator aerian din Europa a anunțat astăzi, 10 iulie 2020, reduceri de 25% pentru zboruri pe rutele spre Danemarca, Cipru, Norvegia, Elveția și Grecia. Promoția este valabilă doar pe 10 iulie, pentru toți clienții, iar zborurile se pot efectua la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil Wizz.

Wizz Air anunță reduceri

Compania aeriană Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică linie aeriană din Europa a anunțat ieri, 9 iulie 2020, un preț de 9,99 euro pentru 100.000 de bilete pe zborurile spre si dinspre Dortmund. Promoția a fost valabilă doar pe 9 iulie, pentru toți clienții, zborurile putând avea loc la orice dată. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil Wizz.

Wizz air anunța pe data de 26 iunie 2020 un discount de 20% pentru biletele spre și dinspre Londra Luton. Compania aeriană Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai ecologică linie aeriană din Europa a anunțat pe 26 iunie 2020, un discount de 20% pentru zborurile către sau care pleacă de la Aeroportul Londra Luton.

Compania aeriană Wizz Air menționează faptul că promoția este valabilă pentru toți clienții, până la 23:59 ora Europei Centrale, zborurile putând avea loc la orice dată. În plus, pasagerii care aleg această ofertă pot beneficia și de o altă facilitate pentru serviciul Wizz Flex pentru doar 1 GBP. Rezervările se pot face pe wizzair.com sau prin aplicația de mobil Wizz.

Wizz Air, reducere de 30%

Wizz Air anunța pe 24 iunie 2020 o reducere de 30% . Wizz Air, lider în domeniul zborurilor low-cost în Europa Centrală și de Est și cea mai verde linie aeriană din Europa a anunțat miercuri, 24 iunie 2020, un discount de 30% pentru toate zborurile, indiferent de destinație.

Promoția anunţată de compania aeriană low-cost a fost valabilă pentru toți clienții, până la 23:59 ora Europei Centrale, pentru toate rutele, zborurile putând avea loc la orice dată.

Wizz Air le recomandă pasagerilor să adauge opțiunea Wizz Flex la rezervare, pentru a avea o măsură suplimentară de protecție. Procedând astfel, pasagerii își pot anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă și vor primi 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit și pot schimba datele și chiar rutele de oricâte ori doresc.

„Prin adăugarea opțiunii Wizz Flex la rezervare, pasagerii se pot asigura că, în cazul în care intervin schimbări de planuri ori pur și simplu doresc să călătorească la o altă dată, pot să modifice rezervarea cu orice alt zbor Wizz la alegere. Sperăm că oferirea acestei măsuri suplimentare de protecție pentru rezervările pasagerilor va aduce o sentiment de siguranță în aceste vremuri incerte”, au transmis reprezentanții companiei aeriene Wizz Air.

Adauga un comentariu