Acasă » Vedete » Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

De: Alice Zotta 21/07/2020 | 07:51
Cristian Tudor Popescu, despre Andreea Esca după ce s-a vindecat de COVID-19: “A fost fost o amatoare, dar a salvat niște vieți! Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus”

Primul interviu oferit de Andreea Esca după ce s-a vindecat de noul coronavirus a fost urmărit de aproape întreaga țară seara trecută, în cadrul Știrilor Pro TV, iar printre cei care au ascultat-o și au văzut-o în timp ce făcea dezvăluiri despre delicata perioadă prin care a trecut familia ei se numără și Cristian Tudor Popescu. Gazetarul a comentat multe dintre aspectele expuse de celebra prezentatoare și a spus cu ce anume nu a fost de acord dintre declarațiile făcute de vedeta de la Pro TV.

Citește și: Andreea Esca a recunoscut! Știrista de la Pro TV a luat COVID-19 de la soțul ei, Alexandre Eram: “Am devenit și eu purtătoarea acestui virus”

Cristian Tudor Popescu, despre primul interviu oferit de Andreea Esca după ce s-a vindecat

Jurnalistul a subliniat în cadrul intervenției telefonice făcută la Digi 24 că este convins că Andreea Esca “a salvat niște vieți și niște suflete prin ceea ce a spus și cum a spus”. El a apreciat-o pentru puterea de care a dat dovadă în timpul declarațiilor, având în vedere că a povestit și momentele în care soțul ei aproape că a cedat în fața virusurului SARS-CoV-2 și, mai ales pentru sinceritatea ei.

“O cunosc pe Andreea Esca de mai bine de 20 de ani. Am fost cablat cu ea în nenumărate emisiuni. N-am văzut-o niciodată așa cum am văzut-o în această seară. Este o profesionistă a știrilor, a meseriei, care frizează mereu perfecțiunea. Acum nu a mai fost profesionistă. A fost amatoare, în sensul profund al rădăcinii acestui cuvânt – și anume acela de a iubi. Cred că Andreea Esca a salvat în această seară, fără să fie medic și fără să fie preot, cred că a salvat niște vieți și niște suflete prin ceea ce a spus și cum a spus.

Cred că până și doamna aceea care a pălmuit vânzătoarea în magazin – ați dat mai devreme acele imagini – pentru că vânzătoarea a îndrăznit să îi spună că nu poartă mască, cred că până și acea persoană atât de agresivă și de ignorantă, dacă a văzut-o pe Andreea Esca în această seară, cred că s-a mai clintit înlăuntrul ei.

Sunt câteva lucruri pe care a reușit să le transmită Andreea Esca în această seară într-o situație deloc simplă pentru ea. Ea nu a mai putut să fie știrista atât de detașată. Eu întotdeauna am apreciat-o pentru sângele ei rece, pentru luciditatea ei. (…)

A făcut un lucru foarte greu, nu știu câți dintre noi ar putea face, și anume să povestești în direct ce i se întâmplă unei persoane atât de apropiate precum este soțul Andreei, Alexandre Eram, un om care a ajuns în pragul morții. Pentru că asta s-a întâmplat acolo. A ajuns în pragul morții până la transfuzia cu plasmă, cu anticorpi care a reușit să-l scoată din acel moment al iadului, când spunea: «Nu mai pot!». (…) Ca să faci așa ceva este cu totul ieșit din comun. E maximum ce poți să faci ca gazetar! (…)”, a declarat Cristian Tudor Popescu în cadrul unei emisiuni de la digi24.ro.

Nu rata: Andreea Esca, adevărul despre COVID-19. Știrista de la Pro TV a spus ce simptome a avut: Nu am simțit mirosul de la usturoi”

CTP: “Nu poți să treci peste lucrurile astea oricât de îndoctrinat și de manipulat ai fi”

Ulterior, gazetarul a mai afirmat: “Cred că poate și cei mai căpățânoși, ca să nu-i numesc altfel, dintre cei care refuză să creadă că există acest virus, i-am văzut în imagini mai devreme… Până și aceștia oameni nu cred că pot să treacă peste ceea ce a povestit Andreea. Ce avem aici? Avem o femeie de patruzeci și ceva de ani, cum este Andreea, care este simbolul tonicității, al vioiciunii, o știm cu toții, aproape că nu-ți poți imagina boala împreună cu Andreea. Și iată că totuși virusul a atins-o. Iată că virusul i-a atins fiul. Iată că un om de 50 de ani care nu avea boli cronice, un om sănătos, sportiv a putut să ajungă în pragul morții din pricina acestui virus (n.r.: Alexandre Eram, soțul Andreei Esca).

Nu poți să treci peste lucrurile astea oricât de îndoctrinat și de manipulat ai fi de nu puținele personaje care fac lucrul ăsta în spațiul public românesc. Și o fac politicieni, o fac jurnaliști, o fac medici. Care este adevărat, nu sunt epidemiologi. Sunt oftalmologi, legiști, înfrumusețători de fețe. Nu o să pronunț cuvinte nobile de tipul «chirugie plastică». (…)

Cu un singur lucru nu sunt de acord din ce a spus Andreea. A spus: «Nemernicul ăsta de virus!”. Virusul nu e nemernic. În mare parte a existenței lui, nici nu e viu. Virusul nu e nemernic, cum nu e nemernic un rechin care îți mănâncă piciorul pentru că ai intrat în bazin, sau într-o zonă semnalizată că: «Aici sunt rechini!».Problema e la oameni”.

Află și: Dan Negru îi “înţeapă” pe rivalii de la Pro TV după ce Andreea Esca a fost confirmată cu noul coronavirus: “Habar n-am care…”

CTP: “În seara aceasta au apărut Andreea Esca și un nemernic”

În cadrul interviului acordat, Cristian Tudor Popescu a făcut o paralelă între apariția Andreei Esca de aseară la TV și ce a lui Donald Trump – amândoi au vorbit despre criza epidemiologică provocată de COVID-19; în timp ce prezentatoarea a vorbit despre gravitatea din noua realitate, președintele american a negat anumite informații privind situația gravă din SUA.

“În seara aceasta au apărut Andreea Esca și un nemernic. Un nemernic bronzat la ultraviolete, un nemernic care se întâmplă să fie cel mai puternic om de pe planetă și l-am văzut în această seară, în paralel cu Andreea Esca, cum televiziunea lui de casă – Fox News – îi spunea «Tovarășu’ prezident, prietene, 900 de morți pe zi și 60.000 de noi infectări» și respectivul nemernic spunea: «Avem cea mai bună rată din lume!». Deci nemernicii și cei care îl admiră pe ăsta – și sunt și în România destui -, nemernici sunt atâția din păcate oameni, nu virusul”, a mai afirmat cunoscutul jurnalist.

La nivel mondial există 14.857.296 de oameni diagnosticați cu noul coronavirus, conform celui mai nou bilanț, iar numărul morților a ajuns la 613.335. SUA, Brazilia, India, Rusia și Africa de Sud sunt cele mai afectate state din lume de criza sanitară.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii la Mamaia
Fițe, fițe, dar nici așa! E incredibil cu cât se vinde o porție de hamsii...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Mădălina Ghenea nu se potolește! Filmată în body TRANSPARENT prin care se vede TOT
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile: „E ceva de suflet. Eu în ea am văzut-o pe sora mea”
Cel mai mare secret al actorului Florin Piersic. A ținut totul ascuns ani de zile:...
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei.  Ce urmează să se întâmple cu el
Verdict neașteptat în cazul bărbatului suspectat de uciderea gravidei din Orhei. Ce urmează să se...
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica a făcut infarct când a auzit și a murit și ea
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Trei femei s-au infectat cu HIV după ce au apelat la Terapia Vampir! Aceasta este o tehnică populară, care promite întinerirea pacientelor
Trei femei s-au infectat cu HIV după ce au apelat la Terapia Vampir! Aceasta este...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână:
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite. Are două fete și un băiat: „Petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu ei”
De necrezut! Cum arată cei trei copii ai Gabrielei Lucuțar de la Chefi la Cuțite....
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri părăsesc această lume
Țara unde 9 milioane de locuințe sunt neocupate. Tot mai mulți bătrâni care locuiesc singuri...
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Cel mai mare animal din Europa, surprins în România. Imaginile au făcut înconjurul internetului
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Devine interzis în România! Anunțul făcut de Guvern: Am interzis prin ordin
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de pacient este rezervat
Medicul Tudor Ciuhodaru, veşti de ultimă oră despre Florin Piersic: Prognosticul la un astfel de...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de şapte ani
Un transsexual din Hong Kong a obţinut un act de identitate după un proces de...
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Decizie pentru proprietarii de terenuri din România. Este obligatoriu până la 31 mai
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
Codul Muncii modificat oficial. Noi obligații pentru angajatori
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se coșcovește pe zi ce trece
Cum arată celebrul hotel Rex din Mamaia în ajun de 1 Mai. Perla stațiunii se...
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul pleca…
Florin Piersic, dezvăluiri incredibile despre relaţia cu o femeie căsătorită: Mi-au plăcut aventurile! Când soţul...
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și al altor supermarketuri
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43 de ani. Cum arată acum
Anca Serea s-a decis. Soția lui Adi Sînă și-a făcut prima intervenție estetică la 43...
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut niciodată
Singurele zodii care sunt binecuvântate și primesc daruri speciale de Paște. Așa noroc n-au avut...
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane de euro
Tranzacția momentului pe piața energiei din România. Gigantul care a făcut o achiziție de milioane...