Acasă » Trending » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Berbec

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Berbec

De: Madalina Manole 02/10/2020 | 00:05
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020. Lună Plină în zodia Berbec

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2020 spune că nativii din zodia Berbec vor avea parte de fenomenul de Lună Plină care se va petrece întocmai în zodia lor.

Luna Plină este un moment al încheierilor, un moment în care o etapă din viață ajunge la apogeu, se culeg roadele și se încheie episodul, vrut sau nevrut. Această Lună Plină se petrece cu Luna în Berbec, în opoziție cu Soarele din Balanță și în conjuncție cu Chiron retrograd din zodia Berbec, prin urmare este un moment al conștientizărilor puternice, al observării unor vulnerabilități pe care le avem, dar și al vindecărilor.

La modul general, în energia colectivă, fiind vorba de zodia Berbec, este vorba de fiecare în parte, de atitudinile noastre, de acțiunile noastre care trebuie schimbate pentru a ne reechilibra și a trăi în armonie cu ceilalți, de aceea, această Lună Plină are foarte mare impact asupra relațiilor parteneriale, fie sentimentale, fie profesionale sau de altă natură.

Primii impactați sunt cei născuți sau care au ascendentul în zodiile Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar energia o vor resimți și cei născuți în zodiile Gemeni, Leu, Săgetător și Vărsător. Repercusiunile se pot simți puternic pe o perioadă de două săptămâni până la o lună de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au parte de această Lună Plină în zodia lor, acolo unde se află nu doar Chiron retrograd, ci și Marte retrograd, planeta lor guvernatoare. Ei bine, este un moment foarte important, un moment în care energia, atenția este revărsată asupra nativilor și au șansa de vindeca atitudini agresive, comportamente dominatoare. Pot trece într-o altă etapă și pot conștientiza cât de important este să fie bine ei cu ei înșiși și cu ceilalți, pot conștientiza ce trebuie să încheie în viața lor personală și profesională pentru a ajunge la aceea armonie mult tânjită. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce șansa de a încheia acele aspecte profesionale care nu-i lasă să progreseze în atingerea obiectivelor. Pentru unii nativi poate fi neplăcut, nevoit, dar este, de fapt, benefic lor pe termen lung și vor observa asta.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au ocazia să încheie la această Lună Plină o perioadă de izolare, de retragere în sine. Nativii conștientizează ceea ce i-a inhibat, ceea ce le-a adus interiorizarea în aceste ultime luni și astfel au șansa de a se vindeca și a evolua. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a vindeca inclusiv o suferință fizică, de a ameliora o afecțiune care s-a cronicizat. Cumva, este o Lună Plină în contact cu partenerul de viață care poate aduce o încheiere a unei relații în care nu există responsabilitate și nici idealuri, viziuni comune de viitor sau, din contră, o relație ascunsă poate fi oficializată.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au posibilitatea ca la această Lună Plină să vindece o relație de prietenie, să o transforme sau, din contră, să o încheie. Nativii văd adevărata față a unor prieteni și pot lua decizii în consecință. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a culege roadele unui proiect, unei activități în mediul online, de a ieși dintr-un grup. Posibil să se încheie acele proiecte care nu aduceau câștiguri pentru a face loc altora noi.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în sectorul carierei, deci poate aduce ocazia de a culege roadele profesionale, ocazia de a încheia un proiect profesional, dar și de a primi o funcție. Nativii care vor fi obligați să iasă dintr-o colaborare vor reuși, în schimb, să aibă înțelepciunea necesară și să vadă partea pozitivă a situației pentru că va fi o parte pozitivă pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le aduce ocazia de a-și reconfigura o strategie de atingere a unor obiective astfel încât să se pună mai mult în evidență.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au ocazia la această Lună Plină să atingă un apogeu al spiritualității și să-și dea seama cu ce principii și convingeri merg mai departe în viață, acestea ajutând nativii în evoluție, atât spirituală, cât și profesională. Posibil ca acum să se obțină diplome și atestate și pot fi stimulați de un context profesional să învețe lucruri noi, să se dezvolte. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a încheia o situație juridică și a culege roadele.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia la această Lună Plină să încheie o situație financiară care i-a acaparat în ultima perioadă, poate fi vorba de un credit, partaj, litigiu, de taxe, impozite, de o situație care vizează banii partenerului de viață. De asemenea, este un moment bun să vindece o traumă intimă, legată poate chiar de viața sexuală. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia de a depăși o perioadă frustrantă, apăsătoare, transformatoare, de a depăși niște frici pe care nativii le țineau ascunse.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în Berbec întocmai în sectorul relațiilor și al căsătoriei. Va fi un moment culminant care va aduce conștientizări și vindecări, dacă nativii vor da dovadă de diplomație și maturitate, dar poate aduce și încheierea unor relații prea agresive, dominatoare în care nu se mai poate face nimic. Este culegerea unor roade a ceea ce au sădit în ultimele 6 luni de viață. Impactul este, de asemenea, resimțit și în relațiile profesionale, în relașiile cu colaboratorii și asociații. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ocazia să se vindece mai ușor după o despărțire, dacă aceasta a avut loc de curând.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de Luna Plină în sectorul muncii și al sănătății. Nativii pot încheia un capitol care vizează programul de muncă, sarcinile și responsabilitățile avute, modul de desfășurare a acestora. Unii Scorpioni se pot angaja în această perioadă sau pot pierde, renunța la un loc de muncă, aspect care ar fi ideal să nu fie făcut de bună voie sau să fie făcut doar dacă s-a semnat un precontract în altă parte și s-au înțeles întocmai termenii și condițiile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a-și schimba stilul de viață, aspect necesar pentru o însănătoșire, o recuperare și revitalizare a energiei.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de Luna Plină în casa iubirii, a copiilor și a activităților (re)creative. Nativii pot culege roadele a ceea ce au sădit în ultimele 6 luni, pot trece la un alt nivel în relațiile de iubire, unul mai matur și astfel pot consolida o poveset de dragoste. De asemenea, pot afla vestea că vor fi părinți, familia se poate îmbogăți cu un nou membru. Însă, atebție, nu este exclus să se încheie acele relații unde nu există responsabilitate și valorificare reciprocă. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le aduce ocazia de a culege roadele unor activități distractive, sportive, de a culege laurii unor hobby-uri dezvoltate, poate chiar artistice sau creative.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de Luna Plină în sectorul familiei și al locuinței. Nativii pot culege roadele muncii lor legate de o casă, de un bun de patrimoniu, aspect care poate însemna o mutare, o renovare încheiată, obținerea unor drepturi în casă. Nativii pot ierta și vindeca o traumă de familie, o relație cu părinții, pot înțelege de unde provin anumite emoții distructive, agresive. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce ocazia de a trece la un alt nivel în relațiile cu familia, dar și cu propria lor persoană. Nativii vor fi mult mai maturi și responsabili față de cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de Luna Plină în sectorul comunicării. Nativii pot afla fel și fel de vești, informații care să le aducă un rezultat final la o acțiune întreprinsă. Cel mai probabil, unii Vărsători vor finaliza acte legate de o deplasare sau de un mijloc de transport. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a culege roadele unei perioade de studiu, de învățare, de a da un interviu, examen, de a susține o ședință importantă care să schimbe o traiectorie.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de Luna Plină în sectorul financiar. Nativii pot avea conștientizări puternice legate de bani, de cum îi câștigă, de cum îi cheltuie și de cum îi administrează. O sumă de bani se poate debloca, o datorie poate reveni sau se pot culege roadele financiare ale unui proiect la care au lucrat în ultima perioadă, mai ales dacă este inițiat în ultimele 6 luni. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce șansa de a-și da mai multă valoare, de a vindeca lipsa de încredere în propria persoană și astfel de a culege roadele unor talente și abilități.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...