Caută în Cațavencii.ro

Te interesează un subiect anume? Scrie termenul căutat şi apasă Enter.

[Închide sau apasă ESC]

Rușine să ne fie

Zoom Rușine să ne fie

Ce rușine pentru Servicii, totuși… Dacă și Serviciile or mai fi ce ne imaginăm noi că sunt. Deși nu cred. De ce ar fi Serviciile mult diferite de restul societății? E plină politica de imbecili, sunt pline străzile și cancelariile, universitățile, spitalele, de ce ar fi altfel Serviciile?

Eu zic că dacă ne uităm la televizor vedem starea Serviciilor.

Nu doar partidele investesc în televiziuni. E vorba și de investițiile emoționale, de oameni, să nu ne gândim numai și numai la bani, cum am fost atât de prost obișnuiți.

Se mai spune, spre exemplu, că „băieții de la Pădure“ nu fac altceva de doi ani de zile decât să-i caute de lucru lui Iohannis. Ceva pe valută, să mai ridice și el măcar două case până agață ghetele-n cui. Și, iată, par foarte incapabili. Din când în când mai aruncă în presă câte o petardă, ca să creadă Iohannis că e aproape vreun post de la UE.

Și totuși, cum naiba să crezi că vorbești cu prefectul, când ăla nu e prefectul?

Citeşte mai multe despre:

2 comentarii

  1. #1

    Imi este dor de Robert Turcescu si de constiinta lui… Atunci am inteles ca armata romana a spionat tot ce se poate de spionat despre putin, si a decis sa isi indrepte atentia catre adevaratul inamic…

    • #2

      Cu caveatul ca dl RT consuma materii organice urat mirositoare. Ce a prezentat el ca dovada a pretinsei lui calitati era un livret militar emis in urma nebuniei gl (rz) Oprea G, Ph.D., care a mitraliat cu grade de ofiter in rezerva toata sleahta fata de care avea el interese (daca nu ii atragea cineva atentia ca la pace nu se poate il facea maresal pe Ontanu ). Pe Turcescu il invrednicise cu gradul de locotenent-colonel. Dar smolitul artagos a supralicitat corect. Doar nu era sa apara o reactie oficiala prin care sa se dezminta elucubratia, caci ar fi ras toata planeta. Daca ar fi fost cu adevarat, dupa senzationala dezvaluire si-ar fi exersat mult timp caligrafia intro companie nu foarte agreabila.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Catavencii.

Editoriale
Editoriale
bijuterii argint