Numărătoarea PSD „33 de taxe noi pentru români”

Numărul taxelor și impozitelor a crescut de la 241 la 274 din decembrie 2019, acuză social-democrații.

„Nu e suficient că vă taie veniturile! Nu e de ajuns că vă scumpesc viața! Vă mai și taxează fără milă de un an încoace, inventând biruri peste biruri! Și asta în timp ce PNL și USR-PLUS mint cu tupeu prin sloganuri gen “ZERO TAXE”!
Crescând taxele pentru toți, fără să se atingă însă de cei bogați, guvernarea Dreptei produce în fiecare zi #nedreptate.

Social-democrații au postat și un clip video, în care apar Ludovic Orban, care afirmă că taxele și impozitele nu vor fi majorate, precum și Florin Cîțu, care declară că nu vor fi fi introduse noi taxe și impozite.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

8 Comentarii

  1. Taxele de dreapta sunt minunate si arata responsabilitate fiscala ! Este ce a votat poporul sa se respecte vointa lui.

  2. Păi, eu aș taxa de exemplu pe ”investitorul imobiliar”, care nu construiește case active, adică cu energie proprie și cu recircularea apei de trei ori in imobil. Ei să aibe texe mărite,. Pe urmă aș taxa primăriile care au cursuri de apă in localitate și nu e amenajat, curățat, făcut loc de agrement. Aș taxa silvicultorii, pădurarii, care nu știu planta nu au grija pădurii. Aceste taxe să NU poată fi redistribuite către populație, ci din buzunarele angajaților primăriei, a celor responsabili.

  3. Un stat e cu atît mai corupt cu cît are mai multe taxe. (după Tacitus)
    Cînd cineva îți ia ce-i al tău sub amenințarea forței se numește jaf.
    Mă duc la primărie să plătesc pt că stau în casa…mea? Și mă bucur că am reducere 10% dacă mă silesc.
    Serviciul circulație îmi dă voie, permis, să folosesc mașina/proprietatea…mea?

  4. @ Calin,.. Un stat nu poate funcționa fără taxe impozite. Problema e cuantumul și mai ales dubla sau tripla impozitare, care se practică des in romania. De exemplu in Ungaria nu ai impozit pe teren sau imobil sub o anumită valoare,.Aici intră mai toate apartamentele și terenul curțile caselor majoritatea nu mai mari de 15 arii..după care nu ai impozit..Deci e posibil..

  5. PSD- tragi apa. Hai sa ne bagam in seama. A uitat lumea de noi.
    Spune bai taticule care sant taxele alea noi.
    Sa stiu si eu ce platesc. Daca vreau sa platesc.

  6. Și SUA și Canada au mers cel mai bine cît n-au fost taxe și impozite. Au avut și școli gratuite.
    Bugeteul nu este pt gratuități (din taxele și impozitele „benefciarilor”), bugetul este pt a fura cît mai mult, a plăti pe cei ce s-au pus proptea puterii din umbră (se amăgesc că dacă n-o fac ei o fac alții și că au de dus o pâine acasă) și a-i controla pe supuși (să nu le-ajungă niciodată).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.