Deputatul PSD Liviu Pleșoianu

A dat în clocot: „Expulzați-l de urgență pe Hans Klemm!”

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu cere expulzarea „de urgență” a ambasadorului american la București Hans Klemm după ce joi diplomatul a transmis un mesaj de susținere pentru Laura Codruța Kovesi, în care denunță o „încercare aparentă de a o discredita” pe fosta șefă a DNA.

În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației și a bunului-simț! Mai nou, exercită presiuni asupra procurorilor pentru a o face scăpată pe unealta-Kovesi! …Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce și eu, și alți câțiva ne asumăm PUBLIC să spunem: Kovesi a fost unealta Administrației Hillary-Obama!

Date fiind ingerințele repetate în treburile interne ale țării mele, solicit expulzarea de urgență a ambasadorului Hans Klemm. Dacă suntem cu adevărat un stat independent și suveran, dacă ne respectăm Constituția și pe noi înșine, nu mai putem tolera amestecul acestui ambasador în activitatea parlamentară și guvernamentală, precum și în justiția românească. Nu e absolut deloc treaba ambasadorului Hans Klemm, așa cum nu e, în general, treaba niciunui ambasador cum anume hotărâm noi să ne construim propriul cadru legislativ! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea Inspecția Judiciară! Nu e treaba lui Klemm în ce fel își desfășoară activitatea procurorii care o anchetează pe unealta-Kovesi!

Hans Klemm, ambasadorul-OXYMORON: „Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes!”

Cu puțină vreme în urmă, același sinistru ambasador: „Activitatea Inspecţiei Judiciare din ultimul an şi jumătate este în mod deosebit dificil de înţeles în orice alt fel decât acela că a devenit un instrument manipulat politic.”

…Ce anume vă „îngrijorează”, domnule Klemm? Faptul că vrem să avem un stat de drept adevărat și nu un PAȘALÂC AL acelor PROCURORI în care a investit Administrația OBAMA? Faptul că vrem să punem ordine în haosul judiciar controlat pe care l-ați susținut frenetic pentru că v-a servit anumite interese? În calitate de deputat al poporul român, vă spun RĂSPICAT că NU am de gând să tolerez atitudinea asta de GUVERNATOR DE COLONIE, atitudine pe care ați afișat-o din prima secundă a mandatului de ambasador SUA la București!

Ați jignit în mult prea multe rânduri poporul român! Cu un tupeu INIMAGINABIL, v-ați permis să CERTAȚI POPORUL ROMÂN pentru opțiunile sale electorale! După alegerile locale din anul 2016, cu un tupeu de vătaf care li se adresează slugilor sale, ați spus așa: „Votanții români au vorbit. Au ales candidatul care le-a plăcut cel mai mult. Este greu să înțeleg modul în care ei au gândit (…) Cred că se transmite un mesaj periculos către SUA, către partenerii internaționali ai României și către cetățenii români când politicieni care au fost, în acest caz, investigați, judecați și apoi condamnați la închisoare sunt aleși primari”.
…Vă spun ceva cazurile Mircia Gutău sau Lia Olguța Vasilescu, „Ne-excelența” voastră?

…Dar nu v-ați oprit. Înainte de alegerile parlamentare, ați #INSISTAT: „Eu încurajez partidele politice să selecteze candidaţi care nu sunt acuzaţi de acte de corupţie şi, de asemenea, încurajez românii să nu voteze candidaţi care au fost acuzaţi de corupţie”.

…Însă, DIN NOU, poporul român majoritar nu a achiesat la discursul dumneavoastră SECURISTOID, care nu are nicio legătură cu valorile democrației americane!

…Să mai amintesc faptul că v-ați declarat #INSPIRAT de protestele manipulate și controlate care au dus la dărâmarea unui guvern legitim în anul 2015? Hans Klemm, Guvernatorul Coloniei „Românica”: „Aici, în România, anul trecut, la începutul lunii noiembrie, cu doar câteva luni în urmă, am fost martor unor lucruri de care cred că Martin Luther King Jr ar fi fost foarte mândru. Zeci de mii de oameni s-au adunat în toată ţara în mod paşnic pentru a cere schimbarea, aşa cum ne învaţă moştenirea lui Martin Luther King Jr să facem. Am fost impresionat îndeosebi de pasiunea tinerilor care îşi doresc un viitor mai bun, unul în care statul de drept triumfă şi lupta împotriva corupţiei este regula. Sper că acei protestatari şi alţi oameni vor mărşălui din nou către secţiile de votare atunci când va sosi momentul să-şi exercite puterea supremă, votul, pentru a alege persoane care vor fi lideri responsabili ai acestei naţiuni şi conducători ai cetăţenilor săi. Cred că România a făcut recent un pas imens către un viitor extraordinar şi, deşi nu putem vedea ce se află înainte, am deplină încredere în cetăţenii acestei măreţe ţări în acest an electoral şi în dorinţa lor de a avea un guvern care să-i slujească bine”.

…Cu alte cuvinte, ați aplaudat și ÎNCURAJAT protestele care au dat jos un guvern cu largă susținere populară. Apoi, ați îndemnat PE FAȚĂ la vot împotriva partidului care guverna legitim. …Nu îl mai citați pe Martin Luther King! Sunteți exemplificarea perfectă a categoriei de #MANIPULATORI și #INSTIGATORI cu care a avut de luptat Martin Luther King toată viața sa!

…Evident, nici mai departe, în 2017, nu ați înțeles să vă comportați ca un diplomat decent. Într-un nou exces de zel tipic pentru un #COLONIALISTaflat în misiune, ați grăit astfel: „Am fost la Universitatea ‘Babeş-Bolyai’ unde am discutat despre evenimentele din România, despre nefericita hotărâre a Guvernului de a face paşi înapoi în privinţa unor prevederi referitoare la corupţie, despre răspunsul extraordinar al românilor, care constituie o sursă de inspiraţie şi, din fericire, despre decizia ulterioară a Guvernului de a retrage acea legislaţie”.

…Dar despre „răspunsul extraordinar al românilor” care au VOTAT MASIV împotriva NOII SECURITĂȚI pe care o susțineți clipă de clipă ce anume aveți de zis, domnule GUVERNATOR? Dacă țineți neapărat să determinați acest popor să vă deteste, vă anunț că sunteți pe drumul cel bun și pe banda de mare viteză! …Nu suntem sclavii nimănui, să vă intre bine în cap acest lucru!

Pentru toate acestea și pentru multe alte afirmații, poziționări și atitudini de STĂPÂN DE COLONIE, solicit EXPULZAREA DE URGENȚĂ a ambasadorului Hans Klemm. E cazul ca America să înceapă să ne trateze cu RESPECT REAL!

…Iar dacă ministrul de Externe și premierul nu ia imediat măsurile care se impun, înseamnă că acceptă tacit statutul de COLONIE ADMINISTRATĂ DE PESTE OCEAN!„, este mesajul postat de Pleșianu pe pagina sa de Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 17
Ioana Radu 8518 Articole
Author

51 de Comentarii

    • Daca Bibi tine la poporul roman sarac si umilit in ultimii 30 de ani , va cere sa plece din Romania cu piciorele inainte mister Klem-omul lui SOROS, dusmanul lui Trump! Si sa-l ia si pe BASECU cu el!

    • Felicitari, Domnule Plesoianu, pentru aceasta magistrala palma data unui BOLSEVIC legendat ca reprezentant in Romania al cuplului bolsevic Hillary-Obama si nu al SUA!!!
      Bolsevicul Clema il invoca cu viclenie pe venerabilul Martin Luther King, asasinat ca si fratii Kennedy de sovieticii care l-au legendat in departamentul bolsevic de stat, impreuna cu alti sute de mii de agenti de la inceputul sec XX…
      Luther King jr. a fost asasinat de sovietici pentru ca in pofida presiunilor catorva conserve din anturajul sau de a provoca un razboi civil, a militat in continuare pentru PROTESTE PASNICE!!!!
      Ku-Klux-Klan a fost organizat de lefegiii lui Marx la sfarsitul secolului XIX si transformat de bolsevici intr-un instrument terorist pentru destabilizarea SUA!!! Tot bolsevicii leninisto-stalinisti au introdus cu concursul lui Trotzki, seful INO pe emisfera vestica, PROHIBITIA in SUA!!!Pentru ca in anii 1950 sa-l arunce in lupta pe ILEGALUL
      McCarthy pentru crearea unei isterii anticomuniste care sa SCINDEZE societatea americana si sa provoaca iesirea din
      ilegalitate a comunistilor sub acoperire in mod… „indreptatit”!?

    • Charlie tata, esti bine ? Nu te doare capu’, n-ai ceva ameteli si halucinatii ? Noi ti-am spus inca demult sa termini cu fumatul mochetei si ca detergentul e pentru rufe, nu ca sa-ti faci sprit din el, vad ca nu ne-ai ascultat ! Probabil ca nu te mai poti astepta decit la o minivacanta la Poiana Mare, alaturi de Napoleon, generalul Kutuzov si Einstein, cu care sa te plimbi pe alei, imbracati in camasi masura XXXL si cu minecile legate la spate …

    • „Ninooo!ninooo!”, secaturasecurista de „stanga”, vad ca vorbesti in numele prostacilor bolsevici ramasi pe fata
      credinciosi bolsevismului globalizant! Mintea voastra creatza nu poate cuprinde dimensiunile grozaviei ideologiei
      si practicilor marxiste! Traiti mai departe in bezna cu care v-ati obisnuit. V-am spus de nenumarate ori ca partidele comuniste au fost/sunt ORGANIZATE PE PRINCIPII CONSPIRATIVE!!!
      ILEGALISTII au fost agenti deplin conspirati in alte partide, in sistemul financiar-bancar-industrial, in Cultura, in mass-media etc, numiti din sec. 20 „ILEGALI”!!!
      SUA a fost teatrul de razboi al Confreriei marxiste tocmai pentru ca democratia oferea posibilitati uriase, inclusiv
      de a planta agenti la conducerea statului, presedintele plebeu fiind inzestrat cu puteri absolutiste…
      Ceea ce vedem in Romania si in Colhozul Bolsevic european se intampla in SUA de 170 de ani sub mantia democratiei si
      cu sprijinul serviciilor secrete deturnate de la rolul lor de sefii instalati de Moscova!!! Serviciile secrete de pretutindeni sunt sub acest control, serviciile bolsevice „vanzand” secrete agentilor plantati care astfel promoveaza treptat ca fiind „eficienti”…Departamentul de Stat a fost tot timpul penetrat, dar inaintea si in timpul celor doua MACELURI BOLSEVICE MONDIALE a colcait de agenti si ILEGALI!!! Roosevelt si sotia sa pe post de „tehnica” au asigurat intrarea SUA in razboi mondializandu-l, cu toata cumplita experienta din primul macel bolsevic mondial!

  1. Ce „servicii” a făcut femeia aceasta „partenerilor externi”, în speță, USA, Olanda, Germania și Austri de sunt atât de disperați întru apărarea ei????? Întreb și eu doar …

    • Multe. E cam complicat. Prima data trebuie spus ca DNA nu prea s-a atins de firmele occidentale (sa zic in treacat „padurarii” SCHWEIGHOFER, Microsoft, Bechtel,EADS). Unii vor spune ca DNA nu se ocupa, de exemplu, de evaziune fiscala. Insa stim cu totii ca Nela Secara, oradeanca ce dezvoltase o afacere prospera, a fost acuzata de DNA pt evaziune fiscala (a facut si puscarie pe nedrept, a fost achitata in cele din urma, s-a imbolnavit de cancer..Asadar…umilinta, suferinta, om distrus, ea si familia ei)… Pe de alta parte genul asta de „justitie” asociata cu securitatea este unul din motivele pentru care nu dezvoltam infrastructura (va amintiti cum il amenintase Coldea pe Ponta cu privire la autostrada Comarnic-Brasov – in sensul ca nu cumva sa se apuce el de facut autostrada in 2014, an de alegeri). Ei, unele tari europene au foarte mult de castigat din faptul ca Romania nu are infrastructura necesara tranzitarii rapide a marfurilor din portul Constanta catre occident. Interesele sunt economice iar ei nu o vad pe Kovesi doar ca pe un procuror ci ca pe o componenta fidela dintr-un mecanism politico-economic dominant, cu rol de a tria competitorii intr-un anume sens, inclusiv de a tria oamenii politici, cei favorabili lor avand castig de cauza…Mai sunt si achizitiile de armament si tehnica militara si distributia de energie si gazul si resursele si bancile, toate apartinand occidentului. In general, in asa conditii, e de inteles de ce isi doresc asa de mult sa aiba aici un personaj cheie, cu maxima influenta (inclusiv prin forta catuselor) care sa le apere in orice moment interesele…

  2. E normal ca ambasadorul sa-si apere subordonatii, mai ales pe aia care este caporal american. Avea misiunea de a pazi dormitoarele agentilor FBI, care erau cazati chiar in cladirea unde era ea sefa de tulumba.

  3. Liviule, tătuță, o să ai viața lu’ Berilă! Ai supărat grav licuriciul. Poate nu știai că licuriciul este extrem de răzbunător. Nu lasă niciodată de la el! Ai mare grijă! Să te uiți în spate și când stai pe budă!

    • Ce fraieri unii. Plesoianu
      nu sa gandeste la viata lui.
      Omului ii place sa spuna lu-
      crurilor pe nume. Si, cred,
      nici nu poate fi strans cu
      usa. Postura de care nu prea
      se pot bucura multi dintre
      cei care hotarasc destinele
      Romaniei. Keep going, Liviu
      Plesoianu!

  4. Evident ca nu o sa fie expulzat, atata timp cat CIA nu e expulzata.

  5. Si cum sa expulzezi CIA cand SRI-ul e selectionat de ea din papagali tradatori de neam?

  6. Cine are curaj sa-l expulzeze ? Daca l-ar expulza cine si cum va pune in aplicare, daca se intampla ca USA sa nu vrea sa-l retraga ?
    Maduro a rupt relatile diplomatice cu USA dar personalul diplomatic american , redus e drept, e tot in Caracas.

  7. Parca SUA se pregatea sa trimita alt ambasador, mai kosher. Asta-i dovada de lipsa de respect fata de Romania, daca-l tin in continuare pe acest Klemm in functie. Guvernul Romaniei, respectiv MAE, ar trebui sa-l puna la punct.

    • apelul lui Plesoianu (chiar, cine e asta?) pare mai degraba o limba in koorul lui Dragnea. cica „cere expulzarea de urgenta”, cui draq o cere?
      e plin internetul si facebookul de „apeluri”
      la gura mare pesedistii pot fi greu intrecuti. pe de alta parte, la aia de i-au trimis la putere nu s-ar zice ca se gandesc prea des. Decat daca sunt colegi de celula cu dosar facut de DNA

    • Din pacate asta-i soarta noastra : din partea marelui licurici care licureste avem parte ori de kosher ori de bulangii ! Se pare ca, pentru a da o oarecare impresie de diversitate, cele doua „specii” sint trimise alternativ pe la noi …

  8. caaare mae ste dle ?..melesteanu, vrei sa zashi??ei sha matali ..asta i da mult la pensie bre ..daaa tini locu paznicului..

  9. E buna atitudinea lui Klemm,asa isi vor da seama in sfarsit si romanii ce „prieteni„ au si pe cine se pot baza.Se adevereste cu varf si indesat spusele lui Ilie Serbanescu,ca Romania e o colonie care nu mai are nimic, economie,resurse,banci,capital romanesc, iar ce se intampla acum ne arata ca nici ”servicii” propri patriei nu ne-au mai ramas !

  10. Liviule,propune si ca localul nou al Ambasadei SUA sa fie donat agentiei (de ce vreti voi )Sputnik.ru,sa aiba si aia o locatie decenta !

    • Propagandiști leproși ce sunteți! Până și lili se abține să comenteze evidențele semnalate de Liviu Pleșoianu!

  11. Bravo , dle Plesoianu! Acest „diplomat” contra naturii trebuia rechemat de la post de insasi Dep de Stat! El a pus sub semnul intrebarii loialitatea partenerului american fata de partenerii dedicati, cum este Romania! Nenorocirea face ca aceasta Klemma nesuferita sa mai stea pe aici, inca 4-5 luni! Faultati-l toti care puteti!Este o jignire adusa diplomatiei corecte!

    • Inainte de a fi rechemat de la post,trebuia chemat la MAE pentru explicatii privind amestecul in justitia romana si nu numai .Dar cine sa faca asta ? KWJ sau Melescanu ,ma indoiesc ,cei doi se simt bine in posturile lor,ce conteaza ca patria e tarata in noroi !

  12. Ar fi o mare minune daca o sa fie expulzat acest reprezentant al JANDARMULUI MONDIAL.Chiar am ajuns o COLONIE,a SUA de ne dicteaza ce sa facem in aceasta tara?Pe timpul lui NICOLAE CEAUSESCU nu se intampla asemenea amestec in treburile interne ale tarii,nici din partea SUA,nici din partea URSS,pentru ca avea verticalitate.CEAUSESCU a retras delegatiile ROMANIEI de la multe lucrari ale TRATATULUI DE LA VARSOVIA,cand se incercau anumite imixtiuni in treburile interne.Ba mai mult a retras si sportivi de la anumite competitii,cand considera ca sunt nedreptatiti prin notele acordate.Acum cine sa faca???Acest KLAUS WERNER IOHANNIS,care este ANTIROMAN,asa cum reiese din comportarile zilnice ale lui?O apara si el pe Kovesi,pentru ca ea si cu LAZAR au inchis ochii la dosarele pe care le-a avut acest INFRACTOR.

  13. no ma romani ..io strainu pa care dintre voi sa cred ..? p ala care condamna infuzia ..ori p ala cu difuzia….no vedeti ca nu ne ntelejem..nishi macar acu.. suntem iubiti doara da noi insine …si atunshi când nu suntem suaparati pa noi..ne aam trezit tarziu , ne or penetrat tuirshii si ne or umilitb ostrieshii..in tineretea mea credeam ca i posibila o ridicare din jenunki …..aku mi dau sama ca a fosdt doar o …dorinta..opozitia i ferm against our intentions…

  14. Cine il baga in seama pe boul asta pletos?
    Sper sa fie candidatu psd la presidentie

  15. ..hei uite ca nu se nchise ..expulzatzil de i mishel . de i ciocoi la gard cu el si de i ciocoi cu fumuri ..dat il celor de un grad cu el ..cainilor din drumuri..

  16. Pletoianu este numai o sluga umila a lui putin pe care dragnea il tine in menajerie pentru a le face pe plac rusilor care il sprijina. Vilcov, Teodorovici sunt cu siguranta nume romanesti de pe vremea lui Mircea cel Batran.

    • Si daca era sluga lui merkel ori macron,era bine ?Nu stiu, intreb si eu nu dau cu bata …

    • Nu m-am lamurit, intuiesc
      doar, de fapt, cred ca esti
      „maso”, ai scapat un c in plus. Sa fie de la rahat
      turcesc? Cred ca-mi apreci-ezi eleganta.

  17. Atitudine corecta, MAE e in weekend, imobiliarul are interese economice in SUA – este preocupat sa le protejeze (si chiar mai mult de atat: nu se pune rau cu cei care l-au propulsat si sprijinit). Nu insistati – poate urma actiunea de extragere in forta a plantatei.

  18. Nu trebuie expulzat. In locul acestui guvern as adopta LEGISLATIA AMERICANA cu virgula si aliniat. O palma mai mare nu le-ar trebui.

  19. Plesoianu asta nu cumva este alaturi de Dragnea, unul din exponentii familiei traditionale din PSD?

  20. Da’ ce dracu’ s-o intampla cu cladirea aia de 4-5 etaje de pe Praporgescu colt cu Batistei? Tot cia este-n ea? Ca-i aproape de Justitie.

  21. Cine sa o faca? PSD-ALDE care nu este in stare sa recheme ambasadorul roman la Washington? Coalitia care nu este in stare macar sa-l traga de urechi pe screm, sa-i aduca aminte de atributiile lui? M-am saturat de „dreptatea pana la capart” promisa. Vorbe goale.

    • Ar trebui sa recheme ambasadorul, asa ca Moscova. Cat patriotism. De peste Prut.

  22. Nea Clisma nu-i decat alt derbedeu cu gulere albe , atat ! De care te lovesti la fiecare pas . Face mult rau Romaniei dar si Americii deopotriva . Sictir maxim !

  23. deunazi bacalbasa a zis si el niste tampenii. care este pozitia oficiala a psd fata de opiniile anti-usa-nato, anti-ue, anti-banci, anti-multinationale,etc, exprimate de membrii de vaza ai lui?

  24. Daca Liviu Pleșoianu a dat în clocot, inseamna ca poporul roman a dat in clocot. Pentru ca intreg poporul e in spatele lui. Pentru ca e unul din putinii alesi patrioti, romani care tin la tara si la popor. Si nu le injura toata ziua.

    • Slabutz, doar atat poti?
      De fapt, cam astea sunt toate toate exprimarile tale. Rusia, Putin, ciuma rosie, bolsevici. Ma si mir
      ca esti platit pentru pu-
      tinatea ideilor tale, chiar
      si fixe, pe deasupra. Ti-as
      recomanda sa-ti cauti alta
      slujba, dar, cand ai valoare
      cat faina adevarata, trei
      nule, cine ar strica orzul
      pe gaste? Marsh!

  25. Plesoianule, unde ai vazut ambasador? Asta e un simplu clown! Un ambasador are cu totul alta conduita.

  26. Eu as fi totusi mai „diplomat” cu domnu’ „ambasador” : „Poate are treaba si noi il retinem !”

  27. Americanii cand se instaleaza intr-o tara preiau controlul. Sunt ca scorpionul din bancul cu broasca stupida care accepta riscul mortal de al duce de pe un mal pe celalat…Generalul de Gaulle i-a trimis exact acolo de unde iesisera…Ex celenta faptul ca faceti dus de doua ori/day nu va da dreptul sa dati lectii aborigenilor in casa lor, obligatie de rezerva diplomatica oblige. Din momentul in care ati inceput sa va considerati superior romanilor, showerwise…. ati devenit inferior lor. Ah,pohtiti sa faceti America great again?! Incercati la Omar Bongo. Exact, in Gabon…

  28. Acest idiot iresponsabil și antiamerican pretinde că vorbește în numele poporului român și cere expulzarea ambasadorului american.Îl aude cineva? Hei, Vasilico, Meleșcanu, treceți la treabă, vă cere un parlamentar român,
    „adevărat patriot”un apărător al independenței românilor impotriva „coloniștilor” americani, aveți curajul, treziți dacismul stămoșesc din voi!

    • Non-amice, lasa deoparte
      „dacismul stramosesc”. Daca
      ai fi un pic informat, ceea
      ce nu e cazul, afla ca, nu
      cu multa vreme in urma, a
      aparut informatia ca SUA in-registra in Europa, pe capete, tot ce insemna gu-
      verne occidentale etc. Una a gandit Abe Lincoln, alta a
      „fumat” Bill Clinton. Never, ever as locui in Siberia, dar la fel de rusine mi-e
      si cu politica aia „corecta”
      P.S. Tot dispretul meu pen-
      tru Tudor Chirila, dincolo
      de cantecele lui foarte bune, care ne-au inseninat
      verile. Tatal lui, Ioan,
      fie-i tarana usoara, era un
      patriot adevarat. Cand aram ceva mai mic, savuram povestile lui, din care raz-
      batea iubirea fata de aceasta tzara. Oana Pella,
      tovarasha intru gandire a
      lui Tudor Chirila, la fel de
      jalnica.
      Amza, stai linistit, in lu-mea in care te afli. Incer-
      cam sa nu-i judecam prea
      tare pe astia mici, ne rugam
      sa vina la sentimente mai
      bune.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.