Adolf Hitler, câștigător de alegeri

Adolf Hitler Uunona este acum administrator de district în urma alegerilor regionale din Namibia.  Ceea ce sună ca o glumă proastă este adevărul. Adolf Hitler Uunona, numele său complet, a câștigat 84,88% din voturi și va contribui în viitor la modelarea politicii din regiunea Oshana, scriu ziariștii de la heute.at. Tatăl său l-a numit după acest om și, probabil, nu a înțeles ce a reprezentat Adolf Hitler, explică „Bild”. Politicianul nu are nimic în comun cu omonimul său din al treilea Reich.

Chiar și pentru el, în copilărie, acesta era pur și simplu un nume. Abia la vârsta adultă a înțeles atunci că acest om „voia să subjuge întreaga lume”.

Uunona subliniază: „Nu am nimic de-a face cu oricare dintre aceste lucruri”. El nu vrea să schimbe numele, este în toate documentele oficiale. Adolf nu este un nume neobișnuit în fosta colonie germană din Africa de Sud-Vest. Există străzi cu numele Bismarckstrasse și Bahnhofstrasse, un ziar în limba germană, posturi de radio germane și nume de locuri germane precum Lüderitz, Mariental și Helmeringhausen.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

  1. Foarte frumos, regiunea Oshana,nu renunta la „colonistii sai nationali”, si nici dl .Adolf Hitler Uunona,ceea ce este laudabil pentru apararea mostenirii „nationale”.Asta este, germanii au „civilizat” spatiul si spatii, lucrurile au ramas ,cum se zice,”inainte si in sus”,succes Oshanei( osanei noastre?)cat si dlui.ales Adolf Hitler de Namibia !

  2. Parcă pe portatul naționalei Austriei îl chema Hitler. Până la urmă rămâne un nume ca oricare altul.

  3. stiam eu ca hittler traieste. E cam bronzat de cand a fugit in Africa da seamana perfect cu el.

  4. Ha ha ! In urma criticilor si a sesizarilor presei, sigur o sa-si schimbe numele ! Din Adolf Hitler Uunona in Adolf Hitler Goebbels …

  5. Hitler a murit, dar „mostenirea” national-socialista va dainui,cu mici retusuri neoliberale , pana la sfarsitul apocaluptic dorit in subconstientul celor bogati si lacomi!

  6. Singurul care a dovedit ca se poate trai foarte bine fara talmudistii babilonieni… sionistii globalisti.
    Cozile de topor, pseudo-crestinii , giu-da-nitii si-au vandut sufletul executand genocidul germanilor…

  7. cati baieti nascuti dupa moartea lui Napoleon, Hitler,Stalin,Ceausescu sau Saddam le poarta numele,numai D-zeu stie!In ochii unora au fost eroii natiunilor respective si asta este tot ce conteaza..Oricum au ramas in Istorie..In acelasi timp cati sunt botezati Moise un nume aparut intr-o scriere,eroul unui mit!Imi aduc aminte de Moïse Tshombe congolezul:)))

  8. Mai fratilor – mai bine sa castige alegerile unul pe care din naiba stie care motive (caci in mod cert omul nu si-a ales numele asta) il cheama A.H – decat sa le castige unul pe care il cheama KJ dar care este continuatorul declarat al adeptilor lui A.H.! Azi e in mana voastra….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.