(FOTO) Aroganţa lui Viktor Orban

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a postat pe Facebook un mesaj în care le urează succes elevilor de liceu la proba de istorie a examenului de bacalaureat.

Alături de text, Viktor Orban a publicat şi o imagine cu un glob pământesc ce prezintă harta politică
din 1862.

Aici apare Imperiul Habsburgic, iar in interirul lui este Ungaria Mare care are în componenţă şi Transilvania.

Gestul lui Viktor Orban vine după declaraţiile preşedintelui Iohannis legate de Şinutul Secuiesc şi de schimbul de replici între ministerele de externe din cele două ţări.

Ludovic Orban l-a ironizat  miercuri pe omogul său maghiar, Viktor Orban, care a postat, pe Facebook, o o hartă a Ungariei mari, care cuprinde și Transilvania.
„Vrabia mălai visează”, a spus, premierul român, în replică la postarea omologului maghiar.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

46 de Comentarii

  1. sa fim srriosi asta nu e aroganta ci masura impotenetei. recunoaste direct ca ce a fost nu va mai fi. si sufera!
    fiecare isi alege soarta. sa fii deranjat de o asemenea mojicie infecta inseamna sa te cobori la nivelul lui. daca ii place sa sufere, il priveste direct si personal. eu ma simt foarte bine!

  2. si inca ceva: ii recomand sa investeasca cit mai mult in Romania. la momentul potrivit se va intimpla ca tot ce a investit va ramine aici. spor la treaba!

  3. Acum ar trebui să iasă Președintele tuturor românilor să ne arate harta lui Traian și Decebal!!!…

  4. Aroganța lui Viktor Orban ar putea deveni reală, dacă luăm în considerare faptul că parlamentul, guvernul, înalta curte de casație şi justiție şi 90% din presă sunt nişte filiale ale sri-ului, iar sri-ul este şi el doar o filială a unei agenții secrete guvernamentale a celei mai mari puteri mondiale. Mâine trepăduşul Iohannis poate declara cu aceeaşi seninătate contrariul celor declarate zilele trecute, că Ardealul este al ungurilor. Diferența dintre serviciile secrete maghiare şi cele româneşti este că primele au un obiectiv şi încă mai lucrează pt interesul național spre deosebire de serviciile româneşti care au aruncat patriotismul şi jurământul la gunoi.

  5. Vorbim despre „aroganța lui Viktor Orban” sau despre #jigotismul si #imbecilitatea alegătorilor care de 16 ani nu realizeaza ca votul lor duce la desființarea României? Sau incitarea si determinarea rezistenților in acest sens urmărește acea finalitate? Cum se face ca cei care ar trebui să vegheze sa nu se întâmple așa ceva sunt tocmai cei care instigă # in directia nefastă pentru această țară?

  6. La el in „tara” face ce vrea ,putea sa puna o harta a Ungariei pana la Baikal,cu traseul hunilor,ca nu au venit cu trenul!
    Ziua Judecatii va veni cand vom cere si Pannonia inapoi!

  7. La el in „tara” face ce vrea,chiar cand e treaz,putea sa puna o harta a Ungariei pana la Baikal,cu traseul hunilor,ca nu au venit cu trenul!
    Ziua Judecatii va veni cand vom cere si Pannonia inapoi!Sunt doua localitati Bolintinum si Iasi pe vechile harti romane,chiar langa Budapesta …:))

  8. injuram pe ungur, cand pesedeii nostrii ii saruta cocarda?
    Macar ardelenii sa deschida ochii mari. Acum s-au convins?

  9. Aroganta lui Viktor ma afecteaza mult mai putin decat aroganta lui Ludovic. Ce spune sau face Viktor in tara lui e treaba lui.

  10. De ce ar fi luat acest „arogant” in considerare? Priviti la noi cum suntem calcati in picioare tocmai de ai nostri scaunari! Sincer, mai mult respect ca cetatean primim de la alte tari decat de la bugetarii de lux ai Romaniei care calca cu nesimtire beregata romaneasca!

  11. Habarnistii sa taca, ca prostia lor e contagioasa! Fara doar si poate ca Rusia va ataca Romania, dar nu o va face singura, ci ajutata de Ungaria, Bulgaria si probabil Serbia, care vor fi rasplatire cu cate o halca din tara. Din cauza parteneriatului stragic cu SUA, Romania este principalul inamic al Rusiei din aceasta zona. Daca Turcia poate fi atacata dinspre Siria, Marea Neagra, Crimeea si eventual enclava rusa Abkhazia din Georgia, Romania poate fi atacata doar dinspre Marea Neagra, ceea ce reprezinta un inconvenient pentru Rusia, care are nevoie de o victorie fulger. Din acest motiv, Rusia va avea nevoie de Ungaria si Bulgaria, care si-au manifestat nu de putine ori dorinta de a stapani Transilvania si respectiv Dobrogea. Idiotii care ne conduc ar trebui sa stie ca tratatele sunt facute sa fie incalcate, nu respectate, si ca in politica internationala nu exista prieteni si parteneri, ci interese. Cine crede ca Occidentul nu va abandona o colonie aflata la periferia imperiului pentru a salva Centrul, asa cum s-a intamplat in urma cu circa 18 secole cu Dacia, este un cretin. Singura solutie pentru a salva Romania de la dezastru este cea exprimata de fostul prezidentiabil Marian Bataiosu, dar el nu conteaza in politica interna.

  12. Ungurii merita sa aiba Ardealul ocupat de prostii de romani in 1918.

  13. Domnu’ Viktor, nu va suparati, daca va uitati pe geam ne puteti spune si noua ăstora şovini si căpcăuni de la Bucuresti, care asuprim copilasi secui : se mai vede domne opinca aia pe catargul Parlamentului ?

  14. Sincer sa va spun, prefer „arogantele” lu’ nea Jiji ! Macar cu ala „ne” mai ridem !

  15. Sa punem si noi pe coperta unui manual de istorie fotografia opincilor sergentului roman pe parlamentul lor in 1919.
    Apropos de istorie si geografie – cei care ați învățat carte adevărata sa va uitați de curiozitate la emisiunile tv școlare sa vedeți si sa nu credeți ce cretinisme se predau la aceste doua materii!!!!

  16. am aflat ca Nas’ty nu-i roman si nici basarabean desi vorbeste de nu stiu ce copeica…incet aflam si noi cine ne invata sa fim romani de dreapta…

  17. 17:38 . Turcia S-A aliat cu Rusia , după încercarea de „lecoup d’etat” făcută de USA. I-au dat afara din tara pe americani . Mai învață istorie ,înainte să te faci de rîs pe aici

  18. Asta este mult laudatul „iliberal” Fidesz, Victor Orban, asupra caruia v-am atentionat cat este de sovin, iredentist si hortyst atunci cand e vorba de alte state nationale suverane si independent vecine Ungariei din asa numita de „Maghiaria Intracarpatica”. Da, acum v-ati lamurit de acest mic sovin !. Nu-i nimic Victore, o sa scoatem si noi de la naftalina o harta a Daciei lui Burebista si a lui Decebal de acum peste 2000 de ani si poate va luati Dracului catarfusele din Panonia si „Maghiaria voastra Intracarpatica” si va duceti unde a intzarcat iapa, hunu, maghiaru, unguru si secuiu cand Atilla era copil de tzatza. Si inca ceva, Victor Orban, despre stramosii nostri, traco-geto-daci si romani poti sa spui orice in afara ca nu au fost si nu sunt autohtoni absoluti si majoritari in tara lor, pe cand voi sunteti neam de venetici, mai tzigane. Hai, pasi ca faci praf…?!

  19. niste mici corectii, daca te-ai gandit la cine stapanea campia Panonie trebuia sa spui doar Traian, daca voiai sa faci aluzie la cat de mare a fost teritorul geto-dacilor atunci trebuia sa amintesti de Burebista care a creat un adevarat imperiu pana dincolo de Dunarea de Mijloc, dupa teoriile lui Carlos Troya dupa moartea lui Cezar si Burebista in 44 iHr, o parte din triburile getilor au fost impinse spre nord formand un nou stat pe teritoriul actual al Danemarcei, care a si avut odata numele de Dacia…

  20. VEKTOR GORBAN este angajat jumate norma si la muzeul de arheologie.

  21. Getii vorbeau aceeasi limba ca si dacii. Getii ereau numiti asa dupa numele capitalei lor Argetia situata pe raul Arges numit Argeso de catre greci. Deci GETII sunt populatia care locuia deoparte si alta a Argesului de la muntii Fagaras pana la Oltenitza la Dunare. Dacii ereau cei din Banat si Transilvania cu capitala la Sarmisa Getusa..Sevede ca si Dacii tot geti se credeau Sarmisa inseamna locul unde se depozita sarea…care erea moneda …Getusa..insemna A Getilor…cetatea unde erea sarea getilor.Dacii se intindeau pana la Tisa…Intre Tisa si Dunare erea o zona daco-celtica.

  22. De ce ești prost române ?? De ce nu știi istoria transilvaniei ? De ce nu știi cultura transilvană ?. Evident pentru că sunteți străini de transilvania. Românu de fapt nu are istorie in transilvania, sau tot atât ca in italia, spania sau america. O nație incultă primitivă mereu se teme.. De ce românu nu cunoaște istoria europei, să nu zic a Ungariei ?? Doar in zona de azi a romaniei multă vreme a fost Ungaria..valahii și moldovenii plăteau tribut regelui Ungariei, abia pe urmă la turci. De ce nu știți aceste ”amănunte” ?

  23. @ ”Sa lamurim lucrurile”. Păi bre,. Ai mâncat piftele deja mâncate odată și ai visat urât,. acum delirezi.. Dacii erau din tribul tracic. Tracii și dacii erau stabilizați in urma migrărilor, căci și tracii ergo și dacii erau același popor migrator, deci erau stabiliți la nord și west de Marea Neagră.. Nu ai cum știi ce limbă vorbeau, nu au lăsat in urmă nici un cuvințel scris. Un singur lucru e cert. Nu erau monoteiști, deci povestea cu Zamolxe e iarăși falsă. In rest valahi, sau moldoveni, nu au nimic in cpomun cu dacii. Ergo românu nu e urmașul nici al dacilor, nici al romanilor..Istoria reală nu este cea pe care românu o știe din cărți proaste sau filme, după mizeriile lui Daicoviciu… sau azi după coșmarurile lui pop academician șef. Ai timp acum, doar stai in casă,. mai pune mâna pe vre-o lectură serioasă.

  24. Ati pus stop postarilor? atat de elegantul comentariu al „marelui urss” trebuie sa incheie „discutia”? „transilvania”.”europa”,”italia”,”spania”,”america”(numai Ungaria merita majuscula,observati,nu?);ramane ca sunteti de acord cu caracterizarea „natie inculta si primitiva”si de aia stopati citate din lucrari de prestigiu ?precis ca va trebui sa „incetinesc ritmul”…

  25. Da, cenzura lucrează și NU pentru români, totuși o mică completare, fie și doar pentru cenzorul puternic cenzurat la Morală! Dacii, urmași ai pelasgilor, vorbeau o romanoidă, derivată din indo-europeană, dovadă cele peste 500 de plăcuțe de aur de la Sinaia, unde alfabetul dacic(„împrumutat” ulterior și de secui!) era compus din caractere, preluate mai târziu și de greci, și ei coborâtori din pelasgi! Bell = soare, alb, auriu, bălai, război, chiar, a dat Legile Bellagine, sau… blajine, blagine, bellascii sau Pelasgii, unde bell + asci(ești fiu al Soarelui). Acum câteva zile, pe 27 apr., a fost Paștele Blajinilor sau… Rohmanilor(rohman sau rahman este enonimul de mai târziu al românilor!)! Bellagin a dat vlagin, vlahin, vlah sau valah! Q.e.d.! P.S.: Atenție pentru cei ce vor Dacia, în loc de România, Rohmania e mult mai veche și… mai nobilă!

  26. Erată: etnonim, în loc de etonim! Iertare!

  27. Marele urs isi exhiba cunostintele. Este probabil un autonomist crescut cu diversiunile lui Makai Laszlo si Kos Karoly care si-au amintit de romanii din Ardeal cand s-au vazut brusc fara tara. Atunci au inventat frumosul concept al umanismului ardelean, al autogospodaririi da, fratesti. Concept frumos, dar pentru aia in 1940 au aruncat planul umanist la gunoi si au spintecat romanii la Ip Traznea sau Huedin.
    Transilvanismul e un fas, o expresie a tradarii de neam si tara din partea romanilor si o ipocrizie perfida din partea maghiara. Romania profunda nu doarme.
    Mare urs, inceteaza cu mofturile aristocrate si fa o reverenta in fata lui Horia si a lui Avram Iancu. Apoi intoarce-te in ungherul tau frust.

  28. ZAL erea ZEUL
    MOXE se citea MOSHU
    Daco-getii credeau in Zeul Moshu nostru cel batran.
    De altfel grecii aveau pe Zeus tatal zeilor…iar latinii ZEU PITER care insemna zeul mosh tatal zeilor.

  29. Contemporanii evenimentelor au vazut de ce au fost in stare serviciile maghiare la Timisoara in 1989 si apoi in 1990 la Tg.Mures. Atat timp cat geopolitica nu permite un conflict major intre unguri si romani, ungurii se multumesc cu contrafacerea istoriei si reeducarea secuilor .
    http://www.cunoastelumea.ro/dacia-%E2%80%92-hartile-nestiute-ale-imperiului-austro-ungar-vezi-aici-fotografia-unei-harti-originale-exceptionale-veche-de-secole-detinuta-de-un-roman/
    Unii romanii transilvaneni uita prea usor tragediile pe care le-au trait strabunii lor in 1940.
    https://www.youtube.com/watch?v=HDHMaJi6H6E.
    Cel mai grav este ca la Bucuresti institutiile de forta si cele politice ne lasa impresia ca lucreaza impotriva propriului popor sau ca sunt intr-un mod catastrofal impanate cu tradatori, lichele,diletanti, minoritari cu agenda dubla.
    https://www.youtube.com/watch?v=9UmA0gjuxFM

  30. Alo@ Mare Urs, spui ca : 1. Dacii erau din tribul tracic dupa care-i desparti in traci si daci stabilizati in urma migrarilor. 2. Dupa aceia spui altceva ca tracii ergo si dacii erau acelasi popor migrator stabiliti la nord si vest de Marea Neagra. 3. Valahii sau moldovenii nu au nimic in comun cu dacii. 4. Ergo romanu nu e urmasu nici a dacilor nici a romanilor. Atunci poti sa ne spui si noua; 1. De unde si cand au migrat tracii si dacii in nordul si vestul M.Negre si care este astazi acel areal geografic. 2. Ce popor sunt urmasii tracilor si a dacilor de astazi si unde traieste acest popor ?. 3. Cine sunt valahii si moldovenii si daca nu au nimic in comun cu dacii unde si cand au disparut in istorie ca nu puteau convetui in nordul si vestul Marii Negre cu tracii si dacii ?. 4. Cine sunt tracii ergo si romanii ergo ?. Hai ca astept !.

  31. Georgeos Diaz Montexano,cercetator spaniol :[Traian]…cand declara ca s-a intors in tara stramosilor sai(in timpul razboaielor daco-romane),spune pur si simplu ca stramosii sai indepartati proveneau din zona Daciei,cu alte cuvinte ca turdetanii proveneau din zona Europei de Est antica,din partile Daciei antice[…]Prezenta in regiunea Dacia…a numeroase toponime cu forma „Turdo”[…]Turdetania este tara,natiunea sau regiunea Turda si,intr-adevar,capitala Turdetaniei este denumita Turta sau Turda”(WE DO NOT COME FROM LATIN, author Carmen Huertas, (p. 71)

  32. Dle Nistorescu, vedeți că aveți acoperiți rău de tot, mai ales la cenzură și… nu-s de etnie română! Ungurii au alocat 300 milioane euro, cel puțin, pentru spulberarea „consecințelor” Trianonului! Monitorizarea presei poate fi un obiectiv strategic, deci foarte bine plătit și… plasat! Cel ce poartă haina ursului din pădure, în jocul urșilor din presă, este evident un MASCAT, ce musai să fie demascat, altfel, nu văd bine soarta noastră, a tuturora! „Împreună BIRUINȚĂ sau va veni întunericul pentru toți rumunii (rohmanii!!!)”, cuvintele lui Decebal înaintea războiului cu romanii pentru apărarea capitalei Sarmisegetuza, pe una dintre plăcuțele descifrate de la Sinaia, descoperite în tezaurul de la Sinaia, în timpul săpăturilor la temelia Castelului Peleș, plăcuțe de aur, peste 500! Iar limba este o romanoidă străveche, recunoscută și de Traian la vatra unor bătrâni daci, în timpul campaniei în Dacia! Apare în fragmente din Jurnalul pierdut al împăratului. Cât de actual!

  33. Q. E. D.! Postări blocate, Dane! Cui prodest?! Principiu în anchete! Amen!

  34. Toti zeii acestia erau niste pohtitori de suflete…Intrati si voi pe sesiuni de hipnoza regresiva sa vedeti ce e cu ei…Pe Zeus, de exemplu, cum il tabacesc cei din echipele de hipnoza regresiva italiene, in special Lucio Carsi care il lasa frecvent fara cate un picior eliberand sufletele incorporate de asta si il intreaba ce mai face cu un singur picior, cum se simte si ii promite ca va mai urma, comic chiar, nu e asa…?Toti care cereau jertfe umane nu sunt ok! Iar tributul platit regilor unguri, nu era regilor unguri platit, pt ca regatul ungar avea regi angevini, de religie catolica, francezi si aici intram in lupta pt stapanirea planetei de si prin catolicismul ce guverna planeta sau incerca sa se impuna desemnand regi catolici, ceea ce este cu totul alta mancare de peste. Iar regii sunt urmasii zeilor, adica niste hibridati cu pretentii si o casta aparte care conduce lumea de milenii. Ganditi-va de exemplu la regele Bogdan I-ul, ce a realizat statul Moldova, el a dus o lupta crancena sa se impuna si pt a fi rege deplin, si-a batut moneda proprie cu numele si chipul lui, denota ca era Suveran, ca sa nu plateasca regelui angevin caruia i se „repartizase„ regatul ungar tribut.Tributul nu se platea tarii ungariei, ci regelui sustinut de imperiului regal catolic, din el ridica bisericile catolice, deci extindea credinta aceea, regii romani plateau celui desemnat ca rege in vecinatate pt ca sustinea religia catolica…se cauta extinderea si dominatia religiei catolice, implementarea ei peste tot…Nu unguri si nu romani. Si acum e la fel, unii (regi) vor sa alipeasca Transilvania Ungariei, deci pt tributul peschesul/mita ce i-o da Orban aceluia…. hahaha! Intelegeti, acum? Le intra in buzunarel ambilor, lui Orbanica si la nenea rege, daca ii lasa coana Reta ce isi apara ea aici drepturile… e, ce e asa de greu?

  35. Arogantele lui Viktor Orban sunt sprijinite de tampeniile care se fac in Parlamentul Romaniei, in cadasie cu UDMR.
    Cand admiti spre dezbatere si treci tacit o lege care prevede autonomia extinsa a unei halci din Romania si cand ai in Senat o alta lege de obligativitate a limbii maghiare in administratia transilvaneana , este normal ca dai apa la moara revizionismului unguresc si incurajezi dezmembrarea teritoriala a Romaniei.
    Toate aceste prostii nu pot decat sa incurajeze visurile de refacere a unei Ungarii mari. In plus, si situatia militara dezastruoasa a Romaniei le pemite ungurilor aceste arogantze…..[Leo]

  36. Turcii vazand ca domnitorii romani se rascoala …au adus conducere straina pe FANARIOTI…pentru ca ereau totusi crestini si poporul sa nu se rascoale.La noi au pus sa ne conduca straini de cetatenie romana. Daca Romania saraca o avea si ea ceva secrete aflam de la Arafat aseara ca comandamentul este la CIOLPANI…Adio secrete…mutati baza.

  37. Ati retinut (vezi postarea anterioara)unde era „Turdetania”(despre care vorbeste Carmen Huertas,nu ? in Dacia ;iata continuarea pasajului :”…conform unor surse consultate de Strabo prin Asclepiades care a trait o vreme in Turdetania ca profesor in familii turdetane bogate,turdetanii aveau propria lor scriere[…],tratate de gramatica,analize istorice,legi si poezii,cu o vechime de peste 6000 de ani,iar in Dacia,asa cum s-a demonstrat,exista deja o proto-scriere datata intre cel putin 2000 si 1000 de ani inaintea celei sumeriene…”(Excerpt from the book WE DO NOT COME FROM LATIN, author Carme Huertas (p. 71)

  38. care este/sunt ,,concluziile,, intalnirii lui helvig cu COMISIA ,,sri,, ? suplinitorul de la scoala generala nr.2 din Agnita a silabisit cateva vorbe si a disparut in ceata ! nu a lamurit,,prostimea,, din jurul lui care sunt dovezile :tradarii,vanzarii,cati forinti,lei,pitule au fost negociati,data traficului,etc? idiotenile insirate de angajatii pusi sa justifice niste cretinisme pe care nici ei nu cred ,,,,? Deci de la cine a aflat werner aberatiile pt.care a preferat sa dispara in ceata ? tacerea este un raspuns! GHINION !

  39. Nu vad aroganta – numai aroganta prostiei! Este vorba in mod evident despre o harta veche pe care Ungaria apare ca o componenta a Imperiului Austriac! Chiar vreti sa ducem rescrierea istoriei atat de departe incat sa schimba hartile istorice?? Patriotismul este altceva decat cotcodaceala descreierata! In loc sa ca isterziati in fata unei harti istorice mai bune va ocputati de prezent!!

  40. Ba Dane da-ne si noua paragraful din STRABON unde scrie de Turdeprostia… ca eu am citit Strabon si in limba greaca si latina si nu scrie pristiile spuse de tine…dar spune de GETI de caputala lir ARGETIA de pe raul Argesos langa Bucuresti…ca Tracii numiti inainte Drushi sau CODRUSHI…sau CODRENI PADURARI…ETC..Astea le scrie…in Strabon dar la secu unde invatati voi nu scrie …scrie cum sa luati pizitia de capra la globalisti si sorosisti.

  41. Poate este o harta de pe vremea lui Horty,nu de pe vremea imperiului habsburgic

  42. Asta-i „harta” pe care a facut-o azi noapte, in pat, Marele Urs ! … Pacat ! Dupa doi ani de dormit in cotetul ciinelui (pentru ca cica sforaie !) tocmai il reprimise Ildiko in pat !

  43. Ce nu pot înțelege eu este ORBIREA întregii mass-media, privind cei doi popândăi ce conduc guverne la București și Buda-pesta! Ambii orbeți sau… ORBANI, adică orbi pe bani! Unelte teleghidate, ca și Werner! Despre „războiul invizibil” se vorbește demult, dar și populația globului este legată la ochi, chiorâtă prin cruntă ignoranță și diversiune(prin canalele de deversare și diversiune!), atunci când sunt „scăpări”, ca acum cu „afacerea Corona”, cu vaccinul… obligatoriu de nano-particule inteligente = chipuri, și cu… educația sexuală a sugarilor bebe!

  44. Bai nene aia e istoria , voi facetzi spume daca nu santezi in ea … unguri au 1000 de ani romani 100 … in istoria locurilor , hai syktyr ! Unii pacilea tot cu povestili de adormit syktyresti !

  45. Emil Cioran, moralistul roman de expresie franceza,face afirmatii ce ar putea soca pe conationalii sai antimaghiari. Cred ca se gasesc in Caiete.Citez, din memorie: Popor nefericit si necinstit-Cred ca ma simt jumatate roman jumatate maghiar.Dar, daca stau bine sa ma gandesc ma simt maghiar-Romania nu a existat niciodata. Ungaria a existat si a facut ce a putut.

  46. Balivernele ligioanei care se cred mare urs nu merita nici o atentie. Deranjante sint cugetarile celor cu pretentii de cunoscatori care spun fie ca Romania nu a existat fie, mai indulgenti, ca exista doar de 100 deani, prin comparatie cu ‘mareata’ Ungarie, chipurile milenara. Ca dat istoric, dupa Mohacs, Ungaria nu a mai existat ca stat independent pina dupa incheierea Primului razboi mondial. Tot ca dat istoric, Romania exista ca stat cu acest nume din 1866, independent din 1878. Nici alte state din Europa nu au exitat ca atare, cu numele de azi, decit din secolul 19 sau 20, un exemplu tipic fiind Italia. Polonia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia exista doar de dupa Primul razboi mondial, ultimele 3 avind nesansa sa fie lichidate pentru decenii bune de marea iubitoare de pace care este Rusia. Nici Norvegia, Grecia Serbia si Bulgaria nu exista decit din secolul 19 iar Albania din 1912. Nici una din tarile mentionate nu isi face complexe si nici nu este balacarita asa cum este Romania.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.