Asta le întrece pe toate: L-a vaccinat și pe Moș Crăciun

Americanii l-au vaccinat și pe Moș Crăciun. Imunologul american Anthony Fauci,”domnul COVID-19″ de la Casa Albă, zice că s-a dus la Polul Nord pentru a-l vaccina pe Moş împotriva noului coronavirus, iar Moş Crăciun este gata de treabă şi va putea aduce în siguranţă cadouri copiilor care au fost cuminţi.

Directorul Institutului naţional pentru alergii şi boli infecţioase şi personalitatea ştiinţifică a pandemiei cea mai cunoscută în acest moment în SUA, Anthony Fauci a declarat sâmbătă că l-a vaccinat personal pe Moşul cu barbă albă.

„M-am ocupat de asta pentru voi pentru că mi-era teamă că veţi fi nemulţumiţi”, a spus el, răspunzând la întrebările copiilor îngrijoraţi dintr-o emisiune TV adresată familiilor care doreau să afle dacă Moş Crăciun va putea intra în siguranţă în casele americanilor pe 25 decembrie.

„Am făcut călătoria la Polul Nord, m-am dus acolo şi l-am vaccinat eu însumi pe Moş Crăciun. I-am măsurat nivelul de imunitate şi este pregătit să plece”, le-a explicat copiilor Anthony Fauci.

„Poate coborî pe horn, poate lăsa cadourile … n u aveţi de ce să vă temeţi”, a asigurat el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

  1. Moș Gerilă nu are probleme cu imunitatea, este sănătos tun, m-ai bea o votcă din când în când și m-ai fumează câte un trabuc , mănâncă zdravăn și nu are probleme cu colesterolu, stă bine cu tensiunea și glicemia ,nu are probleme de vedere ,nici de aproape nici la distanță,și cu auzul stă bine, de coronavirus nu-i este frică, o consideră o invenție comercială a lui Moș Crăciun un ajutor de nădejde al acestuia, prin care își maximizează profiturile, iar pierderile le distribuie familiilor sărace cu copii numeroși și cuminți , pe bătrâni moș crăciun îi scoate din sistem pe „cale naturală ” cu ajutorul coronavirusului,făcând astfel economie la bugetul de pensii. Moș Crăciun este un neoliberal convins ia de la săraci și dă la bogați, este globalist, și acolo unde nu poate să facă profit, face război. Moș Crăciun sa vaccinat , banii mulți pe reclamă a încasat…

  2. PRESA SATANISTA „DEMOCRATA”. O sa o ia usor cu izoleta pe scari in curand! Ma bucur sa vad ca accesati site-ul „WE LOVE TRUMP”!
    Reports Swirling That Troops Are Activated and Pres. Trump To Declare “Limited” Martial Law in MI, WI, PA, GA, and Likely AZ
    https://welovetrump.com/2020/12/19/reports-swirling-that-troops-are-activated-and-pres-trump-to-declare-limited-martial-law-in-mi-wi-pa-ga-and-likely-az/

    https://welovetrump.com/2020/12/19/dr-fauci-somehow-becomes-creepier-watch-him-brag-to-children-about-vaccinating-santa-claus/
    What’s the Real Reason for Mass Vaccination of Millions of Healthy People? What Mainstream Media Won’t Tell You.
    https://welovetrump.com/2020/12/19/whats-the-real-reason-for-mass-vaccination-of-millions-of-healthy-people-what-mainstream-media-wont-tell-you/

  3. Deci la anul, pe vremea asta si ca urmare a schimbarii de sex dupa vaccinare, in loc de Mos Craciun la copii va sosi Alba ca Zapada ! Tot cu barba !

  4. @realistule,Mos Crăciun nu are probleme,in schimb tu ai destule,începând cu gramatica si terminând cu lipsa creierului.voi aveti copii? ati fost copii? Aveti idee ce inseamna pentru un copil sosirea lui Moș Crăciun?

  5. Mai bine vaccinati renul. Si nu uitati; dezinfectati-va bradul, globurile, betelele, beculetele, cadourile, stativul, soția, soțul, copiii si hornul.
    Pentru marirea siguranței sănătății dumneavoastra si a familiei, cereți ca să fie vaccinati toti comercianții si, daca refuză, cereți ca să fie concediați. Mai cereti ca să fie vaccinati porcii sacrificați de Crăciun, galinceele, porumbei postasi si curcanii de noapte. Va doresc siguranta maxima in condinții de vid legislativ si vid intracranian de stanga pe partea dreaptă.
    Ps. Foarte important. Teama mărește imunitatea, fericirea, bucuria, dragostea o reduce pana spre zero. Asa ca fiti fricosi, urati, dezbinati, turnati, pizmuiti, fiti supuși, sclavi, adulatori necondiționat ca să puteți atinge nemurirea pe acest pământ muritor.

  6. Degenerarea a ajuns la apogeu in asa zise societati occidentale de la care luam ‘lumina” !
    Fiecare natiune si popor trebuie sa-si faca curatenie in propria ograda de acesti degenerati!
    Daca vom continua sa privim indolenti prostia=degenerarea ne va distruge ca natie si popor!
    La noi este ceva mai grav din cauza indolentei am ajuns sa avem in conducerea tuturor partidelor,institutiilor,demnitatilor numai minoritati tradatoare care impreuna cu romanii=securisti submineaza Romania!

  7. Penibilul absolut ! Ori Fauci a dat în mintea copiilor, ori toată strategia anti Covid, e de mintea copiilor.

  8. Pai daca creste imunitatea ma apuc si eu sa fumez trabuc in timp ce ma pufai cu parfumuri din Abu Dhabi intr-un hamac in mijlocul livingului din casa noua de 135 metri patratzi.
    Si stau cu ochelarii de la silhoutte pe nas doar de fitza. :)))))

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.