Râsu-plânsu

Asta pățește Codrin Ștefănescu zilnic!

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, aflat în conflict deschis cu actuala conducere a partidului, povestește pe Facebook despre cum îl sună colegi „în fiecare zi” ca să-și exprime simpatia și regretul pentru Liviu Dragnea, dar el azi „nu le mai zice nimic (…) de trādarea unora”.

„Mă sună colegi in fiecare zi să-mi spunā că-l regretă pe Liviu Dragnea. Enorm! Că le este dor de timpurile in care luptam impreună pentru un crez si vocea noastră era auzită. Imi spun cā sunt nostalgici. Până azi le spuneam să aibă rābdare si să spere. Azi nu le mai zic nimic. Nici măcar de trădarea unora. Deocamdată”, a scris Ștefănescu joi.

Ștefănescu a fost unul dintre comunicatorii PSD când partidul era condus de Liviu Dragnea, dar a fost înlăturat de echipa Dăncilă, după condamnarea fostului lider PSD.

La ultimul Congres al PSD, cel din iunie, Codrin Ștefănescu a candidat la funcția de secretar general, dar a pierdut detașat în fața lui Mihai Fifor.

Codrin Ștefănescu s-a aflat însă și în conflict cu Liviu Dragnea. La Congresul PSD din martie 2018, când Dragnea a fost reconfirmat la conducerea partidului, Codrin Ștefănescu a făcut un adevărat tărăboi.

Ulterior, Dragnea i-a dat funcție în partid, astfel că Ștefănescu s-a potolit și chiar a devenit unul dintre oamenii de bază ai fostului lider PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8519 Articole
Author

6 Comentarii

  1. Te crucesti!Liderul interlopilor din Romania ajunsese factotumul lui Dragnea !Codrin a facut atatea rele in tara asta incat 100 de ani de puscarie sunt mizilic

  2. Tu ce procuroru’ pieliței mele esti? Sau judecator, de dai verdicte asa usor? Ai fost la gaoaza lui i-ai numarat relele?
    Si invata sa sicrii romaneste haștagulerahat!

  3. codrine, ia-o si pe olguta, si pe serban, mitraliera, plesoianu, etc, si refaceti prm.

  4. Un tupeist .Mi-a fost coleg de pluton in Someseni Cluj Vai de mama ei tara daca astia ca el au ajuns sa o guverneze FUGITIIII ROMANI

  5. Tradareeeee ! De ce l-a lasat inima pe tribunul Vadim? Era executat silit de mana lui dreapta din PRM chiar inainte sa decedeze?

  6. @miclovane comisare după cate vad s-ar părea că tu ai stat într-adevăr la gaoaza lui codrin. Invata tu sa scrii românește .;sa sicrii;la tine in comentariu.codrin:ma suna colegii sa-mi spună:Ce bine mai era cu dragnea, furam de unde vroia mușchii nostri. Acum m-au tras pe linie moartă.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.