„Bam-bam-bam”! Alexe s-a făcut iar de râs

Controversatul preşedinte al Consiliului Judeţean Iași, liberalul Costel Alexe, s-a făcut din nou de râs.

Alexe a încercat, într-o ședință, să pronunțe denumirea în engleză a unei asociații, şi, iritat că nu poate pronunţa corect cuvintele, a zis: „bam, bam, bam”.

Costel Alexe: „Proiect de hotărâre privind aprobarea valorii cotizației județului Iași ca membru fondator al Asociației ATRIUM, Arhitectur To-ta-litarian Regims of… bam-bam-bam pe anul 2021. Cine este pentru?”

Era vorba despre Asociația ATRIUM – Arhitecture of Totalitarian Regimes of the 20th Century in Europe and Urban Memory.

Alexe a trecut şi în 2020 printr-un episod similar, când era ministru al Mediului. Atunci, el a încercat să susţină un discurs în limba engleză la un eveniment din Madrid dedicat protecţiei climei, dar rezultatul a fost caraghios.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

21 de Comentarii

  1. Alexe, cu masterat la pepiniera de cretini si borfasi PNL

  2. Mecla lui cand apare, spune totul! Un gunoi ales din toata scursura societatii, pus in functie prinnumire sau tableta buclucasa!

  3. De ce esti Alexe pesimist? Nu sunt pesimist. Eu sunt inginer.
    Exista trei nuante de liberali si usristi; bleu ciel; bleu marin si bleu-norajii. Ultima fiind nuanța predomintanta( 99 %). De, cand esti gonococ nu poti avea decât nuanta si inteligenta lui. Acum
    pricepeti de ce se-nteleg atat de bine cu Covidul si de ce lupta, pe toate fronturile, pentru salvarea lui? „O scurgere pentru scursori”, asta pare a fi deviza lor. Trist e ca scursura e contagioasă si azi, maine ne trezim ca pe langa apărătorii înfocați ai covidului apare o nouă categorie de ziaristi; blenoragicii. Si ca orice ziarist care se respecta, isi vor achiziționa un birou in sediul securității. Va dati seama ce va fi acolo: lgbtiq-isti gonoreiei naționale covidati si javrele de pază ale globalismului satanisti.

  4. Vai, vai, vai, ce rusinica sa nu stim sa vorbim in limba americana! D-aia s-a inventat ROMGLEZA la romani, pentru ca ei nu prea stiu LIMBA ROMANA, de fapt.

  5. Lingăii lu/pește, râd că nu vorbește limba altora..parcă ăia care-l critică ar pronunța corect!!Penibilul, fabulosul si derakatul tv/suge reklame..Ce neamuri viețuiesc pe globul terestru!!!De ce nu-l atacă-că nu știe șpargaul sau cititul cursiv ca popa/nașu care se împiedecă la trei cuvinte…..

  6. Familia Flinstone a mai avut inainte de BAM BAM un alt bebe mai mare ? BAM BAM BAM Initaiul Romglez….of Romania…

  7. Dacă nu a prins deosebitele filme americane care se dădeau în regimul de tristă amintire după anii 1965 cu generic și afișe cu marii actori americani pe scria “douăzeci th centuri fox”? Ce coadă de de două ore faceam la cinematograful Capitot din centru Timișoarei pentru un bilet (1 Leu elevi și studenți) sau la Cematograful de artă! Numai reluate acele filme la “televiziunile de știri”, în locul imbeciltăților cu care ucid aceste timpul și șterg mintea privitorilor seară de seară, alaturi de filmele studiourilor italiene, franceze, engleze, sovietice, japoneze ar fi de mare folos pentru cultura și educația morală a celor ce nu au avut privilegiul să le vadă.

  8. las’ ca vorbim „IO SONO ITALIANO” SI „NU MAI STIE SA VORBESHTE ROMANESHTE” „DEPE” 2 SETTIMANA DE SHOPING LA ROOOMAAAA…EEEEEEE !! este bine, este okehhhhhhh !! al draq onlain si „digitalizare” …..cum spuneam…pardon! „como te dice” ???? EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

  9. Bai NEMERNICILOR,mai aveti multi analfabeti in aceasta COALITIE de guvernare,care duce aceasta tara intr-o SITUATIE de nedescris pe acest PAMANT? Vor sa o vanda,parcela cu parcela strainilor si urmasii nostrii sa plece in alte zari sa lucreze.Sunteti niste HOTI,MINCINOSI,BORFASI si o sa vina timpul sa dati socoteala pentru ce faceti.Vreti sa desfintati SIIJ-ul.De ce nu modificati numirea judecatorilor si procurorilor sa nu mai fie la mana PRESEDINTELUI si sa se faca prin concurs si competenta de catre cei din JUSTITIE.Dar cum sa faceti acest lucru,ca poate nu mai puteti FURA si poate se deschid si dosarele HOTULUI DE CASE,TRAFICANTULUI DE COPII ROMANI,etc.

  10. Or fi fost ele bune pentru minea de atunci când văcarii nespălați si ”eroi” pistolari cu ”igienizatul” după ceva luni de prăfuire ,în butoi, cazați la”primărița” urbei, damă de salon , eroină că-l satisface pe bouar..la crimele bandiților (tot eroi Al Capone, Nașul) ale căror fapte te lăsau cu gura cascată..la atrocitățile din IIRM,dușmani crunți care acum au devenit preteni…desigur că gintea latină venea cu filme ceva mai blajine, cu muzică, Lolobrigida,Sophia Loren ,Sara Monthiel etc..oricum, era o lume ceva mai plăcută aceleia dezumanizate de pe fb si insalam..filme cu războaie sofisticate, molime, SF ce se adeveresc

  11. Intre 2004-2011 Ministerul cu acronimul M.A.I. …. Retrocedaseu… Cadastraseu si Pazeaseu… Prefecturi – ANCPI – Politie… Sub comanda UNICA… Blaga-David-Blaga… PDL-PNL-PDL.. Legea nr 247 din 2005- Restitutio in INTEGRUM… ANRP… Fondul Proprietatea… EPOCA DE AUR A RETROCEDARILOR IN VREMURILE LUI BASESCU-BOC-TARICEANU- MAIOR-COLDEA-KOVESI… In luna octombrie 2011 Elena UDREA-MDRT, dupa ce preia ANCPI (Agentia Nationala de Cadastru si Publicitate Imobiliara) – pe vremea aceea… NANA? – pleaca in Coreea e Sud unde se intalneste cu reprezentantii Samsung Corporation, ii invita sa participe la realizarea Cadastrului General din Romania si afirma ca suprafetele tuturor titlurilor de proprietate emise in Romania dupa 1990 insumate depasesc suprafata Romaniei… NIMENI NU STIE NICI CATE TITLURI DE PROPRIETATE A TIPARIT SAU A EMIS STATUL SI NICI CARE ESTE SUPRAFATA TOTALA RETROCEDATA SAU CEA DESPAGUBITA IN FIECARE UAT INCEPAND CU 1990 SI PANA AZI… MAI despagubim mult ?? S-a retrocedat teren cat suprafata AFRICII sau mai mult… ? Prin PROTOCOALE nu s-a descoperit inca modul in care trebuie inventariate TOATE TITLURILE DE PROPRIETATE PUSE IN CIRCULATIE DE PREFECTII STATULUI ? NIMENI NU POATE REALIZA ACEASTA INVENTARIERE…? „AVENTURI… IN EPOCA DE PIATRA…” Doar praful si pulberea… piatra de piatra nu mai ramane dupa… EVOLUTIE?!? VESNICA DES-PAGUBIRE A ROMANILOR… https://www.capital.ro/elena- udrea-grupul-samsung-va-investi-in-romania-154451.html https://www.dailybusiness.ro/stiri-real-estate/elena-udrea-in-discutii-cu- investitorii-de-la-samsung-c-t-corporation-69323/

  12. nu se spune … „bum-bum-bum” …
    se spune … „bla-bla-bla”… discursul tipic al politicienilor si a guvernantilor (pnl/pdl, usr-, udmr) de astazi !!!

  13. Pictura suprarealista PeNeLe, PeLeMe si Alexe semnat de marii maestri de Orban-Citu.

  14. Face parte din priectul/Pas cu Pas/al lui nea Klausica von Sparanghel pentru blocarea Romaniei,adica punerea pe functii de raspundere a unor tampi care nu stiu nici ce numar poarta la pantofi.Normal ca se blocheaza tot daca ,de exemplul,pui in loc de popa pe groparul satului,in loc de dascal pe lautarul satului sau in locul primarului pe prostanacul satului.Ghinion,bre.E totusi de admirat efortul liberalilor de a gasi asemenea in societate asemenea specimene alese pe spranceana sa puna in genunchi Romania.Pas cu Pas..spre Dezastrul Final.

  15. nu se spune … „bam-bam-bam” …
    se spune … „bla-bla-bla”… discursul tipic al politicienilor si a guvernantilor (pnl/pdl, usr-, udmr) de astazi …
    CEL MAI BINE este … sa spunem … „bum-bum-bum” …

  16. Asta trebuia acum sa tina discursuri,in ce limba vrea el,de la Jilava,despre binefacerile spagilor,daca in Romania mai era justitie independenta.

  17. Maimuta asta face parte dintre „educații și normalii” Trantorului.

  18. Wow asta face parte din ograda Marlanului pe schiuri ? Ce gasca de hoti analfabeti aveti mai pnlinsilor.?

  19. Adevarul ca denumirea pe larg a acelei facaturi ATRIUM este obositoare de pronuntat si in traducere romaneasca. Cine si-ar bate capul sa o pronunte de la cap la coada mai ales ca nimeni nu dorea sa o tina minte.Un fel de bla bla bla. Cat despre analfabetii coalitiei, Alexe chiar este alfabetizat comparativ cu multi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.