Băsescu, demascat! „La tine au ajuns marile șpăgi din România!”

Fostul lider PMP Radu Cristescu îi face un nou rechizitoriu dur fostului său șef de partid Traian Băsescu, acuzându-l că la el a ajuns toate șpăgile din România! Cristescu afirmă totodată că, dacă Elena Udrea vorbește, Băsescu se duce 30 de ani la pușcărie.

Iată postarea lui Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook, integral:

„Tu ești REGINA!!!

Da, Traian Băsescu, tu ești REGINA! O regină cam spanchie, ce-i drept, dar tu ești! REGINA la care au ajuns marile șpăgi din România! Da, Traian Băsescu, tu care ai fost deputat, ministru, primar general, președintele României, ajuns senator, cel care acum te milogești sa ajungi in Parlamentul European pe 20.000 de euro, deși ești putred de bogat…sau ai nevoie de imunitate?!?
Ești un om politic corupt!
O spun cu responsabilitatea unui cetățean, poate un pic mai informat ca alții.
Cu fapte de corupție, unele știute, altele neștiute, într-un cuvânt ești un hoțoi bătrân, un hoț neprins! Pentru că ai fost și ești cel mai protejat om politic de către sistem.

De ce?

Pentru că tu ești unul dintre ei, tu l-ai creat pentru a te proteja pe tine și complicii tăi și pentru a-i paradi pe alții.
Dar, trebuie să admit că ai fost deștept! Le-ai lăsat și lor felii din tort, pe o înțelegere tacită, ca prin firmele lor acoperite să se autofinanțeze, probabil doar șefii, pentru a-i avea și tu la mână pentru că și ei te aveau! Astfel, toată lumea a fost mulțumită! V-ați protejat unii pe altii!

In schimb, ai dezvoltat un sistem foarte eficient! Ai construit dosare penale pentru majoritatea oamenilor politici, generali și oameni de afaceri, care ar fi putut să te încrimineze cu ceva, pe tine și cei câțiva complici ai tăi. În momentul în care oamenii vorbeau și te simțeai in pericol, apăsai pe buton și ajungeau suspecți. Alții, mai puțin norocoși, erau arestați. Dacă ar fi spus că banii ajungeau la tine, spuneai ca sunt niște infractori și nu au credibilitate. Recunosc că este un sistem abil construit, iar tu ești un om bogat cu avere colosală!Pentru mulți ar fi un șoc dacă ar afla câți bani ai strâns.
Odată cu numirile lui Coldea și Kovesi, nu s-a mai ținut cont de nimic în fabricarea dosarelor, și asta, pentru că și pe ei i-ai lăsat să se dedulcească , că…deh.
Spre exemplu, doar șpaga colectată în celebrul dosar “Motorina” a lui Blejnar, era de 30 milioane de euro pe lună, din care cea mai mare parte ajungea la tine. Doar nu vrei să credem că Blejnar acționa de capul lui.
Logic, că e greu de dovedit, din dosarul “Motorina” au dispărut dovezile, filmările și înregistrările făcute de servicii(pentru orice eventualitate), inclusiv unde ajungeau banii și prin cine.
Blejnar a fost achitat, a înțeles semnalul, dar totuși, a vorbit undeva și a fost condamnat pe un alt dosar, de altfel un fâs pe lângă dosarul “Motorina”. Să ne înțelegem, Blejnar nu îmi e simpatic și nu comentez condamnarea sau achitarea lui, dar sunt curios dacă pionul va vorbi despre Regină, acum când el e la răcoare și Regina vrea să prindă avionul de Bruxelles!

M-au contactat oameni din sistem, care mi-au atras atenția că sunt încâ mulți care îți pupă inelul. Activi, dar și în rezervă! Dar, nu din dragoste sau frică, ci pur și simplu pentru că trebuie să se protejeze pe ei, pentru că au fost complici. Unii au furat, altii au știut, dar au tăcut, tot complici se numesc și ei! Aici îi dau un sfat lui Coldea să se autodenunțe până nu e prea târziu. Încă ești protejat, domnule președinte Băsescu. ÎNCÂ! Că te-au chemat să îți mai redeschidă unele dosare a fost doar de ochii lumii! Cam 80% din dosarele fabricate oamenilor politici, generali și oameni de afaceri s-au făcut in cei 10 ani de mandat. Multor dosare li s-a dat drumul in timpul mandatului tău, fie din răzbunare personala( Nastase, Voiculescu), fie din gelozie (Chereches), fie ca au vorbit in somn sau la un șpriț, Solomon, Gutău, Poteras, Videanu, Vanghelie și mulți alții. Aflu ca cățeii din jurul tău, unii plătiți din bani publici, alții din urma blaturilor partidului tău, PMP, de la Primăria Capitalei, spun că aș avea un caracter îndoielnic. Recunosc că în ceea ce te privește pe tine…așa este!
La ce fel de om de nimic ești, stau și mă gândesc că ceea ce i s-a întâmplat Elenei Udrea nu e întâmplator. L-a denunțat pe Coldea și Kovesi la DNA. Acolo a scris doar 10% din ceea ce știe. Prin simpatie și încrucișări de trei, luate câte trei, se putea ajunge la tine! Elena știa tot, ei știau tot și..:BUM!!!Poate te-ai gândit că femeie fiind, poate ceda. Să nu uităm că actele care au constituit dosarul Gala Bute au fost făcute pe timpul tău, poate ca măsura de precauție. Mă aștept la asta de la tine, sau poate că sistemul te-a aparat și s-a apărat și pe el! Poate, fără voia ta, doar, poate….și atunci ați paradito de comun acord!
E mai frumoasă libertatea, decât dragostea!
Dacă Elena vorbește ești PA, te duci 30 de ani la pușcărie.

Sa amintim faptele tale de corupție știute:
-Flota-dispariția Flotei(Morar să trăiască)
-Casa din Mihaileanu
-un dosar al unui important om de afaceri care s-a autodenunțat și spune cu subiect și predicat, câți bani și cum ți-a dat. Asta dacă nu dispare între timp omul sau denunțul, văd ca e cam liniște pe dosarul ăla.
-răpirea jurnaliștilor din Irak(medicul Yassin)

Faptele tale de corupție neștiute, cum ar fi:

-Dinu Patriciu-Rompetrol
-Culiță Tărâță-Insula Mare a Brăilei , TCE-3 Brazi
-Contul de 500 milioane de euro RB – Azerbaidjan
Iar, faptele tale strict secrete, împrumutul de 20 miliarde de euro și proprietățile tale din afara țării, asta în episodul următor.

Va urma!

P.S: îi dau un sfat dl general, cu patru stele, Pahonțu! Să se autodenunțe până nu este prea târziu, că poate cine știe, îl denunță altcineva și se duce la pușcărie pentru tăinuire și complicitate. Iar tie Basescule, escroc bătrân, care ai vrut să nu se afle de proprietățile tale de peste hotare, și i-ai dat ordin lui Pahontu sa distrugă actele referitoare la deplasările tale imobiliare și de concedii de lux, cu avionul privat a lui Besciu și altele înmatriculate în Austria, îți spun:

Surpriză, actele chiar există!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 15
Ioana Radu 8515 Articole
Author

12 Comentarii

  1. Faza finala -mafiotii se dau in gat intre ei. S-au imputinat banii furati si se bat pe resturi- intarata-i DRACE!

  2. Nu-mi place să fiu beat, totuși m-aș îmbăta de bucurie dacă Băsescu, Iohannis, Kovesi, A. Lazăr ar fi condamnați ficare,la închisoare la, pe 30 de ani!

  3. … de cel putin 12 ani despre Basescu si nimic.Ce facem domnilor, ne furam caciula singuri?Chiar suntem in asa hal de neputinciosi, hoti si mincinosi?

  4. Acum inteleg de ce Udrea tinea manuta la nasuc si nu o data , il anunta pe base ca va fi mai tacuta ca tacerea.si el stia de ce…

  5. Nu mafiotii se toarna intre ei, ci securistii, flacau inregimentat care te-ai grabit sa postezi primul! Sa-ti crape obrazul de rusine, pentru ca mafiotii nu pot subjuga o tara, numai Securitatile bolsevice specializate…
    Si nici nu cred ca Cristescu s-a facut milionar, asa cum s-a facut Basescu miliardar, oricum, si-a asumat riscuri uriase atacand aceasta canalie mongoloida pe care adevaratii complici nu-l tradeaza!!!
    Cristescu sa ia legatura si cu Oana Zamfir care-i poate reimprospata memoria! Cert e ca aripile Securitatii falfaie fara oprire, fapt imbucurator pentru Romani! Se pare ca Cristescu a luat legatura sau a fost contactat de aripa reformista…

  6. De cand a iesit procuroarea Cristescu la pensie,borfasul de frate nu mai face un ban din aranjamente cu penalii,si acum cauta alte surse de venit!Nu ca basescu nu ar fi manjit,dar zici ca a furat si Cosmosul la cate minte Cristescu

  7. Zeci de mesaje mi-ati sters/cenzurat in care am tot scris ca zbanghiul asta e un securist nenorocit,hot,ordinar si periculos chiar pentru planeta Pamint.Mai mergeti si voi si interesati-va ce perversi sunt tatarii, ce mult au servit ei pcr.Constanta.Pe la fosta „fortele de munca” di Constanta majoritatea erau tatari.Ei taiau.ei spinzurau pe la ijcoop, si alte institutii harnice si iubitoare de pcr-militie-securitate.Ca nu-s toti tatarii la fel, e adevarat, dar la ei procentajul de javre e mai ridicat ca la romani iar asta e un mutant periculos, combinatie tataroaica-moldovean.Se naste unul la o mie de ani o javra ca asta.Ca a ajuns presedintele Romaniei, asta spune mult despre sistem, despea fatarnicul SRI, despre societatea civila romaneasca, despre romani in general

  8. Ceata lui Kior Pitigoi
    Trece mandra prin zavoi
    Toti sunt securisti de soi
    Dai intr-unul tzipa doi!
    Aoleu ce taraboi,
    Dai intr-unul tzipa doi!

    Aprigi sunt ca niste zmei
    Si cu brau din sfori de tei
    Sprinteni si ochesei
    Latra cainii dupa ei!

    Ham ham ham langa bordei
    Latra cainii dupa eï!

  9. Sa zica asa ceva despre „sfantul duh” beshina, la care se inchinau toti luptatorii impotriva coruptiei? Unde sunt acum jegurile care-l aclamau pe mafiotul securist? Au trecut in slujba actualului penal, la hotul de case si mare iubitor de tortionari comunisti?

  10. Marea nenorocire cu acest hot si escroc teribil , este ca inca are mare protectie si din interior si din exterior pt. ca le-a umplut buzunarele celor cu pozitii cheie . Poate crede cineva ca in 2012 , G.Philip si V.Nuland , au plecat cu buzunarele goale , dupa ce au batut atata drum pana aici ca sa-l salveze ? Pai , numai daca s-ar lua la verificat averile sefilor din sistem si ne-ar lua durerile de cap ! Au fost si mai sunt destui , nu d-astia imbuibati , care se mai uita in gura lui , din prostie . Mai sunt si trompetele lui din presa ,carora li s-a servit caviar si i-au ciugulit din mana si care ii mai sunt datori . A furat la mare , mare greu din avutia tarii , numai pt interes propriu . Sictir maxim !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.