(VIDEO)„Bizonul de la Capitoliu”, arestat: Noi imagini de la asalt

Protestatarul pro-Trump care purta o căciulă cu coarne de bizon în timpul asaltului de la Capitoliu a fost arestat, conform Departamentului de Justiţie al SUA, notează Le Figaro.

Potrivit declaraţiei ministerului, el este „acuzat că a intrat sau a rămas în cunoştinţă de cauză într-o clădire sau un teren restricţionat fără autorizaţie legală, precum şi că a intrat prin violenţe în Capitolui”.

 

Jacob Anthony Chansley este un apropiat de cercurile neo-naziste şi QAnon. Fotografiile care îl arătau purtând o căciulă cu coarne atunci când a pătruns în Camera Reprezentanţilor au făcut înconjurul lumii.

Între timp au apărut şi imagini noi din timpul asaltului de la Capitoliu. O filmare surprinde momentele în care un ofiţer de poliţie este strivit între uşi de mulţimea furioasă şi reuşeşte cu greu să se elibereze.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

29 de Comentarii

  1. Unii fura alegerile.
    Poporul a venit sa impiedice niste presupusi infractori care validau furtul.
    Peste 4 ani se va vedea adevarul.

  2. Mogulii media pe teroriștii ANTIFA/BLM în mod intenționat nu s-au înghesuit să-i elimine din spațiul public, să-i cenzureze în niciun fel, nici măcar să-i vorbească de rău nici când agresau sau omorau pe cine le stătea lor în cale că era polițiști, albi, negri. Nici măcar nu s-au mai obosit să nu se vadă că totul, violențele au fost bine organizate în scopul politic al democraților, nu în apărarea drepturilor cuiva.

    Ba chiar au fost lăudați până și televiziunile românești de dreapta aia corectă politic.

  3. Și pe bandiții care au furat voturile când îi arestează. Ce mai face Clotilde cu rucsacul in spate noaptea hoților usr-isti!

  4. Mai nici un baiat de culoare nu a fost vazut in imensa multime de protestatari care se adunase in fata Capitoliului. Este dovada beton care arata cine au fost cei care l-au votat pe Trump: americanii albi. Daca pana acum au fost blazati se pare ca incep sa se trezeasca si sa nu mai accepte dominatia nefireasca a minoritatilor de orice fel asupra majoritatilor de orice fel.

  5. Pe Clotilde când a intrat cu voturile USR, n-au arestat-o. Au făcut-o primăriță, la fel ăia care au intrat în Capitoliu să-i facă congresmani.

  6. Ce inseamna DEMOCRATIA???
    Reprezentarea poporului.
    Si daca poporul roman este 99% etnia romana, De ce ne conduce un german???
    Inseamna ca poporul nu este reprezentat si un grup minoritar globalist bine organizat a preluat puterea.

  7. Facebook, Twitter, Snapchat, Amazon, Google mai puternice și periculase decât Partidul Comunist Chinez.

  8. Acuzatia e valabila pentru sute de oameni care au patruns in Capitoliu. Ii vor aresta pe toti? Greu de crezut. Si atunci, cum se face selectia? NB: Capitoliul e intesat de camere CCTV, cu sistem „facial ID” automat. Asa ca identificarea sutelor de oameni e nu doar posibila, ci foarte probabila (baza de date e la DMV, permise de conducere, care tin loc de carti de identitate in SUA).

  9. La ei se poate,la noi nu.Destituim JANDARMI,POLITISTI si alti oameni de buna credinta,care au stat in strada,pentru a nu permite JIGODIILOR sa intre la guvern.Sunt convins ca acolo se vor face multe arestari si vor fi condamnati,nu ca la noi.Pe acesti DERBEDEI,care nu protesteaza pasnic si incita la violente noi le luam apararea si poate au si certificate de revolutionar ca:Dide,Ceausescu si alti NEMERNICI.La noi inclusiv NEONAZISTUL,KLAUS WERNER IOHANNIS,participa in geaca rosie la asemenea manifestari si nu este suspendat,la fel ca PNL-stii si USR-stii.Atunci cine sa ne conduca,daca ei incita la violente???

  10. daca in SUA l-au arestat si pe „davy crockett”,va dati seama ca in Romania va fi arestata „printesa Diana”Șoșoacă
    Am inceput sa ne arestam simbolurile..

  11. Nu mai e democratie incendierea si jaful. Dragnea n-a destructurat ong-urile sorosiste, Trump nu i-a neutralizat cel putin financiar organizatiile pe care Soros le-a creat.

  12. (I) Aiurea. L-au arestat („Doina Oltului” are dreptate, „Bizonul” e-o figura arhi-cunoscuta a spectacolului de circ si strada-n SUA), nu-i bai, or sa-l elibereze. Cine se grabeste („Cotidianul”, inclusiv, care se ia dupa presa mainstream, soros-ista) de-a vorbi de „extrema dreapta” din SUA face greseli fundamentale: manifestatia pro-Trump fiind, dimpotriva, inundata de Antifa si BLM ai Democratilor, la fel manifestatiilor din Franta ale Vestelor Galbene, inundate de Black Blocks ai lui Macron (în SUA, de-ai Democratilor, adica tot national- SOCIALISTI, fiindca national-socialist la national-socialist nu scoate ochii: Macron si-i sprijina pe Robinette criminalul împotriva umanitatii si Pelosi, Creierul afacerii (sotul tipei = Dominion) fiindca-i vorba de, nici mai mult, nici mai putin, decât de ÎNALTA TRADARE.

  13. (II): Trump i se va adresa natiunii. Joaca tare, si cred s-aiba cartile-n mâna, nu à la Ceausescu, la 21 decembrie 1989, tradat din interior, adica de Securitate si Armata. Trump fiind si el tradat din interior – Mike Pence -, dar nu si de Pentagon si de CIA. Desi madam vrajitoare-Pelosi afirma c-ar fi vorbit c-un „general” de- la „pentagon” (fara majuscule), sa-l „împiedice pe Trump sa apese butonul ‘atomic’ „. Un „general”, Pentagonul fiind, în realitate, plin de generali, si „butonul atomic”, de fapt, „viesparul” de la Washington pe care Trump a promis sa-l distruga. Viespar care de zeci de ani de zile trage sforile unor afaceri, secrete, inclusiv, de Aparare Nationala, imense. Ultima, „Kraken”-ul, fiind falsificarea de la distanta a alegerilor prezidentiale americane. Scenariul Tarilor Europei de Est, ROMÂNIA, mai ales (strategica), în care alegerile, în mod traditional dupa ’89, tot la sediile ambasadelor s-au falsificat. Paris, pentru România, Roma, pentru SUA. La Roma, ÎN PREZENTA UNOR FUNCTIONARI AI AMBASADEI fiind virusate computere, la rândul lor virusând sistemul Dominion. „Cozile” flotante „de alegatori entuziasti” nefiind decât decorul („Bizonul”) carat de la un centru de votare la altul, în autobuse. Trump, dat fiindc-a descoperit Sistemul, trebuie omorât. Si nu numai politic. La fel lui Ceausescu. @Un Român: Johannis participa nu numai la manifestatii neo-naziste, dar, Rege al Dominion, tine, acuma, si sedinte secrete românilor. ps : intterzicerea lui Trump de catre youtube, facebook, etc. = lovitura de stat. Curtio Malaparte, pentru cine-a citit „Tehnica loviturii de stat”. „Îl las”, cu alte cuvinte „, fara microfon”, fara manete. România, Decembrie 1989. Trump fiind, însa, actualmente, pe PARLER, în perspectiva deschiderii propriilor lui retele sociale.

  14. @Cititor (si restului) : manifestantii pro-Trump (din care, 5 au si fost omorâti – femeia, veterana de razboi, împuscata. În mod, se pare, accidental, însa împuscata mortal – , ori de atacuri de cord) care-au intrat în Capitol au intrat ÎN CASA LOR. „WE, THE PEOPLE” (= CONSTITUTIA SUA). C-au fost intentionat parazitati de Antifa si Black Lives Matter ai Democratilor fiind alta poveste.

  15. @georgel : adevaratii „baieti de culoare” (adica nu derbedeii traficanti, lumpenul) sunt militanti pro-Trump. La fel asiatilor si unei imense parti a Latinos. Carora le-a creat locuri de munca. Lumpenul, în schimb, si de peste tot = Democrat, national-socialist.

  16. @pt Doamna ROLLASON, cu respect;
    Stimata Doamna ceva straniu imi spune ca nici CHINA si nici RUSIA si dupa cum urmaresc adevaratii oameni politici (ex Charles Gave ,etc)din FRANTA nu agreeaza cu Bidon si Pelosy. Am mentionat CHINA cu o populatie de 1400 milioane este obligata sa o hraneasca cu mancare si nu cu LOZINCI si mai rau ca cei cu Covidul ,Fauci si
    gasca de italieni arunca vina pe chinezi ,ce deranjeaza mult. RUSIA la fel sa saturat de JOE Nataraul de cand
    cu UCRAINA si cu Victoria Nuland (aia cu microfonul deschis -fuck europeanes- ) + speach lui BILL Clinton de
    milioane de $.Din punct de vedere strategic CHINA si RUSIA i-l prefera pe TRUMP ca este de cuvant nu o puritura
    Armata nu isi doreste razboaie atata timp cat era bine platitita pentru aparare . A aparut si genralul de rahat
    ala cu eprubeta Powel la ONU cu arme de distrugere in masa in IRAK.BALUL de acum incepe si se va termina GRAV.
    O zi buna Doamna ILEANA ! On vera.

  17. @D-na ILEANA ,am uitat sa mentionez TURBAREA Babei, Pelosy ,se vorbeste prin sat ca ia fost SUBSTITUIT tableta
    si spre uimirea celor de la C.I ( contra informatii militare ) au folosit Satelitii Militari Americani pentru
    a obtine 81,5 de milioane de voturi ,,PRIN CORESPONDENTA`.Unii generali au dat si interwiu ca ar fi vorba de
    ala care o tine (sotul) cu aportul Ambasadei USA in Italia si Babetul a invitat un general sa afle unde este TABLETA ,la fel ca telefonul lui Hilary spart cu ciocanul.Eu raman la observatia ca RUSIA si CHINA nu are simpatie pentru Joe nataraul ,caci probleme ECONOMICE si GEOPOLITICE NU SE FAC OAMENI DE NIMIC ALA Bideu.
    Eu personal cred ca LEGISLATIA AMERICANA nu a ajuns la mana unor IMPOSTORI JOE,PELOSY si o mica gasca de altii
    mentaly sick.

  18. @ pt D-na ILEANA de urmarit pe youtube :
    Lt. General Tom McInerney must wach Everything explained.
    RULETA lui Joe Nataraul si a Babei cu Ciocanul (gavel) RIEN VA PLUS .
    70 DE milioane de americani care au un job onest nu vor intretine ~ (probabil) 10 milioane de trantori si nici
    Marile Company se vor orienta spre alte ORIZONTURI asa cum au inceput sa plece din California in Texas sau din
    New York unde AOC aia cu cafeneaua impunea lui Cuomo ( alta nulitate) sa STOPEZE afacerile unor miliardari.

  19. @75 : aveti dreptate 100%, suntem de acord. „Oameni de nimic à la Bideu” : bine spus. Toata viata, de nimic, si-acuma, drept rasplata, si cu Alzheimer. Privind firma de consultanta italiana pentru Ministerul Apararii al SUA în care s-a produs falsificarea, ÎN PREZENTA UNOR MEMBRI AI AMBASADEI SUA, a alegerilor SUA, Trump de la-nceput trebuie sa fi fost la curent ca trebuia sa izbucneasca un scandal monstru, insa a riscat si risca. Adica nu-l pricep. Napoleon, în loc sa fie Stalin. Napoleon, restituind, ba chiar si-nmultind, sinecurile unora care-aveau sa-l tradeze (între care, Murat-Pence însusi), fata de Stalin, care-si loveste adversarii (polonezii, dar si social-democratii-dezastre, a se vedea rezultatele tipilor în Europa social-democrata de astazi, si ce mai ramasese din Albi, dupa razboaiele civile, si pe care-i trimite-n gulaguri: dinte pentru dinte). Ori, Zgripturoaicele, amândoua (Pelosi-Clinton, actrite-n tradarea nationala, prima, prin „Dominion”, si-a doua, cu zecile de mii de mail-uri secrete de stat revarsate-n natura), trebuie sa fie pedepsite. Daca vrea sa scape, Trump trebuie sa renunte la a fi Napoleon pentru a se transforma-n Stalin (cu care si seamana, Stalin construind infrastructuri si industrializând URSS). Si EXTREM de REPEDE. ps : Toate cele bune.

  20. Madame Rollason, gresirati la ,,numararea voturilor” cu mortii pro Trump! Fusera 4 morti pro trumpisti: 2 femei si doi barbati! Unul dintre barbatii protrumpisti se pare ca a murit de un atac de cord ,la spital. Insul organiza transportul revolutionarilor din Pennsylania spre Capitol . Al 5 lea decedat este politistul Brian Sicknick!Ori ati citit fake news ori orizontul , din punctul dvs. de vedere privind ,,revolutionarii lui Trump ,este atat de larg incat devine…obtuz!

  21. @by the way: îl vazusem, deja, pe generalul McInerney intr-o postare yutube într-o analiza, generalul fiind citat în argument. Nadajduiesc sincer ca Trump sa mai poata profita, sa nu-l fi tradat si armata, asa cum au facut deputati si senatori Republicani, deja intrati în slujba Democratilor. Dat fiindca ÎNALTA TRADARE. Am mai vazut si alte postari, ulterior, de alte materiale, în care intervenientii-i dadeau procesului penal din Italia acelasi diagnostic juridic pe care i l-am dat-o si eu, de Înalta Tradare. Si-asta seara, vad tot, pe you tube, o postare-n care i se cere socoteala Vaticanului si Primului Ministru italian. Nancy Pelosi = vinovata de ÏNALTA TRADARE. Si ca sa nu-i iasa la iveala, în mase, dosarul, s-a grabit sa ceara destituirea imediata a lui Trump. Numai ca ordinatorul tipei, datorita asaltului Capitoliului, e-n mâinile echipei Presedintelui. Al doilea motiv al vrajitoarei paranoice de-a-i cere destituirea imediata. Eu dorindu-i sa fie linshata, c-altceva, tot nu merita. ps observi ceva ciudat : Nancy Pelosi = origini italiene. Dar si Pompeo, fidel lui Trump, tot origini italiene. Cu avantajul, pentru al doilea, de-a fi fost si seful CIA. daca, adica, Pompeo îsi face datoria-n ambele ispostaze – ca Sef al Departamentului de Stat si ca fost sef al CIA, cred ca Pelosi ramâne fara pene.

  22. D-na ILEANA ,
    LA acesta ora 18 (ora E.T USA ) cateva divizii ale armatei au intrat in Washington . Nu pot sa dau mai multe
    detalii ,dar COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI ESTE PRESIDENT TRUMP -asa a jurat pe Constitutie .CRED asa cum
    v-am informat despre laptop Babei SIFILITICE a fost descifrat si decriptat despre INALTA TRADARE A BABEI &
    a bandelor de PUTREZICIUNI care au vandut USA. Partea mai interesanta este ca instaurand LEGEA MARTIALA
    GUSTERII CIVILI nu isi mai au nici un rol. LEGEA MARTIALA (in cel mai fercit caz GITMO ) pentru inalta tradare
    scaunul electric fara a mai face RECURS.EXECUTIVE ORDER 12 septembrie 2018, dar BABETUL cu CIOCANUL nu prea
    a inteles ,numai acum a realizat in ce RAHAT MARE este ,dupa pierderea LAPTOPULUI. Toata viata am crezut ca daca ai o varsta ,octogenara devi mai intelept dar la BABA e SIFILISUL care o distruge + INCULTURA.

  23. -Insurection Act 1807 signed ? a fost semnat de President TRUMP.
    NU SE CUNOSC MULTE AMANUNTE ,dar sigur cateva divizii au debarcat in California + D.C .Mare Zarva este dupa sa aflat pe laptopul BABEI sifilitice afacerea CHINEI cu o companie General ElectriC din Pakistan ,cat si
    rolul Chinei in Masluirea Voturilor pt JOE adormitul .Un derbedeu italian a admis ca a falsificat voturile si mai mult chiar si Primul Ministru este pe lista babei din laptot cu ramificatii si in Germany. DANSUL
    Acum incepe si neroada vrea suspendarea Presedintelui prin V.P. Pence ca la platit cu o moneda de aur cu
    diamante. PENCE cunoaste ce inseamna inalta TRADARE mai ales cand armata JUDECA .Armata nu trage in POPOR ci
    face curatenie in Swamp. GITMO ,a fost reactivata cu 2oo milioane de $ pt multi locatari pt LONG TIME.

  24. @75 : Îmi dati vesti foarte bune. În care nu mai îndrazneam sa cred. Stiu ca Presedintele Trump e la Camp David. Laptopul Vrajitoarei tradatoare : nu cred sa fi fost descifrat tot, cred ca se lucreaza intens la el, i-a fost copiat discul dur, si-acuma, la decriptare trebuie sa lucreze vreo câteva ordinatoare si experti militari. Fiindca tipa trebuie sa-si fi cifrat cel putin o parte din mesaje. Rezultatele, sau primele rezultate, peste vreo câteva zile. + ca laptopul tipei deschide calea descifrarii laptopurilor din reteaua pe care-o are. Munca zdravana. Mai ales ca m-astept ca proprietarii lor sa si le distuga. La fel Hitlericii. Vrajitoarea paranoica, alter ego al Hitlericii: voia demiterea lui Trump, sa nu nimereasca EA-n fata Tribunalului Militar, si de-acolo, în camasa de forta, la Sing-Sing. Sifilis de tip coruptie profunda, TRADARE DE TARA, fiindca ala ataca si creierul. Cu imunitate parlamentara, din pacate, imunitate complicând situatia. Desi tradarea de tara cred ca face exceptie de la procedurile de ridicare a imunitatii parlamentare. + vreo câtiva din gasca lui Robinette, tot de urmarit penal. ps mai vad, asta-seara, la Fox news, ca Republicanii n-au conducere de partid. Si ca Nicky Hailey ar catinda la post. Desi tipa-i si aia precum bate vântul: între Bush si Obama. Xenofoba. Rusofoba la comanda, pentru a deveni sinofoba, si tot la comanda. Adica departe de-o solutie convenabila. Insurrection Act: Trump a semnat o varianta actualizata, în 2018, de care sper sa se si foloseasca. Pence : lovitura extrem de dura pentru Trump. Si pentru institutiile SUA.

  25. @Victor Socolovici, ma-nselai, domnu’, ca si sursele pe care le consulai dadeau cifre diferite. Aia 4 sau 5 morti suplimentari impuscarii militantei nu s-au anuntat decât mai târziu si nu-n acelasi timp. Roman serial.

    ps national-socialistii (= Democratii americani) cu presa lor sunt DISPERATI, dar DISPERATI sa faca din Trump, adversarul lor politic, ce-au facut si din „comunism”: „autor de crime, victime nenumarate”, pentru comunism „zeci de milioane” (fake news), si-acuma, sa-i puna-n cârca lui Trump mortii (când Trump cheama la calm), ca sa-i poata pocni o ancheta ori un proces de crime-mpotriva umanitatii. Asa ca sa stii de la mine ca (national)-socialism = ciuma vremilor actuale. Socialismul european din secolul al XIX lea fiind transformat genetic peste ocean, din clipa-n care SUA-si ridicau nasul ca mare putere mondiala „liberala”.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.