BREAKING NEWS. Halep a bătut palma!

Simona Halep a anunțat  joi reluarea colaborării cu antrenorul Darren Cahill, din sezonul viitor.

Anunțul a fost făcut de Simona prin intermediul rețelelor sociale.

„Salutare. Am nişte veşti extraordinare pe care vreau să vi le împărtăşesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunţ că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor. „D”, ultima dată te-am ucis şi am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aştept să terminăm ce am început! Pe curând”, a transmis jucătoarea româncă printr-un videoclip postat pe pagina oficială de Facebook.

Halep a întrerupt colaborarea cu Cahill la sfârșitul anului trecut. Cei doi au renunțat la colaborare pentru că antrenorul a decis că dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

Cu antrenorul australian alături, Simona și-a îndeplinit cele mai importante obiective:  a câștigat primul titlu de Grand Slam, Roland Garros, 2018, și a devenit locul 1.
Totodată, Darren i-a fost aproape româncei și la Wimbledon, deși nu mai colaborau oficial.
Știrea revenirii australianului alături de Simona a fost dată și de WTA (vezi mai jos)

VIDEO anunțul lui Halep

Even though you've been away this year, you've been with us every step of the way. Can't wait to welcome you back officially next season D ??

Publicată de Simona Halep pe Joi, 12 septembrie 2019

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

3 Comentarii

  1. Asa un moment de fericire,nu am mai trait de cand am luat diploma la gradinita!Era mai recomandat Cahul, dar si Cahill e ceva

  2. E îndrăgostită măr ! E cel puțin naivă! Oare cum se simte Dobre dupa asemenea declarații lipsite de bun-simț care trădează nerușinare si ceva prostie? Prostia din fire n-are lecuire! Anticipez ca se va duce pe tobogan.

  3. @Oana!

    eu te inteleg, sa te crezi desteapta, nefacand nimic in viata si sa traiesti asteptand pensia, nu ai cum sa te bucuri de viata comparandu-te cu Simona Halep care este tanara, are bani o gramada si atunci o faci nerusinata si proasta!

    daca te-ai considera tampita, lucrul ar putea explica o viata traita de pomana in asteptarea pensiei, adica a fi mai putin frustrata..

    incearca drumul asta…da vina pe biologia parintilor, nu pe tine…fa atribuiri pe factori pe care nu-i poti controla..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.