Cadavrul unei femei diagnosticate cu COVID-19, deshumat

Cadavrul unei femei din Arad, decedate în urmă cu trei ani în spital, unde i s-a pus diagnosticul de COVID-19, a fost deshumat de către anchetatori, vineri dimineaţă, scrie Aradon.

Decizia deshumării a fost luată după ce familia pacientei a depus sesizare penală, suspectând că a fost tratată greşit de medici, pentru că nu ar fi fost de fapt infectată cu SARS-CoV-2.

Femeia era soţia unui fost politician din Arad.

sursa foto arhivă

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

  1. nevoie de covidosi, pentru salarii duble?
    De ce în alte tari procentul decedatilor a fost infim ?

  2. Cancerul PNL în frunte cu dulapul ,au închis românii în case, ca să poată prăduit țara

  3. Normal … grije mare la triggering mamaie ca se mai si negociaza … ca eu bat si cuie pentru cei de sub talpa lui Luci… 😉 😉
    p.s. Satalan cati cm are pe esofag masurati?

  4. pt ca daca va amititi dialogurile TV din spital atunci veti intelege pt ca s-a gresit doza o femeie cu diabet dupa ce i s-a facut injectia cu „insulina” cand avusese o gicemie de coma, a murit, deci i-a dat prea multa insulina. Staretul de la Sighisoara tot o injectie in noapte l-a trimis in cer. Din descrierile din presa medicamentele ”laudate” aveau riscuri si necesitau un control a efectelor secundare. Daca dai X care provoaca hipertensiune, hiperglicemie si bolnavul are diabet, hipertensiune ii mai rezista inima vasele? Unora nu li s-a dat tratamentul curent si oamenii au incredere in sistemul sanitar de doi lei care nu stie nu prescrie si medicatia cronica. Mama a fost la oftamologie si aia puteau s-o lase sa moara cu 220 pt ca nu au creier decat pt ochi, a scapat pt ca a dat fuga tata dupa hiposerpil si asa a salvat-o de ”geniile” de la Spitalul Militar…sau poate pt ca a avut zile inca 20 de ani…

  5. Au dezgropat si potcoavele cailor morti inainte de potop?

  6. În primăvara lui 2009, după cum a documentat Peter Doshi în BMJ, două lucruri interesante s-au întâmplat la OMS: cu doar 20 de cazuri confirmate de gripă porcină, adică 20 (douăzeci), OMS a declarat gripa porcină o pandemie de nivel 6, cea mai mare amenințare posibilă; în același timp, în mod orwellian, OMS și-a revizuit definiția „pandemiei de nivel 6”, astfel încât să nu mai fie nevoie de devastări severe și un număr mare de decese. OMS poate declara că un niște muci ai unor paranoici controlați mental sunt o amenințare globală oribilă, indiferent dacă provoacă vreun rău real sau ba. Virusii sunt o poveste de acoperire. A ce? A faptului că sistemele noastre imunitare înnăscute și dobandite sunt ținta de bază pentru tactici de debilizare si dezarmare în vederea unor operațiuni de depopulare/transhumanism. În paralel cu factorii de stres naturali, cum ar fi fluxurile de particule și energie din exploziile solare, nivelurile crescute de radiații cosmice care au un impact sensibil diferentiat datorat scăderii accelerate a intensității câmpului magnetic al Pământului. Dacă într-un secol a pierdut 10% din câmpul magnetic planetar, de o vreme pierde 5% per decadă din acel cocon electromagnetic care ne protejează de vremea cosmică. O „vreme” specială, pentru care nu am dezvoltat defensive, nu am avut timp, cu atât mai puțin pentru tehnologia toxică rezonantă umană.

  7. @marin:
    Raspuns de la o postare legata de Citusi vaccinurile antiCovid:
    ARNm din vaccin invata celulele corpului sa faca proteina spike pe care o are coronavirusul dar in absenta acestuia. Celule corpului directionate, o produc, are loc si un atac pe aceasta proteina si corpul e invatat sa o recunoasca.
    Cand vine virusul, corpul stie sa atace la proteina spike asa cum a fost antrenat si o face incat virusul nu prolifereaza.
    Comparativ cu un vaccin de tip vechi, nu si-a permis nimeni nicaieri sa bage sub piele altora un vaccin care sa contina patogenul autentic. Sunt necesari 10 ani de cercetare si dezvoltare si nu cred ca se va ajunge totusi sa se conceapa un vaccin cu corona de tip traditional. Riscul de contaminare e mare iar letalitatea virusului e ridicata, si nu se permitea la timpul dexvoltarii diferitelor variante de vaccinuri sa se puna populatia in acest risc.
    De aici si pana la afirmatia ca s-au facut experimente pe oameni, nu, nu s-au facut, s-a gasit o formula prin care sa se realizeae imunizarea.

  8. „MIORITZOOO” esti o LUPoaica in Blana de OAIE … 🙂

    DE !
    Nu-i Bine pentru LUPI, peste Ceva Vreme !
    NU va fi BINE deloc !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.