Cătălin Rădulescu: Fraude în diaspora!

Cătălin Rădulescu a declarat că votul în Diaspora a fost fraudat. Deputatul PSD a afirmat că are verișori în Marea Britanie, Franța și Germania care i-au spus că atunci când au fost să voteze nu era nimeni în secțiile de votare de acolo.

„În Diaspora noi am primit o mulțime de mesaje, filme, al înțeles. Eu de exemplu am trei, patru verișori care stau unul în Marea Britanie, unul în Germania, unul în Franța. A fost fiecare în secția de votare să voteze, nu era nimeni. După care aflăm că sunt 100.000 de voturi în ultima oră. 100.000 de voturi împărțit la 800 de secții de votare înseamnă că au votat două persoane pe minut. Faceți și dvs un calcul. Eu am văzut ce s-a întâmplat în ultima oră. Nu, n-avem din păcate reprezentanți în secțiile de votare. Noi avem în 60 de secții de votare din 800 reprezentanți. Eu așa cred că acolo a fost fraudă”, a afirmat Cătălin Rădulescu, duminică seara la sediul PSD.

Social-democratul a mai afirmat că PSD trebuie să lupte până în ultimul moment.

„Noi spunem să luptăm până în ultimul moment. Noi știm că trebuie să tragem fiecare om pentru fiecare vot. Urnele se închid la ora 21.00. Depinde cât s-a tras în ultimele două ore. Dacă trage fiecare acum. Fiecare trebuia să se mobilizeze și să mobilizeze electoratul”, a conchis Rădulescu.

Un număr de 900.300 de români au votat în străinătate până duminică la ora 20.00, în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, potrivit datelor Biroului Electoral Central (BEC). Cei mai mulți votanți, până în prezent, sunt la o secție din Londra, și anume 7.773 de votanți. Multe persoane au votat și la Bruxelles – 5.963 și respectiv în Chișinău – 4.512.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

16 Comentarii

  1. Da. Asa e. Sectiile de votare din strainatate au fost aproape goale, toata ziua. Ministerul de Externe însusi al României oferind dovezile. Da. Votul „diasporei” NU EXISTA. E-o gogoasa prin care alegerile din România se falsifica de 15 ani (de la primul mandat al lui Basescu).

    • Ai vazut tu sectiile astea? Ti-a luat bunul Dumnezeu si bruma de minte!

  2. va credeti ditai partidul, dar nu sunteti in stare sa veniti cu un candidat de doamne-ajuta. si mai terminati cu prostiile astea cu frauda, soros, statul paralel,securistii,etc.

  3. „Cătălin Rădulescu (PSD): În diaspora au fost fraude… ”
    – Vechea placa, placa zgariata ! Oare, isi vor mai reveni vreodata ?!

  4. Vorba domnului Nistorescu: Gloria prostului și a nemernicului!Ce sa pretinzi de la un rebut uman ca „Mitraliera”!

  5. … atata vreme cat ghiolbani ca tine o sa reprezinte PSD, scorul va ramane acelasi.

  6. Bai MITRALERA, urmas fara glorie al lui Iosca – kalasnicov , mort la datorie, daca ai verisorii in Occident , tu , ma manjala esti cel mai prost. Nu ai valoarea lui Codrin- baricada si a Olgutei – karatista , ei provin din partidul extremisto- comunist inverzit pe margini „” Romania Mare”

  7. D-le Mitralieră lasă kiulul si gargara de paelamentar si intoarce-te la spital dacă ești un kirurg bun! Dar după cum te prezinți nu cred că ești un bun meseriaș. Poate bun mitralior.

  8. Diaspora??? Va garantez ca-n tarile de nord Europene, nici macar 1 000 de alegatori nu s-au prezentat la urne. Distante colosal de mari, iar mijloacele de transport foarte scumpe, ptr salariile minimale care romanii angajatii primesc aici. Minciunile lui Iohanis, Merkel si Junkel.

  9. Ce bine sunt plasati verii,un cocalar in Franta,unul in Germania si unul in UK.Sunt cumva aia pe care te usurai tu si manelistii? Daca sunt aia ,te-au pacalit.

  10. Bai prostanacule sa fie toate voturile din diaspora o frauda generala asa cum spui, nu prea mai conteaza. Voi ati pierdut in Romania tolomacule fara voturile diaspora.

  11. #varul din mongolia – Mananci castane. In fapt ar fi trebuit sa terminam cu cei de tipul „varul din mongolia”, dar, din pacate, nu putem. Noi, totusi, respectam legea.

  12. Castane sunteti voi psd. Respectați legea precum o făcea al capone. Dar o sa fiti terminati mai rpd decât ai crede 😉

  13. In America nu s-a ingramadit nimeni la vot. In Chicago unde exista a doua mare comunitate romaneasca sectiile de votare aratau dezolant de goale. Erau cativa batrani care au declarat ca au votat Dancila. Vom vedea cum va arata rezultatul oficial al votului din America.

  14. deci cheltuiti sute demilioane de euro pentru organizarea votului in diaspora dar nu va duce capul sa montati camere in sectii si in afara lor pentru a compara vrajeala cu nr colosal de voturi

  15. Depune-ti plangeri si lasati vaicareala. Noi va votam dar voi va dati singuri la glazne. Era previzibil dupa schimbul a trei guverne a gandit werner ca daca va face vant pe trepte cadeti de va rupeti gatul. Plansul altadata, lingeti-va ranile si poftiti in arena.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.