Cazul alarmant al unei doctorițe vaccinate

gripa antigripal

Se întâmplă în Mexic. O doctoriţă în vârstă de 32 de ani, cu antecedente alergice,  a fost internată după ce a primit vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva COVI, transmit agențiile de presă străine.

Doctoriţa a fost internată la terapie intensivă la un spital public din statul Nuevo Leon după ce a suferit convulsii, dificultăţi de respiraţie şi o erupţie pe piele la jumătate de oră după administrarea vaccinului. Ea a fost vaccinată săptămâna aceasta.

Autorităţile mexicane studiază cazul.

„Diagnosticul iniţial este encefalomielită”, a declarat Ministerul Sănătăţii într-un comunicat.

Encefalomielita este o inflamaţie a creierului şi a măduvei spinării.

Ministerul a adăugat că nu există dovezi din studiile clinice că cineva a dezvoltat o inflamaţie a creierului după administrarea vaccinului.

Femeia are antecedente de reacţii alergice la medicamente precum trimetoprim cu sulfametoxazol, un antibiotic ce combate infecţiile urinare, a a mai spus Ministerul Sănătăţii.

Pfizer şi BioNTech nu au comentat încă acest caz.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

12 Comentarii

  1. Asa se explica de ce strainii din fruntea statului rroman nu s-au vaccinat primii! Cat ii priveste pe Bidon si Bibi, cine stie ce antibiotice le-au injectat si au zis ca-i vaccin! Succesuri popor rroman cu mascuta si scut!

  2. Se tăvălește pe jos Bulai cu Drulă de la USR că la TVR a luat Garcea în derâdere pe mult iubitul lor Conducător și vaccinul lu Pejte Prăjit.

  3. Ultimul Editat destept stie ca atunci cand creezi o arma, creezi si anti-arma respectiva! Asa si cu globalistii sorosisti care vor sa puna in genunchi biserica ortodoxa! Au creat virusul, au asteptat un an de zile ca sa-si faca efectul(iesirea pe cale naturala din sistem a pensionarilor) si apoi au scos pe piata vaccinul cu care ei nu s-au vaccinat! S-a vaccinat Soros, Angela, Macrou, Printu POL, Petrov, Johannis, Orban, Barna, Ciolos, Hunor, Arafat, Catu, Matu etc? Aud? De ce baga prostii on-line rromani la inaintare? La placinte inainte, la razboi inapoi? Ce se intampla daca faci vaccinul si pana faci doza a doua ti-a suflat un pozitiv prin masca de 1 leu in nas un virus mic? Aud? Esti ca si mort si aruncat pe o valiza in sacu negru! Am trecut prin boala si m-am increzut in masca lui Johannis si am ajuns la spital cu forma severa! Unui impingator de tulumbe Linde sub presiune de 200 atm. cu oxigen cand i-am spus ca daca nu am oxigen la noapte pot sa mor, mi-a raspuns sec: nu ma intereseaza! Asa cum nu-l intereseza pe cel cu fraza de dansii inventata „dragi romani”!

  4. Si bulangii setosi de moarte urla sa se vaccineze cetatenii! Mare atentie ce hotarari luati in aceasta afacere uriasa care, de luna trecuta/decembrie 2020 era prevazuta pe lista scurta a falimentelor! Am scris la momentul respectiv.

  5. In Elvetia unul a murit la 24 ore dupa vaccin, si presa noastra zicea ca nu se poate face legatura ca ar fi murit de la vaccin…desigur la fel ca boala din Mexic! Asa sunt oamenii fulgerati de moarte sau boli grave, dar vaccinul nu are nici o vina! El doar e pur modificat genetic si e inofensiv: nici macar imunitate nu-ti ofera!

  6. @Elvetianul:
    Omule! Abia maine 04.01.2021 dupa orele 08,00 incepe cursa vaccin coro in halvetica! De unde au mai scos si fake-ul asta cu decedata dupa vaccin, un fals grav? Credeti ca nu vedeam aici pe tv actiunea vaccinul si nu spuneam? E deajuns sa arunce un bou o basina in Romania despre alte tari, se raspandeste si circula precum curentii de aer norii si virusii! Ce am vazut si urmarit, doar fabricarea unui vaccin de ei pentru ei prin micile ecrane=realitate! Asta cu vaccinata coro decedata in halvetica, credeti ca scapa de canalul bascaliilor ORF nemturesc, canal care i-a tarat prin bascalie din plin pe toti inclusiv pe regina M.B.?

  7. ”nu există dovezi din studiile clinice că cineva a dezvoltat o inflamaţie a creierului după administrarea vaccinului” – păi studiile efectuate s-au întins doar pe perioadă foarte scurtă de timp, insufientă pt a observa toate reacțiile adverse provocate de vaccin.
    Înțelegem și noi o dată că nenorociții din fruntea statului se joacă cu destinul poporului nostru?

  8. Care demonstreaza ca organismul uman poate reactiona in acest fel sub influenta substantelor chimice, atunci cand exista o sensibilitate /intoleranta crescuta la ele (numita impropriu „alergie”). Orice vaccin are in componenta si substante chimice diverse, nu doar componente biologice. Iar reactia respectiva poate aparea imediat sau dupa luni sau ani de zile de la vaccinare. Eu am facut o criza de convulsii urmata de sechele, la cateva luni dupa o vaccinare din copilarie. Si apoi am avut tot felul de probleme din cauza intolerantei chimice din ce in ce mai crescute – prin expunerea la alte si alte substante toxice de care abunda viata in civilizatia noastra ramasa inca la nivelul secolul XX din multe puncte de vedere, ultima mare agresiune chimica pe care am simtit-o pe pielea mea fiind pulverizarile de neurotoxine pe domeniu public si privat in campaniile de dezinsectii obligatorii, care mi-au dat ocazia sa inteleg ce inseamna sa fii „gripat” (nu am avut niciodata pana atunci vreo „gripa”) sau episoade de intoxicatie cu simptome similare meningitei (care poate fi si de tip chimic). Reactiile negative la substantele chimice pot aparea si prin cumularea expunerii, deci daca ai trait intr-un mediu toxic pana in momentul vaccinarii si ai o sensibilitate deja crescuta la toxine, sansele sa reactionezi sever sunt mult mai mari. E motivul pentru care eu as acuza toate guvernele care au promovat politici publice, in mod special de sanatate publica, prin care s-a creat un mediu toxic de viata unei populatii, mai ales grupurilor cu toleranta mai scazuta la diverse chimicale, de zadarnicirea combaterii bolilor.

  9. Păi bine breee, rromanes, la care prevederea este mama ințelepciunii..Ai comandat o cantitate finită de vaccin, de un singur tip, un singur producător.. Dar, pe când apuc eu ca eventual să fiu vaccinat, apuc doar la o doză de pfizer, iar la peste o lună a doua n-o mai fi,.Ce fac eu in acest caz ?? Se poate lua un moderna, un oxford, un rusesc, un chinez , sau de care o mai fi ?? Care este de fapt diferența dintre ele, inafar de preț ?? Dacă nu există diferențe, atunci de ce această discriminare și selecție părtinitoare cu efectele descrise fără posibilitatea de alegere ?? Plus,. UE a interzis alimentele din plante GM, modificate genetic,. Acum de ce te forțează la vaccin bazat tocmai pe această tehnologie GM ?

  10. Cand spun „toxicitate” nu ma refer doar la toxicitatea chimica ci si la cea de tip electromagnetic, care a devenit masiva in ultimii ani. Si din nefericire pare sa existe o corelatie puternica, spun studiile stiintifice recente, intre sensibilitatea / intoleranta chimica si electromagnetica, deci daca suferi de una, foarte probabil suferi si de cealalta. Avand in vedere nivelul de toxicitate chimica si electromagnetica al lumii contemporane, nu e deloc de mirare ca bolile mortale cu cea mai mare incidenta peste tot in lume sunt exact cele care pot sa fie consecintele acestei toxicitati.

  11. Offff! Oare de ce atatea explicatii filozofice daca de 31 ani hrana contine orice toxicitate la fel si listele de mwdicamente impuse medicilor pentru retete compensate sau nu, pacientilor?!, totul a fost doar afaceri grase si dupa 30 ani de consum, normal ca organismul va ceda incet dar sigur!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.