Ce știe că nu știe ministrul Muncii Violeta Alexandru

Ce știe că nu știe ministrul Muncii. Violeta Alexandru este dovada vie a incompetenței actualului Guvern! Nu știe nimic, nu face nimic! În schimb, la propagandă e numărul 1!, consideră reprezentanții ALDE pe pagina de FB  formațiunii politice. Într-o postare de miercuri, se mai precizează:

Aprilie 2020: „Violeta Alexandru: Nu am știut niciodată câți angajați sunt în sectorul public” (https://www.digi24.ro/…/violeta-alexandru-nu-am-stiut-nicio…)

August 2020: Întrebată dacă statul știe câți șomeri are, Violeta Alexandru a răspuns : „Păi, nu știe” (https://www.antena3.ro/…/violeta-alexandru-ministrul-muncii…)

Cu toate acestea, dna Alexandru nu ezită să ne prostească în față și să ne spună că sunt doar cu 640 de salariați activi mai puțin decât în ianuarie. De unde atâta siguranță pe dna Alexandru dacă tot ea ne spune că habar nu are câți șomeri sunt?

Dna ministru Alexandru ar trebui, totuși, să se puncteze cu cei de la Inspecția Muncii, o instituție aflată chiar în subordinea ministerului pe care îl conduce dna Alexandru, care o contrazic cu cifre. Mai exact, într-un răspuns pentru Ziarul Financiar, Inspecția Muncii a spus că 875.000 de oameni au rămas fără loc de muncă.

Concluzia e simplă: dna Alexandru habar nu are cu ce se ocupă ministerul pe care, cel puțin pe hârtie, îl conduce!“

#angajati #guvern #incompetent

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

9 Comentarii

  1. Ok , am inteles , Violeta Alexandru este ,, dovada vie a incompetentei …. ” ! Kuki , drăguță , daca nu te superi , am vrea sa stim care este dovada moarta … ! P.S.: Sa le fie rusine alora care s-au gandit la prostii … !

  2. Nu era chelnăriță-traseiata pe centură Bucureștiului ? Se baga in seamă cu șoferii singuri dând apă cersand voturi ,am avut norocul sa o văd era atât de fericită si zveltă în mișcări ziceai ca este scăpată de la Bălăceana …i-am spus la muncă scumpa draga nu la întins mana le șosea …..vreau #șieu un vot ..da-ti-mi si mie un vot nenea „șoferu” un vot sa cumpăr si eu o paine ….

  3. Pai nici nu trebuie sa stie! Un membru de Partid reprezinta maximul de inteligenta si competenta in orice domeniu ar activa. Asta tradus inseamna ca nimeni altcineva nu stie aceste lucruri. D-na de ex. ieri zicea ca vrea sa modifice legea pensiilor in sensul sa se poata cumpara vechime. Dar d-na nu stia ca aceasta lege deja este in vigoare din 2016. Si asta ptr ca un membru de Partid nu citeste prostiile scrise de PSD-isti, fie ele si legi in vigoare. Clar?!

  4. Este corecta constatarea ALDE. Violeta habar nu are de ministerul sau, din dispozitia lui Johanis este sefa de campanie a lui Cap de Lemn, omul USR-ului. Tot pe acelasi post se afla si ministrul prafolog al mediului. Amandoi o tavalesc zilnic pe Firea pentru ca_Cap de Lemn este inca la stadiul infantil in discursuri.

  5. Robotul perfect.Fraze alambicate fără conținut,dar pe linia politicii acelora care au așezat-o pe ”locația utilă”.Ce contează că nu face nimic pentru ro.?Face pentru cauză.

  6. „alesii-culesii” se impiedica in propriile afirmatii si actiuni, de aici se vede clar ipocrizia si minciuna cu care ne conduc prin legislatia absurda tip coreea de nord „eu sunt omul protestelor”…”dar daca protestati va ridica militienii dictaturii asmutiti de mine pe voi…” – ce legatura are minstresa MU_CII cu protestele … AHHHH! ESTE „INFUNDATA” DE SOROS PE TOATE PARTILE ‘MNEA’EI! –

  7. Ministrul Muncii, doamna Violeta Alexandru știe să se facă de panaramă bătând în ligheane. Atât a evoluat intelectual pànă la vârsta de 47 de ani drept care au facut-o ministrulmuncii în guvernul elitelor de dreapta liberale și al Iohanniștilor populari europeni. Trâiască Republica Popularilor Romània.

  8. Dovada moarta este Babuina viperina cea cu paturile rupte impreuna cu stolo Tantea Kuky cea care lingea curu lui chiorala ,,distrugatorul ,crucisatorul”a ajuns acolo tot pe baza de paturi rupte si cururi linse A ajuns tocmai la ministerul muncii ca sa l distruga si pe acesta LEPRA GALBENA ,lepra limberala ,criminala SIKTIR NAZI,SIKTIR HOMALAU MINCINOS ,SIKTIR PROSTILOR Ati condus tara asta timpde17 ani 10 sub comanda crucisatorului ,al guvernerului Ciolosvec cel care a imprastiat pesta porcina in tara mai acum 4 anisi 6 sub domnia nazistului werner ,o cotoarba rea si incompetenta ,bolnav de gigantism si ura,care a subminat economia tarii si a dus o spre dezastru

  9. O proastă Soros această Violenta care se luptă cu liftierele. Că dementul bătrîn nu alege neapărat inteligenți

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.