Chef celebru prins drogat la volan

ITP

Chef Foa, pe numele său adevărat Florin Scripcă, a fost prins drogat la volan, în București.

”La data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 17:00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 41 ani.

În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, polițiștii au procedat la efectuarea controlului corporal, iar cu această ocazie au fost găsite 4 țigarete susceptibile de a conține substanță vegetală, cu miros înțepător.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal în concurs cu prevederile Legii 143/2000, privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.”, arată un comunicat al Poliției Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

7 Comentarii

  1. Ati innebunit lumea cu ,,celebritatile” si ,,vedetele” ! Acest chef o fi, poate ,,celebru”, in localul/cartierul in care gateste !

  2. DIZERTATIE ANTI CHEFNess,
    PARTEA INTAIA
    NU i-a ajuns DROGAREA cu „MANCAREA” cu care drogheaza Narozii Sclavi ai Matzului GROS demolat intru Cancerizare de Mixturile DUBLU Otravitoare „moderne” pe Post de HRANA.

    Odata, prin Chimicalele BAGATE in Produsele Agricole, la Ordin IMPERATIV al ” Cercetarii” ALimentare APUSENIENE.
    Odata, prin Otravirea prin Preparatziune TERMICA, Izvor de Boli Digestive „normale” de cand Omenirea s-a lasat de hranit NATURAL.

    Intrat astfel le Fagasul Ucigas al Consumarii de Produse distruse prin Incalzire grea SI amestecate conform GUSTului in sine, NU Necesitatii firesti de Nutreienti INTREGI si Vitamine, etc.

    OMul s-a idiotizat ALIMENTAR si mai mult prin ARTISTII Uciderii prin Gastronomie, CALAII Ascunsi si BINE platiti ai OMului.

    NIMIC NU ajunge la Ciribomflexerele INFLAMATE de Ininentza GUSTarii Productziunior CHEFiesti ai Maselor de GUGUSHTIUCKS, SCLAVI ai GUSTului pe Prim PLAN, in Loc de HRANIREA Reala …

    Luciano Pavarotti a murit prematur din Cauza celor … 🙂 13 Calai CHEFI pe care ii cara cu el peste tot in Lumea LARGITA de Prostie PLANificata polivalent si ii platea regeste …
    Da Toa’rashi !

    Bucatarii, Mamele si Matusile si Bunicile „GOSPODINE”au UCIS, UCIS, UCIS duiso-dragstos mai multi Indivizi Umanoizi decat Alde Ghinghis Han si ejusdem farinae de „Cuceritori” Salbatici.

    Si la unele Natzii FURATE TOTAL de Alte Natzii CRININALE INNASCUTE,
    este SI mai rau decat Alterarea SIMPLA a Alimentelor prin GATIRE in Tarile unde ESTE destula HRANA produsa, dar Otravita prin GATIRE Simpla sau Elaborata CHEFeste !

  3. PARTEA A DOUA
    La NOI, Romanii se practica demult, de NEVOIE SI ulterior, de PROSTIE Inertzial Comportamentala gresita,

    Productia de LATURI Gatite INTINSE cu ULEI, Zahar, Fainuri si Alte PORCARII Demolatore de Sanatate, din cauza de LIPSA Absoluta sau Relativa (Exploatare prin PRETZURI, dirijate OCULT de Zmeckers DIVERSI, interni si/au externi, MARI Campioni ai Productziunii de MANCARE. !

    GUGUSHTIUCKuu’ se simte SATUL si BINE HRANIT !

    Confuzia este IMENSA prin Efectele CATASTROFALE asupra Biologiei RAPID Degenerante a Bobulaziunii de Gugushtiucks, IMUNE la ORICE Sfaturi BUNE,

    Se OBTINE SubNUTRITIE prin SATZIETATE !

    Corpul se APARA de Agresiunea ZILNICA a Laturilor GATITE savant, orin ENDORFINE care mascheaza Suferintza Corpului care ‘TZIPA” de Durere
    si ASTFEL apare SENZATZIA de „BINEle” DREACuu’ de dupa Mese Copioase !

    DA, de Unde, Ba De UNDE Nutrientzi in Laturile GATITE si tzarneshte SI elaborat CHEFeshte ?

    DISTRUSHI prin GATIRE si AMESTECARE numai pentru Ispita DRACEASCA a GUSTului VICIOS !

    O Cale „REGALA” de DeGENERARE Biologica a OMENIRII si de PROFITURI Imense pentru Medicina si Farmacie !

    Iata Rezultatele PLANificate ale PLANdemiei Gastronomice !

    POHTA Buna !

  4. Fiv.ar actorii,vip.urile,formatorii de ,,opinii,,și clownii voștri,ai dracu.Tara asta se duce pe rapa si noi vorbim de nulități.

  5. Cum se face ca tonti celebrii citati in astfel de stiri sunt facuti gramada?? De ce nici un om cu scoala pe bune si ani de munca adevarata si banoasa dar si demna, mecanic sau medic, nu produce astfel de stiri ”celebre”? Nu cumva si presa este vinovata ca promoveaza tonti celebrii astia de care eu sincer nu am auzit?

  6. Așa.i când asculți de miniștrii sanatatii care.ti spun că drogurile sânt bune pentru,,boala sufletului,,Drogurile îmbolnăvesc creierul ireversibil

  7. Chef de Sef sau Sef de Chef la preparare, meserias nu gluma😏. Viitor de hAur tara noastra are, in bucataria veche, noutati ‘apare’.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.