CIA a declasificat informaţii despre OZN-uri

Documentele CIA despre OZN-uri au devenit publice pe Black Vault, o arhivă online de documente guvernamentale declasificate.

Aproximativ 2.700 de pagini sunt publicate, ceea ce ar reprezenta toate datele pe care le are CIA despre OZN-uri.

În documente există relatări despre o explozie misterioasă într-un oraş din Rusia sau observarea unui obiect zburător lângă Baku, capitala Azerbaidjanului, însă formatul „învechit” în care sunt prezentate, face dificilă o analiză a documentelor sau folosirea lor pentru cercetare.

În luna aprilie, departamentul de apărare al SUA a publicat trei videoclipuri în care obiecte neidentificate au putut fi văzute în timpul zborurilor de antrenament pentru piloţi.

În luna august, acelaşi departament de apărare a creat o echipă specială pentru „detectarea, analiza şi catalogarea fenomenelor aeriene neidentificate care ar putea reprezenta o ameninţare la adresa securităţii naţionale”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

4 Comentarii

  1. Sfântul Gavriil Georgianul – Profeții CUTREMURĂTOARE despre ce ne așteaptă ÎN CURÂND!

    In vremurile de pe urma, omul se va mantui prin iubire, smerenie si bunatate.Bunatatea des­chide portile Imparatiei cerurilor, smerenia il ur­ca pe om in cer; cel cu inima plina de iubire va vedea pe Dumnezeu.
    ***
    Venirea lui Antihrist s-a pregustat cumva, caci au fost deja doua razboaie, dar semne in cer inca nu s-au aratat si nu s-a ajuns inca la deplina lepa­dare de credinta.
    ***
    In vremurile lui Antihrist, cea mai puternica ispita va fi sa se astepte mantuirea de la cosmos, adusa de umanoizi, de extraterestri, care de fapt sunt demoni. Rar sa priviti la cer, caci semnele pot fi inselatoare, si atunci poti sa te pierzi.

  2. incep sa „obisnuiasca” oile cu realitatea: ei au fost si sunt aici dintotdeauna. si ne conduc. ne papa si ne cultiva pentru asta. le plac sacrificiile umane. razboaiele. sangele. copiii. hai suc escuri!

  3. CIA nu a fost in stare sa preintampine atentatele din 11 septembrie, nu este in stare sa lupte contra lui Biden,
    si voi credeti ca CIA poate discuta serios „despre UFO”…

    Sunt om de stiinta si vreau CA SA FIU CONTATCAT (dace exista!) de catre OZN-uri … si mici omuleti verzi …

    Dar mai inainte, putem fi contactati din spatiu de catre diverse FORME DE VIATA sau PRE-VIATA (virusi, bacterii, microbi, … extremofile) venite de oriunde din UNIVERS …

    Aceste forme primare de viata … POT SA NE INFLUENTEZE mult mai mult VIATA TERESTRA (si sa ne infecteze) .. decat niste omuleti verzi imporobabili …

  4. Pamantul este altfel de cum ni-l imaginam si de cum ni-l prezinta „stiinta moderna”. In „interiorul” Terrei exista lumi pe care omul contemporan le ignora, desi exista nenumarate marturii ale celor vechi care sa le confirme. Extraterestrii si OZN-urile nu sunt S.F., ci realitati, doar ca sunt demonice. Marturie despre existenta lor o da chiar un roman mai presus de orice suspiciune ca ar putera mistifica adevarul: Parintele Ilie Cleopa. Pentru cei care stiu ce inseamna sa discerni duhurile, experienta traita de acest sfintit parinte este fundamentala. Toata literatura legata de acest subiect este zero batat pe langa dezvaluirile Parintelui Cleopa, care nu ma indoiesc ca va fi pomenit ca Sfant de catre BOR. Si asta nu e totul. Vremurile care vor veni vor scoate la lumina fiinte pe care omenirea le credea de mult disparute, cum ar fi dinozaurii sau uriasii, de exemplu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.