Ciolacu: Liberalii pregătesc un plan de austeritate pentru 2021

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a avertizat din nou că, dacă va rămâne la guvernare, PNL are de gând să impună un plan de austeritate.

„Liberalii taie cu 50% tichetele de grădiniță ale copiilor! Nici pentru ei nu mai au bani. Este încă un semn că, dacă rămân la guvernare, pregătesc un plan de austeritate pentru 2021”, afirmă Marcel Ciolacu.

El menționează că partidul pe care îl conduce se va opune în Parlament oricăror măsuri de acest gen.

„PSD luptă pentru a proteja veniturile românilor, în timp ce liberalii doar mută banii țării în propriile buzunare! Românii trebuie să le dea un semnal ferm că așa nu se mai poate – atât în alegerile locale din 27 septembrie, cât și la cele parlamentare”, adaugă liderul PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

17 Comentarii

  1. Etetete hop și-așa, dam pensii la toată lumea, pensii la copii, la bunici, la mămici, pensii mari, pensii speciale la cei care scriu petiții, la tabla, la guvern, la gagicinpe fb, la toată lumea, și sa te ții voturi, numai voturi ca, na, cine nu Votează o pensie de la viața de un an pana la o suta. Dom-le dam pensii, și cu asta basta

  2. Si voi psd, stati cu tatele in maini, da? Va cresc gurguiele tatelor pana la calcaie! Uite ca a crescut cotatia €=48595 lei, si s-a dus dracului cresterea salariilor si pensiilor urlata de pnl ca fiind cea mai mare! Hai sa dam mana cu mana, sa furam doar impreuna,…politic!

  3. Cand un partid isi cumpara electoratul in spate sunt crime. Crimele revolutie, crimele mineriadei si operatiunea 10 august.

  4. Austeritatea a venit de mult, sub blajina privire a (editat)” de Buzau care incearca, fara sa reuseasca, sa mimeze opozitia.
    Salariile profesorilor: zero majorare
    Pensii: minus 26%
    Alocatii: – 80%
    Tichete: minus 50%
    Datoria publica a explodat de cand citu a scapat la imprumuturi.
    Foarte bine, sper sa fie inceputul si sa vedem de la anul: taxe mai mari, impozite duble, TVA marit, scoli si spitale inchise, companiile statului vandute si o mare hora in jurul cotroceniului.

  5. Ciolacule, ati ajuns la fundul sacului,nu mai instigati atata. daca a-ti ajuns sa implicati si copii in campania voastra electorala inseamna ca e groasa la c.. vostru.

  6. Da vad ca mai sunt multi prosti pe aici. Care e cea mai mare problema in cazul unei crize? COntractarea PIB-ului. Ce a facut BOC_Basescu in 2010? Au contractat PIB-ul. Ce fac acum PnDL-ii, de fapt aceasi garnitura din 2010 cu alte lichele in fata? Contracta PIB-ul. Europa si SUA ce a facut ca sa contracareze criza, au dus dobanzile in jos la minime istorice, tocmai ca economia sa mearga si PIB-ul sa nu sufere contractii. Da stiu daca maresti pensia cu 40% e faliment, dar nu te gandesti ca in final 20% din ei aproape se intorc catre stat prin diferite taxe, cetatenii tai nu sufera si PIB-ul tau de asemenea. PONTA asta a facut in 2012 si ce sa vezi, a mers si a mers grozav, incat mnu mai putea sa il opreasca Isarescu si asa a decis sa umble la ROBOR sa nu se gripeze economia 😀 Hai ba, e bine cu astia, daca trag un program de austeritate chiar ne-am dus dracu. Cu PIB-ul au rezolvat, cu datoria externa REZOLVAT, chestia aia minora de care se tot plangea BNR-ul cu deficitul intern extern a ramas la diverse la ce probleme a creat Catzu. Adica what?

  7. Daca stau bine si ma gandesc, mai ca l-as scoate de la naftalina pe Dragnea si PONTA, i-as pune unul sef la partid si unul la guvern, ca mai rau fata de ce fac astia nu au cum. Si inca ceva, l-as reactiva pe Valcov, asta in ciuda bancilor si multinationalelor.

  8. @daniel
    Unde a-t-i facu-t scoa-la? Cum-va la clasa duam-nei ANI+SIE?
    Chiar toti analfabetii au acces la net? Si saracii copii nu au tablete sa invete, o sa ajunga fix ca asta!

  9. Doamne ajuta ! Sper…populatia merita din plin. Sustin ! Le urez succes la alegerile parlamentare

  10. @Partidul Multinational Liberal:
    Nici dupa aproape 1 an de zile, nu esti convins ca scarbele astea nu au fost votati de cetateni la alegeri? Aminteste-ti ca a fost motiunea de cenzura si a intrat pe felie centuristii plasati, denumit guvernerul mieu! Nu mai arunca cu slogane infecte spre conationali precum arunca turbatii din pnl cetatenii la gropile din cimitire! Cred ca vezi stirile zilnic si poti trage concluzii clare din diversitatea cu lux de amanunte de pe micile ecrane si chiar online!

  11. Nesfârșite, cu adevărat, sunt paradoxurilor naturii mioritice. A fost odată ca-n coșmar, a fost o Vasilica, prim-ministru, cică care spunea la fel. Așadar, între Dancila și Ciolaccila, nicio deosebire. Ba, mai mult, „Cel harazit” palavragiu de bazar o plagiază, cântând Je suiș măr…cel care în 20 și 20, an de Molimă și de alegeri, smintește cu religia Populismului. Și așa, din sminteala in sminteala, spre mizeria finala.

  12. Oda pensionarului PSD
    1
    Hai la pensii,pensii,pensii
    Hai la pensii cu extensii
    hai la pensii speciale
    Nu va calcati in picioare
    2
    Hai la pensii fara numar
    Doar sa ai grade pe umar
    Iti da PSD de toate
    Din bani de la fraieri,frate
    3.
    Hai la pensii si ajutoare
    Si-nprumuturi viitoare
    sa ne vindem asta tara
    Sa plece mai toti afara
    5.
    Sa ramana doar votantii
    PSD si aghiotantii
    Sa furam in cardasie
    Ca avem o Romanie
    Hai la pensii,pensii,pensii
    Si o sa mancati hortensii

  13. Ciolacu asta mai bine ar tacea. Cum deschide gura cum zboara porumbelul. Pai, daca erai tu la guvernare si toata lumea era in carantina, in izolare sau la spital si nimeni nu lucra de unde aveai tu bani sa mentii dezmatul?? Da, ai putea spune ca bruma de bani pe care a avut-o guvernul a fost cheltuita aiurea, pe intrese sau ineficient, ai putea spune ca n-a menegeriat bine criza si ca trebuia sa lase oamenii la munca… dar ca va fi austeritate…o stie si badea Gheo cat n-o fi el de guvern si de economist!

  14. Pai dupa dezmatul pesedist care a facut pomeni din bani imprumutati trebuie sa vina si austeritatea ! Bai Ciolacule te crezi jmecher , n’asa ? Chiar si pomenile astea nu le-ati facut de dragul boborului ! Va doare pe voi exct in tuhas de bobor ! Le-ati facut sa anesteziati prostimea , sa nu sara la gatul vostru , pentru ca in rastimp voi sa va scoateti toti hotii din puscarie si sa aveti grija ca niciun escroc , niciun hot , niciun talhar , sa nu mai pateasca asa deranj ! Ei , se pare ca n-a tinut … ! P.S.: N-am nicio nadejde ca chiar daca va apare totusi un ,, guvernul meu ” vor fi bagati hotii la puscarie !

  15. Ciolacu si pesedacii parca ar vrea sa ia Premiul Nobil pentru Economuie de la Moscova.
    Practic au transformat Parlamentul Romaniei intr-o anexa a Dumei de Stat. Cum sa distrugem Romania mai repede.
    Astia chiar vor sa ne convinga ca daca urinam contra vantului si inchidem ochii nu ne stropim.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.