Atentat la părul lui Cîțu: „Efectele secundare ale vopselei?!”

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose a reacționat ironic la declarațiile premierului Florin Cîțu,potrivit căruia Romania va fi printre puținele țări care vor atrage toți banii pe PNRR:

„Efectele secundare ale vopselei de păr ?!?Declarație Cîțu: Vom fi printre puținele tări din UE care vor atrage toți banii pe PNRR.

„O vorbă din bătrâni spune că atunci când Dumnezeu vrea să te pedepsească, întâi îţi ia minţile… Înţeleg că în cazul lui a cam început”, afirmă Tudose.

Social-democratul apelează la proverbe pentru a cataloga situaţia lui Cîţu.

Halucinat,nu e așa? El nu e in stare sa însăileze o lucrare cu care să treacă clasa și se bate pentru Nobel”,scrie pe Facebook Mihai Tudose

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

9 Comentarii

  1. Infectii romaniei din guvern care se vopsesc ca penele ciorilor.

  2. Oare nu se poate VOPSI si MINTEA acestor jigodii,aflate acum la guvernare?

  3. Am Trimis Plingere Penala pentru Defaimare direct OberStumpFuhrerului Klaus Satannis la Cotroceni.
    Norocul Interlopului Pesedist din Portul Brailei Mikhail Tudose este ca Satannis fiind Extrem de Ocupat cu Intoarcerea Armelor impotriva Imperialistilor Americani si Arestarea te le vi za ta a Dezertorului Niculae Ciuca Magnificul. Ciuca va Beneficia de o Judecata corecta inainte de Executie la Berlin.
    Papagalii Governului Meu Fanariot Nu e Vopsiti baa Tudose precum Bulibasa PSD – Blondul Marcel Ciolacu.

  4. Tudose chiar nu mai face pauza, bea si bea si bea..Nu umbla decat beat,nu se poate asa ceva la un ofiter SRI

  5. Un Roman Esti roman pe dracu. Esti un infect impotriva semenilor tai. De un an si jumatate urlati in vand .Si degeaba.Nu va e jena de voi?

  6. Cei din USR PLUS pe langa faptul ca sunt jigodii asa cum bine le spui sunt cei mai incompetenti si inculti politicieni din acesti 30 de ani desi propaganda securitatii se forteaza sa-i vanda fraierilor ca fiind elite. I-a trecut securitatea prin scoli si nu s-a lipit nimic de ei. La foamea lor sunt capabili si de vanzarea tarii.

  7. Vopsaua o fi avand prea mult prostiliu, si ia intrat in cap lu Catzu
    Ca nu este suficient sa te vopsesti ca sa pari mai destept , ca tot asa esti

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.