Codrin Ștefănescu: E Ziua Justiției. Aia cu protocoale secrete

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, are o postare critică pe Facebook cu privire la sistemul judiciar.
„Azi sarbatorim Ziua Justitiei ! Cum adica, care Justitie ? Aia cu protocoalele secrete si ilegale. Aia cu decizii in plicuri galbene. Aia de care vorbea Base cu Maior la miez de noapte la Palat. Aia de isi santaja judecatorii cu dosare fabricate din timp. Aia cu completuri ilegale si neconstitutionale. Aia de a nenorocit zeci de mii de oameni si familiile lor absolut ptr nimic. La gramada : Medici, profesori, jurnalisti, oameni de afaceri, alesi locali, etc. Aia a lui Onea si Portocala de la Ploiesti. Asta sarbatorim noi azi ! Si n-avem voie sa zicem nimic de rau ca asa-i ordinul de sus. Traiasca pacea pe pamant!”, scrie Codrin Ștefpnescu, pe Facebook.
Codrin Ștefănescu face referire la protocoalele încheiate de SRI cu structuri din sistemul judiciar, dar și la completurile care au fost declarate neconstituționale de CCR.
Codrin Ștefănescu este cel care a afirmat, după condamnarea lui Liviu Dragnea, că aceasta a fost o decizie politică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

9 Comentarii

  1. Pana nu pomenim zilnic de zicerile unui Plescoianu,unui Stefanescu ,unei Udrea,unui Basescu,etc.,parca lipseste oliviera pe masa de la carciuma,nici mancarea nu are gust…Condimentati,condimentati, cu beutura mere…

  2. Care justitie?
    In Romania nu exista justitie, nici macar cu litera mica.
    In Romania exista „justitie”(cu ghilimelele de rigoare) = POLIȚIE POLITICĂ STALINISTO-NAZISTĂ DE TIP MAFIOT.

  3. Are perfecta dreptate Codrin Stefanescu in cele ce afirma. Justitia in Romania este in fapt Politie Politica pe fata infaptuita de SRI-DNA-ICCJ. Adica SRI stabileste tintele, DNA deschide dosarele in consecinta pe probe false si marturi mincinoase iar judecatorii de pe culoarul judiciar din ICCJ condamna tintele la inchsioare cu exectuare conform indicatiilor transmise in plicurile galbene judecatorilor de sefii si sefutii militari ai SRI.

  4. @gelu: Ai cerut voie de la Dragos sa scrii tampenii?Spionii lui peshte..

  5. Saracul prostan este disperat… Atat s-a obisnuit sa stea infipt in dosul lui Dragnea incat acum, cand i-a scapat capul dintre bucile teleormaneanului, este dezorientat si disperat. Bietul pitifender! Ce se face el fara busola-cur a lui Dragnea? Incotro sa o apuce? Estw singur! Niciun partid nu-l vrea! Nimeni nu-l vrea alaturi! Nimeni nu vrea sa-si lege numele de al lui! Nineni nu-l mai cunoaste! Steaua chelbosului nu doar ca a palit, dar s-a dus dracului cu totul! Unde sa-si mai gaseasca locul un bufon ca el? Niciun circ nu-l vrea…nici macar unul condus de o marioneta ca Vasilica…

  6. @NR, inca un securist cretinel face valuri pe forum. Nu poate saracul sa mai doarma ca-i sta in gatzi Codrin Stefanescu. Mai rasfirati hahamuist…., mai rasfirati.

  7. Care justitie? Cea care a pus in liberate hotii din solda lui base si care a condamnat doi presedinti de PSD?

  8. Din 27 mai Cordin Stefanescu a devenit neinteresant,are soarta lui Nutzi spaima Constitutzii

  9. Care Justitie??? Justitia in Romania este in fapt Politie Politica pe fata infaptuita de SRI-DNA-ICCJ. Adica SRI stabileste tintele, DNA deschide dosarele in consecinta pe probe false si marturi mincinoase iar judecatorii de pe culoarul judiciar din ICCJ condamna tintele la inchsioare cu exectuare conform indicatiilor transmise in plicurile galbene judecatorilor de sefii si sefutii militari ai SRI. Iar armata de mancatori de cacao, avem aici cateva exemple, din mass-media romaneasca si media de socializare sare la gatul tintetei indicata de SRI s-o toaca zilnic la foc de maxima intensitate. Asta-i Politia Politica pe fata din Romania, Justitia ajungand o tucalara a capetelor de organe securiste.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.