Conducerea PSD, ca la Vatican

Conducerea PSD, aleasă ca la Vatican. Este cea mai recentă propunere legată de alegerea conducerii social-democrate și care aparține secretarului general interimar al formațiunii politice.

„Într-adevăr, PSD trebuie condus de o echipă, o echipă care trebuie să fie, am făcut o comparaţie,( …) aşa cum conclavul alege papa, cam aşa îmi doresc eu (…) să fie aleasă echipa de conducere a PSD. Să fie o fotografie frumoasă, cum spun eu, şi să fie aleşi în conducerea centrală a PSD cei mai buni colegi care pot să reprezinte PSD în aceste momente nu prea plăcute, în care venim după pierderea a două rânduri de alegeri”, a spus Paul Stănescu la Iaşi, unde a participat la Conferinţa de alegere a delegaţilor pentru Congresul PSD, conform agerpres.ro, citat de stiripesurse.ro

Stănescu nu a precizat însă și dacă va urma în totalitate modelul de la Vatican.  Pentru că pe durata Conclavului, orice contact al cardinalilor cu exteriorul este interzis. De asemenea, votul este anonim.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

6 Comentarii

  1. Nu stiu daca observati, privirea lui Stanescu strapunge mai ceva ca laserul de la Magurele sau Mai Gaurele!Se vede ca toata viata a lucrat in proximitatea cazanului de tuica,singurul accelerator de particule fabricat si astazi in Romania!

    • Adica sa fie ales unul cu oua tari. Stanescu stie oricum mai multe decat tine.

  2. Nu-i mai comentati pe toti dobitocii ghidonati de servicii care cica-s politicieni. Pt.ca asta este Armetica asta.

  3. Daca veniti cu aceleasi figuri, s-ar putea ca la alegeri sa nu castigati mai nimic. Mai schimbati-le,veniti cu figuri noi, mai tinere,mai odihnite, ca ne-am cam saturat de acestea figuri vechi,obosite.

  4. Daca nu schimbati echipa de conducere cu oameni mai tineri, scoliti si spalati, sa ziceti merci daca intrati in Parlament. Nu va mai voteaza nici dracu`! S-a dus vremea cand PSD era partidul-stat. Au venit alti securisti, nu mai buni, dar mai smecheri.

  5. Stanescu asta toxic nu mai dispare din viata publica odata?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.