Corina Crețu luată de păr: „Nu crezi?”

Replici tăioase de la PSD pentru Corina Crețu după ultimul său anunț. Deputatul PSD Florin Iordache s-a arătat deranjat de criticile comisarului european Corina Creţu la adresa Guvernului și de faptul că aceasta a anunţat că vrea să candideze la alegerile europarlamentare, dezvăluind că are o ofertă de la partidul lui Victor Ponta.

”M-a deranjat modul în care doamna comisar a atacat Guvernul României. Eu nu am mai văzut ca un comisar al unei ţări să îşi atace propriul Guvern. Dacă era din partea unui partid de opoziţie, poate, dar nici aşa nu înţelegeam, cu atât mai mult cu cât ea a ajuns acolo din partea PSD. Să-ţi ataci Guvernul ţării tale că nu a făcut, că nu a depus toate eforturile, că gradul de absorbţie… şi aşa mai departe nu e în regulă. Nu crezi că prima ofertă trebuia să o ai de la partidul tău şi să ai o discuţie cu partidul tău? A fost o recepţie acum două seri după concertul de la Ateneu şi la care n-am văzut-o. Toţi cei 27 de comisari au venit şi, nu întâmplător sau nu, dumneaei nu a venit. Dar ca dovadă de fair-play era să aştepte să aibă o discuţie”, a spus Iordache, sâmbătă, la Antena 3.

La rândul său, secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, sâmbătă, că, pentru europarlamentare, Corina Crețu ”a ținut cu tot dinadinsul să facă cunoscut” că are o ofertă de la Victor Ponta și că ”îi urează succes”.

”Înțeleg că are o ofertă de la Victor Ponta și a ținut cu tot dinadinsul să ne facă cunoscut acest lucru. Eu îi doresc succes”, a spus presei Ștefănescu.

Ca și Iordache, secretarul general al PSD a criticat-o pe Corina Crețu.

”Personal nu am văzut până acum vreun comisar european care să-și atace propriul guvern, propriul partid, propria țară în afară de Corina Crețu. Prin agresiune a dorit ca prin poziția sa, câștigată și prin munca colegilor săi din PSD, să ne atae în mod nejustificat de foarte multe ori în mkod exagerat sau mincinos, iar noi am fost obligați ca de fiecare dată să-i dăm câte o replică. Eu, personal, am invitat-o pe Corina Crețu, de ne numărate ori, să vină la sediul partidului, pentru a discuta cu mine, cu colegii săi, să poarte un dialog mult mai bun, mult mai echilibrat cu primul- ministru și cu guvernul, dar Corina Crețu de-a lungul timpului s-a obișnuit să poarte dialog cu noi prin intermediul presei”, a declarat Ștefănescu.

Corina Crețu a confirmat, vineri seara, că va candida la alegerile europarlamentare, dezvăluind că a primit o singură propunere, cea din partea Pro România, partidul înființat de fostul premier Victor Ponta, în timp ce PSD-ul nu i-a propus deocamdată nimic.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 6
Ioana Radu 8499 Articole
Author

78 de Comentarii

  1. Idealu meu in viata este femeia creata la minte! Mai corvete, cine te-a facut pe tine mare europarlamentar hahalero? Cate sute de mii de euroi ai incasat de pe spinarea poporului roman in care dai acum la greu! La manastire cu tine (impreuna cu pontagiu, ofiter acoperit dupa base) ticalos-o care musti mana stapanului care te-a hranit la greu!

    • „Cate sute de mii de euroi ai incasat de pe spinarea poporului roman”…
      Cate sute de milioane de euro trebuia sa atraga guvernul pentru poporul roman, si nu a facut-o?

    • @gelu: esti o molusca mincinoasa, in loc de cifre argumentezi cu insulte. Guvernul Ciolos a atras 7.3 miliarde de euro fonduri europene in 2016, pe cand cele doua guverne de parameci PSD-ALDE din 2017 au atras impreuna 3.6 miliarde de euro fonduri europene, ca la PSD unde-s multi incompetenta creste. Pe 2018 inca nu avem cifrele exacte, cele partiale indica o valoare sub cea din 2016!

    • Ce voiau ăștia mai mult de la o pupilă Soros ca Corina Crețu?. Să mulțumească toți Cerului că s-a înscris la Ponta, se va îngropa acolo, cu tot cu Ponta și cu megamoscheea pe care zevzecu voia să o aducă în Romînia. dacă nu, las că-i dă lu Crețu sciaticu Juncker un post de secretară la UE să ude florile din biroul președintelui Comisieii Europene, dl. Liviu Dragnea.

    • Dintr-o vedeta a PSD, doamana Cretu a ajuns bataia de joc noilor cocotzati in PSD. Nu vor trece 5 ani si actualii PSD-ei vor fi „omorati” de viitorii PSD-ei. Ca asa-i la ei, se omoara intrei ei, mostenire comunista…

  2. Toate datele Eurostat arata ca Romania guvernata de PSD-ALDE este pe ultimul loc la absorbtia de fonduri europene nerambursabile pentru tineri, apropo chiar Curtea de Conturi pesedizata a tras un semnal de alarma privind viitorul incert al natiunii romane din cauza scaderii demografice, dar traseitul centuristo-peremist fara par in cap si ciordache absolventul de facultati imaginare prin Balti folosesc insulta singurul „argument” al pesedistilor impotriva unui alt roman care se zbate sa aduca fonduri europene pentru tineri, scoli, spitale, cercetare, drumuri spre folosul cetatenilor romani care nu isi permit cosul zilnic, ce sa mai vorbim de concedii in locuri exotice ca bugetarii pesedisti! Astia sunt pesedistii, atat pot!

  3. Eu nu pricep un lucru: cate locuri spera Ponta sa aiba la europarlamentare? Unu, doua? Si cu Daciana lui ce face, o trimite la cratita? Iar cei cativa tauni, adunati in jurul pontacului, rabda de foame de dragul ” conducatorului „? Creata vinde pielea ursului din padure. In loc sa se dea bine pe langa Dragnea, a preferat sa critica PSD-ul, iar acum a ramas cu onoarea ” nereperata „. Si cam aceeasi soarta o paste si pe Macovei. Cin-o mai propune, ca si la USR e foamea mare? Pupezele astea rascoapte numai au nicio sansa. Asa sa ne-ajute Dumnezeu!

    • Ai rabdare si si vei afla rezultatul final. Conteaza cate locuri va castiga. Si in mod sigur va avea multe.

    • Mai Joe, cum s-a putut ca din niste oameni atat de cumsecade, sa se nasca o creatura ca tine? Ti-ai schimbat ” nick name ” -ul ca sa poti varsa mai mult venin. Rusine!!!

  4. Iordache & Codruț două slugi,doi papagali-trompeta! Critica Corina Cretu un guvern incapabil,autist. Foarte bine! Ce sa faca? Să-l felicite? A ajuns PSD sub Dragnea de tot disprețul!
    Guvernarea Dragnea-Dancila-Valcov e un dezastru! Cu dezmățul financiar au ajuns la fundul sacului!

    • Urmează să ajungă la fundul tău și atunci să vezi dezmăț.O să faci tripleți și să-i notezi Dragnea,Iordache și Vâlcov astfel vei deveni mamă eroină aranjată de PSD.

    • Corina Cretu va fi aleasa Europarlamentar tocmai pentru ca Dumnezeu exista si nu tine partea hotiei endemice care bantuie in PSD-ul condus dictatorial de Dragnea. Succes, Corina Cretu si Pro Romania la Europarlamentare! Romania are nevoie de voci oneste in PE, care sa sublinieze succesele si realizarile Romaniei dar si sa ceara ajutorul partenerilor europeni pentru indreptarea derapajelor puterii. Cand critici un guvern nu inseamna ca critici Romania ci critici in folosul Romaniei, este raspunsul la masurile nu intotdeauna benefice sau corecte ale guvernantilor. Nu este o solutie ascunderea gunoiului sub pres, daca nu poti scoate gunoiul din casa ceri ajutorul vecinilor sa faci curatenie, iar vecinii vor face acelasi lucru la nevoie. Vecinii trebuie sa se ajute intre ei.

  5. e bun borcanul e miere la bruxelles! mai vor si altii la bine/uce e ex c.ivan,julien csolos,mokovet etc
    sa voteze contra romaniei asta vrea cu pilele pe care la au la junker,timmi si altii
    2 la pensie vor mai lua 12oo eur/luna
    parca nu e putzin

  6. „Profesie” ori patologie? EUROPARLAMENTARITA! Priviti la ce „jocuri” de partide se dedau euroi parlamentarii!
    IVAN , MURESAN, PREDA , CRETU , CIOLOS, MACOVEI…
    Plàtiti de Romania ca sà scuipe odios pe Romania! SINISTRU!

    • Si cine e de vina???? Cine i-.a trimis in mod repetat la troaca? Nu noi?! Ah – alegem Liste?? Pai atunci nu avem decat sa nu alegem listele cu lepre care se folosesc de banii si privilegiile (platite in cele din urma die fecare dintre noi) sa faca si mai multi bani si sa-si asigure si mai mari privilegii servind pe cei care au un interes politic si economic major sa tina Romania in stare de colonie! Informati-va, stimati concetateni cat incaseaza una peste alte indivizii astia atat in mod direct cat si in mod indirect, cat mai fac pe seama lobiistilor pe langa veniturile oficiale, comparati veniturile si beneficiile acestea cu faramiturile care ni se arunca noua si deveniti constienti ca … inconstienta voastra le da cheia la troaca cea mare si selecta! Nu ajunge sa urlam, nu ajunge sa injuram, trebuie sa folosim singua dar zdrobitoarea putere pe care exploatatorii si slugoile lor (inca) ne-o mai lasa: aceea de a-i sanctiona necrutator la urne!!! Daca suntem prea prosti, prea dezbinati sau prea dezinteresati, atunci bine ne fac!

    • Nu Krixus…Tradarea nu-i opera celor care i-au votat, este decaderea fiecaruia care si-a renegat tara in carea nascut indinferent de etnia din care provine. Sa speram ca viata le va intoarce faptele, in popor exista o vorba ”dupa fapta si rasplata” sau ”cine rade la urma rade mai bine”…etc.

    • Ce elegantà esti , Luci !
      Tu si Smarandache si Misu trebuie sà fiti propusi la NONBELU PENTRU POLITETE!

    • @adria nicol
      Poate ai pretentia sa ma si inclin pana la pamant in fata infractorilor din politica? Acorda-ti singur(a) calificativul pentru ineptiile tale. Chiar ata de multi oameni sa-si fi pierdut disceramantul, sau sunt orbiti de lacomia de a fura cat se mai poate, pana nu se inchid portile pentru hotie.

    • @adria nicol: tovarasa bolsevica, nici macar nu am comentat la articol si deja m-ati mentionat. Trista camarada cominternista care ati imbatranit urat cu ciuma rosie in cap, ma bucur ca adevarul argumentelor mele va bantuie ultimele farame de constiinta daruite de Cel de Sus.

  7. Cand a plecat cu nepotica,bunicul Dragnea a dat drumul, din lant, la caini prin curte!Urmarea? Musca si trecatorii…Daca ii strigati la gard :”Gollum(Iordache),Smeagol(CStefanescu),cutu,cutu,veniti la Daddy”,dau amandoi din coada!Nu le aruncati oase, ca nu le mananca,aruncti cu bani…

    • nu-l vezi pe ”junele” care si-a luat pe una cu 56 de ani mai tanara, paradoxal D a impinit in oct. 2018 cat diferenta dintre insurateii, 56 de ani, nu spui nimic de strabunicul de 98 de ani pe care l-au apucat nostalgiile tineretii…in medicina se spune ca impotenta se poate instala si la 30 de ani, iti inteleg durerea cand vezi in public pe unul care pare in forma…in Nord pe langa fala mai sunt si probleme din ele s-a ivit si cantecul „Pusca si cureau lata”…

    • @Vap: mai scursura pardonabila,sa iti bagi ai 98 de ani unde iti recomand eu,si pe focosul de 56 de ani impliniti,la gherla!Nu mai gasiti scuze,oricat va straduiti,Dragnea e ca paduchele ,care dupa ce se satura iese pe spranceana,sa ne arate cum ii da viagra in clocot!Pe Irinuca si caprele ei, le-au intrebat cineva daca se descurcau mai bine cu 2 deputati de cate 28 de ani,decat cu presul de 56?

  8. Cretinii din PSD au pretentia sa distruga o tara dar sa nu-i critice nimeni, pentru ca vezi Doamne se simte Ciordache deranjat! Dar nu cumva este mai grav faptul ca Ciordache prin sticalosiile lui deranjeaza intreaga populatie? E mai important Ciordache decat restul populatiei Romaniei? Dar cine se crede mizerabilul asta?

    • El nu se crede , el este PARLAMENTAR !
      Dar TU CINE ESTI ? CINE TE CREZI?

      O întrebare pentru redactia ziarului „Cotidianul” : de ce acceptati comentarii huliganice ? De ce acceptati
      limbajul trivial „tîsnit” din minti fanatizate?

    • @adria nicol
      Tu in calitate de exponent al coruptiei nu ai dreptul sa ceri politete pentru corupti si infractori. Vezi-ti de lungul nasului si nu mai poza in ingerul protector al coruptilor.

    • @Adria Nicol:te urmaresc de ceva vreme si,in opinia ta de grasa si dictatoreasa,doar tu si postacii PSD au voie sa posteze si sa improste cu noroi!Daca dl Nistorescu va permitea numai voua postari azi Cotidianul era gazeta de perete colhoznica!Cel putin,respecta dreptul la libera opinie!Injurati,injuram,scuipatati voi,scuipam si noi,e un drept castigat in 89(si singurul)!Ma kk in gura lor de parlamentari si ma rog lui D-zeu sa ii intilnesc,intimplator,pe strada!

    • @adria nicol
      Dragnea si Ciordache sunt parlamentari cu numele si pensiile speciale nerusinate, ei au manjit intr-un mod greu de remediat imaginea demnitatii de parlamentar. Astazi cand zici parlamentar sau camera deputatilor iti vin in minte imaginile hâde ale dictatorului Dragnea si ale lacheului sau Ciordache.

  9. Conceptia PSD este identica cu conceptia Mafiei si ciorditorilor de duzina. Indiferent ce prostii, enormitati, furtisaguri, inselatorii si ilegalitati face acest partid si guvern prin membrii sai, toata lumea ”mucles” ca poti s-o incurci. Adica, „pa democratie”, la noi functioneaza Omerta. Probabil ca asta este si explicatia faptului ca guvernul pesedist si parlamentarii comunisti ai PSD se lasa paziti de jandarmi si nu de SPP. Ai cracnit, vine jandarmul cu bastonul si te articuleaza de nu te vezi. Sau te trezesti ca in comunele din Teleorman, cu gainile moarte aruncate in curte peste gard. E ca si cand ai lua act de condamnare. Magia Dragnea.

  10. Pro-Romania cu Viorel Ponta si Corina Cretu in frunte, vor face ravagii la alegeri absorbind mare parte din electoratul PSD. Din cauza asta derbedeilor din PSD li se varsa fierea direct in sange, ii apuca furiile! Eu nu sunt si n-am fost implicat sau simpatizant politic, dar ma bura o alternativa de stanga la ultra-coruptuil si antinationalul PSD. Politica romaneasca are nevoie de o miscare de stanga veritabila, nu de impostorii din PSD. Unii vor spune ca sunt si oameni corecti si instruiti in PSD, dar eu nu cred asta, pentru ca daca nu se vad, insemna ca nu exista sau ca sunt la fel ca liderul lor, altfel l-ar fi debarcat de mult pe infractorul Dragnea.

    • Tu nu esti simpatizant politic, ci doar un postac securist, bolsevic. Ai grija sa nu-ti pierzi proteza!

    • Paparà si Smarandache :
      Sunteti purtàtori ai unui mesaj de teroare : acuzatii absolut aberante , expresii insultàtoare , amenintàri voalate sau directe !
      Reprezentati un batalion de mercenari , sunteti fanatizati de o ideologie totalitaristà !

    • @adria nicol
      Cucoana, esti paranoica! Adica Dragnea si banda lui distrug Romania si tu ai pretentia sa nu protestam nici macar verbal? Cine te-a amenintat pe tine, nefericito? Pe cine intereseaza ca tu existi? In mintea ta aia tulbure e mai grav sa le faci caracterizarea verde in obraz infractorilor care distrug Romania cu buna stiinta, decat chiar distrugerile provocate tarii de banda PSD-ista? Dupa tine sunt mai grave vorbele decat chiar distrugerea tarii de catre banda lui Dragnea? Consulta un doctor, zau ca ai nevoie! Si mai vorbesti si tampenii, adica noi, protestatarii impotriva totalitarismului practicat de Dragnea avem ideologie totalitara, iar dicatorul Dragnea este democrat? Cu ce anume gandesti cucoana, de obtii asemenea rezultate?

    • Ar fi frumos sa fiti retinut in limbaj. Mesajele dvs. alarmiste pot reflecta problema pe care o vedeti la adria. Traiti angoasa unei catastrofe imaginare. Romania are o crestere de cateva procente (4-5%), chiar de ar fi de 0,5% si intr-un ciclu economic de minim zece ani este firesc sa apara o reducere a ritmului de crestere, sinusoidele pot trece si prin zero. Este firesc ca la anumite intervale lumea sa-si imbunatateasca/schimbe mediul ambiant/locuinta, masina apoi sa nu mai cumpere…vazarea unele produse va stagna prin saturatie, dar altele vor continua. Daca am supravietuit 25 de ani dupa distrugerea industriei, dupa jaful organizat din anii 2008-2012 cand sub pretextul crizei s-au imprumutat de 20 de miliarde de care ca nimeni din presa nu stie unde a ajuns, la care s-au adaugat: TVA-ul de 24%, scaderea salariulu cu 25%, etc. sume imense ajunse la buget si disparute in ipoteza ca au ajuns in retrocedari ilegale sub forma de despagubiri, atunci vor reusi si in continuare. Prin cresteri salariale se stopeaza exodul medicilor, sunt incurajati tinerii. Iasi-ul are deja peste 20.000 de IT-isti, deci echivalentul a cativa colosi industriali, dar fara sa poluieze si care pot contribui la dezvoltarea nu numai a tari ci si a lumii daca vor dezvolta programe de ultima generatie. Sunt multumit pt. ca sunt in tara in care m-am nascut, locul de munca este stabil si putem sa ne gandim la viitor, consumand si economisind echilibrat, fara jena de a folosi transportul in comun, ar fi un pacat sa spunem ca nu ne descurcam cu venitul mediu pe economie. Daca esti crestin si ai inteles indemnul lui Iisus de a-ti aduna comori acolo unde va fi sufletul tau, daca ai inteles poruncile sa fii cinstit si sa nu ravnesti la bunul altuia, sa nu judeci, etc. viata este o binecuvantare. O spun desi nu merg la biserica, dar traiesc in armonie cu lumea intelegand-o fara ura si invidie.

    • alo? nea dache ? aii tras ceva prafuri daca aiurezi cu ravagiile de la alegeri . se pare ca DERBEDEII sunt aia care viseaza cai verzi ( catari,magari ,pisoi ,etc).ciocu mic si fa pasi !

    • @smarandache „Pro-Romania cu Viorel Ponta si Corina Cretu in frunte, vor face ravagii la alegeri absorbind mare parte din electoratul PSD” Sti ce? Romanii s-au saturat de securisti si sorosisti, s-au saturarat de astia care incheie fac balturi pe nevazute! Doar capul tau umplut cu rumegus mai face ravagii!

    • Acum se explica de ce pontagiuu si-a tras partidul pro-SORSOS cu un an inainte de europarlamentare, ca sa le puna pe Daciana si pe Cretu capete de lista fiindca a mirosit din timp ca nu vor pupa pe lista PSD. Banditul de ponta sigur a fost infiltrat in PSD pentru distrugerea acestui partid din interior si cand a primit ordinul de la Soros sa demiosioneze nici nu a mai stat pe ganduri si si-a anuntat demisia pe face-buci de parca face-buci-le l-au facut mare presedinte de partid si de stat! La canalul Dunare-Bucuresti cu tine tradatorule de neam si tara!

    • Bai postaci ai ciumei rosii, numai gura si hotia e de voi, pentru ca nu sunteti capabili de nimic pe plan economic, n-ati construit autostrazi, spitale, scoli, gradinite, nici macar n-ati fost capabili sa aveti un buget cum au avut toate guvernele dinaitea voastra, Ati produs doar gargara de cuvinte dar absolut nimic in plan concret, parazitilor! In schimba v-ati asigurat pensii speciale care sa va rasplateasca pentru dezastrele provocate Romnaiei, paraziti si impotenti ce sunteti. Ati mintit si populatia cu cresterea pensiilor si ati bagat numeroase firme in faliment cu politicile voastre fiscale aberante. daca dispare economia privata, de la cine veti mai lua bai la buget netotilor? Comparati voi guvernarea PSDragnea cu guvernarea Ponta? Pai guvernarea Ponta a fost a doua cea mai buna guvernare dupa guvernul Isarescu, care a demonstrat prima avantajele profesionalismului. Voi ati produs doatr dezastre: lipsa bugetului,inflatie, inghetarea salariilor si a pensiilor, ciuma porcina, inflatie, distrugerea sistemului legislativ, invazia criminalilor eliberati, distrugerea justitiei independente si nu in ultimul rand instalarea dictaturii personale samavolnice incepand cu PSD si guvern. Cu asta cva laudati, demagogil hoti si corupti ce sunteti?

    • @adria nicol
      Mai femeie, enumera ceea ce tu consideri ca sunt insulte si nu reprezinta un adevar. daca un om este incompetent, sau mincinos sau hot, sau corupt si ii spui asta nu este insulta ci reprezinta realul! Cine vrea laude sa le merite mai intai!

  11. Cei mai corecți sunt cei din pdl Anastase,Videanu ,Berceanu,Blaga,Turcan,în frunte cu meditatorul ,,șef de stat”cu 6 case plus cea din Florida că numai proștii cred că un nimeni din tenis are vilă acolo dar s-a nimerit să fie antrenorul cui trebuie .De nu toți e proști și e mulți.

    • Smarandache&co
      De ce insulti? De unde ai învàtat tu cà întrun dialog trebuie sà-l scuipi pe celàlalt ? De ce confunzi tu LIBERTATEA cu anarhia?
      Tu nu vezi la ce nivel te afli cu limbajul tàu de semidoct , adicà de amator ? Doar în cele mai sinistre dictaturi s-a folosit psihiatria ca armà împotriva OMULUI ! Îti dai seama ce enormitàti debitezi cînd vorbesti de doctor ? Ai o gîndire vulgarà , dispretuiesti intelectul , vocabulrul tàu este trivial si reductiv! Se poate sà ai pàreri diferite , dar nu încerca sà le impui cu bîta unor sintagme defàimàtoare ! Existà reguli de convetuire ! Democrtia asta presupune : respectatarea fizicà si psihicà a CELULALT! Probabil cà tu nu cunosti aceste reguli ! Si nu te inventa apàràtor al libertàtii de exprimare ! Si cei care manifesteazà ân Piata Victoriei cu spânzuràtori KU KLUX KLANICE si sinistre lozinci precum „DNA sà vinà sà và ia” pretind cà sunt apàràtri ai libertàtii ! Si cei care încàtuseazà pentru a distruge psihic o fiintà umanà despre care Justitia urmeazà sà se pronunte , si ei spun cà respectà DREPTURILE OMULUI ! Dupà felul în care te exprimi si ce exprimi , faci parte din cei care agreseazà societatea prin scorneli si fantezii , prin elucubratii ! Nu am nici o legàturà cu nici o formatiune politicà , dar nimic nu mà împiedecà sà afirm cà acest guvern este singurul guvern de dupà 1989 care màreste pensii si salarii! Si devine mârsàvie sà afirmi cà este un guvern de hoti si de penali CÎND TU STII CU SIGURANTA CA NU ESTE ADEVARAT ! Cu pàrintii tài , în familia ta foloseti acelas limbaj distructiv-mizerabil?

    • @adria nicol
      Am sa-ti demonstrez pe scurt ce cutra esti, ii acuzi pe cei care critica PSD, coruptia si guvernul incompetent ca insulta in comentarii, dar nu sufli un singur cuvintel despre insultele de multe ori grosolane proferate de sutinatorii ciumei rosii, grup din care cu necinste faci parte. Iti dau cateva exemple care sa-ti demonstreze ipocrizia: 1.SUS PATRIA : ” valabil pentru toate secăturile securisto-johanniste): Când mai faci pe gură kaka/nu uită să tragi și apa!”. 2. barabula: ” Doar capul tau umplut cu rumegus mai face ravagii!”. 3. zahara trusta: ” aii tras ceva prafuri” 4. gelu: ” Pnetur ca multi imbecili posteaza chiar din redactie Coti.” 5. ” Kinki Linki : ” Urmează să ajungă la fundul tău și atunci să vezi dezmăț.O să faci tripleți și să-i notezi Dragnea,Iordache și Vâlcov astfel vei deveni mamă eroină aranjată de PSD.”6. europeanu: ” Idealu meu in viata este femeia creata la minte! Mai corvete, cine te-a facut pe tine mare europarlamentar hahalero?”
      Pe acestia nu-i critici pentru limbaj pentru ca fac parte din tabara ta, ipocrito! Sunteti postaci angajati de PSD ca sa combateti pe forum, numai ca nu prea va ajuta capul. In concluzie, lasa oamenii sa dezbata pe limba lor. Cine citeste va sti sa discearna

  12. Domna Crețu este nepotrivit modul cum formulați reproșul cauzat de faptul că liderii PSD nu vă cer să mai candidați o dată: “la cincizeci de ani ce să fac să mă duc în munți?”. Veniți apoi cu clasicul argument al celor ce stau de o vreme pe un post și suțin că trebuie să conținueîncă mult ca experiența lor să nu se piardă. Sunt chiar atât de nefericiți și marginali oamenii ce care trâiesc la munte. Cu pensia pe care o veți lua-o pentru funcțiile avute, felicitări și tot respectul, puteți trăi bine în stațiunile de la munte, ba chiar urmări rezultatele pentru România ale politicilor și subvențiilor pe care le-ați promovat.

  13. omorâţi-vă frumos, nu cu bălăcăreală, fiţi demni când vă daţi la gioale, ca samuraii…dar, din păcate, voi sunteţi nişte samurache…

    • Asta este! Ce sa facem, daca am fi fost japonezi eram acum departe. Luptam si noi cum putem cu satrapii insurubati la putere de doi ani incoace. Guvernarea Ponta a fost parfum in comparatie cu mocirla de porci ciumati in care ne-a târât guvernarea Dragnea.

  14. Orice persoana care depaseste in inteligenta indivizii din varful psd-ului deranjaza!Doar cei mai prosti ca ei sunt acceptati.

  15. Măi domn Smarandache, ți-am mai zi-o și-o repet (valabil pentru toate secăturile securisto-johanniste): Când mai faci pe gură kaka/nu uită să tragi și apa!

    • Sa trag apa peste tine, asta ar fi corect! PATRIA A PRIORI! Nu uita asta, lasa vadimismele si intoarce armele impotriva coruptiei endemice.

  16. saraca femeie incearca sa le spuna idiotilor sa ia ACUM cat mai multi bani de la UE si jegosii sar de Editat in sus.atat inteleg ei,doi idioti semianalfabeti

  17. Frumos ne spurcâm între noi “comentatorii” de grija ca, Corina Crețu să nu ajungă pensionară UE “în munți de piatră de piatră seacă ( în România ) / Hăulind dorul să-i mai treacă” (de generalul Colin Powell!) Ce cor încrâncenat și vulgar în contra conaționalilor noștrii lideri de partide și contra partidelor din care fac parte redus la: “Că eu, că tu, câ noi, că voi / Că care din noi e mai tare? / Că că tu, că tu, că eu că care din noi e mai greu? “ Scrieți la texte să pută împrejur…

  18. S-a invatat madame la bani multi !

    Sa nu uitam cum functionari ai cabinetului ei de la UE au spus cum ii trimitea sa -i duca hainele la curatat.

    Prin ce s-a remarcat aceasta individa ? Prin NIMIC pentru tara noastra.
    A tot incercat sa deatermine Guvernul sa ia fonduri de la UE, pentru care am fi restituit dublu!

    RADU TUDOR este cel ce mereu – individul aarogant si gretos – o tot pupa…la fel cum pupa la Ponta si Firea.

    In rest…sa gandim: este o NIMENI – pupila iliesciana – ce a iesit in evidenta prin niste e-mailuri gretoase. S-a invatat la bani multi.
    Lasati-o langa PONTA …procurorul cu umerii cazuti!

  19. Cu ce a contribuit aceasta doamna CORINA CRETU la prosperitatea acestei tari? De la absolvirea in 1989 a Facultatii de Planificare si Cibernetica din cadrul ASE unde a lucrat?A intrat repede in politica,a fost numita consilier si purtator de cuvant a lui ION ILIESCU si apoi a fost pusa pe listele PSD pentru alegeri europarlamentare.De cand sta la Bruxelles pe salarii si alte beneficii pe spatele acestui popor,nu a realizat nimic concret pentru aceasta tara.Critica acum acest GUVERN,pentru ca nu o mai baga nimeni in seama de la PSD si s-a dat cu celalalt mincinos,tradator,plagiator,etc.PONTA,care atunci cand a fost prim-ministru era asa cum zicea BASESCU „un pisic” si acum se vrea iar sa ajunga sef.UNDE?Cine o sa-l mai aleaga???Acele sondaje unde apare si el sunt facute pentru dezinformare si ducerea in eroare a alegatorilor.Sa avem rabdare pana la alegeri.Consider ca unii care posteaza comentarii pe aceasta pagina sunt greu de „digerat”,folosesc in exprimare numai trivialitati,cuvinte obscene,minciuni,etc.Chiar daca traiesc in aceasta tara ei nu vad ca de cat negru in fata ochilor.Oare a furat mai mult PSD-ul de cat PDL-ul,PNL-ul si alte partidulete?Daca da sa se cerceteze si sa fie trasi la raspundere si mai ales sa se recupereze paguba.Nu sa fie lasati liberi si sa plece in afara tarii sa-si cheltuie banii furati.Nu am nimic cu DRAGNEA nu-mi este simpatic,dar acum el a adus acest partid la putere.Sa asteptam alegerile ca asa este in democratie si o sa fie taxati atunci pentru nerealizari.Vorbim de el ca a furat,dar KLAUS WERNER IOHANNIS cu atatea dosare ce a facut?Casele luate cu acte false,participarea ca „translator”la traficul de copii romani peste hotare,recuperarea unor bunuri si a DOCTRINEI NAZISTE a GRUPULUI ETNIC GERMAN prin FDGR-ul condus la nivel national de el si vanzarea acestor imobile catre persoane apropiate lui din GERMANIA,etc.,etc.Dar hotiile facute de VIDEANU,BLAGA,BERCEANU,ANASTASE,UDREA,etc.nu se vad???

    • Celor din Pesedeu, calea spre putere le-a fost deschisa de regimul jucatorului, Dragnea doar a beneficiat de ocazia favorabila data de demisia lui Ponta. Cele doua regimuri au caracteristici asemanatoare: inlocuirea ideologiei cu propaganda; au pretins fiecare ca au o misiune: portocaliii luptau cu „sistemul ticalosit”, actualii cu „statul paralel”; promovari pe criteriul loialitatii; legislatie excesiva si arbitrara; dublu standard; lipsa transparenta;evitarea dezbaterilor si comunicare unilaterala prin monolog; foarte slaba putere de decizie a cetatenilor.

    • De cand a devenit comisar european, Corina Cretu si echipa ei a ajutat la absorbtia de catre Romania unor fonduri de c-ca 30 miliarde euro. Tu ce ai adus tarii? Voi ati luat cu japca de la stat, nu ati produs nimic. PSD ia cu japca, nu produce nici macar un leu!

  20. Poate ca ar fi bine sa vedem si ce spun vasluienii despre familia Cretu , ambii soti , basca ciracii.

  21. Smarandache&co :
    Utilizezi tehnica scoaterii din context ! Tehnicà folosità de cei care nu au argumente !
    Întro postare (desigur , nu ti-a scàpat!) ceream redactiei ziarului sà nu mai publice mesaje redactate
    întrun limbaj grosolan , vulgar , insultàtor !
    Nivelul acestor comentarii este NIVELUL AGRESIV FIZIC AL LUI DIDE,BOT,CEAUSESCU &co .

    Reciteste-ti postàrile si fà un minim efort de onestitate : toate sunt pe acelas calapod :injurioase , acuzatoare fàrà argumente ! Repeti papagaliceste cuvinte de dispret si urà de parcà ai fi plàtit la silabà! Nu esti singurul ! Înjositi pe toti cei care nu sunt se acord cu enormitàtile voastre , dacà sunt ale voastre ! Sunteti de o inculturà înfricosàtoare ! Nu stiti nimic despre Istoria acestui neam , acestui popor , atacat în substanta sa de ocupanti terorizîndu-l , nu stiti nimic despre Gulagul românesc si experimentele sale dezumanizante , altfel nu ati pronunta lozinci contra umanitàtii si nu ati manifesta cu spânzuràtori KU KLUX KLANICE ÎN PIATA VICTORIEI! Limbajul vostru incitînd la urà si ràzboi civil ,pentru cà aici se ajunge cînd societatea tolereazà astfel de derapaje! Atît de fanatizati cà nici ceea ce Comisia Europeanà afirmà -cifrele cresterii economice-nu le recunoasteti ! Dati înainte cu sloganurile voastre odioase cu penalii si mafiotii , asistînd bucurosi la infamiile pe care unuii procurori le comit! Iatà la ce participati voi , Smarandache si Misu si Paparà &co , la dezinformarea absolutà a poporului român , la învràjbirea lui , avînd „luminoasele” exemple ale lui Macovei , Muresan , Ivan &co , imaculatei Kovesi care privea de la înàltimea scàrilor si functiei cum erau filmati în direct demnitari români încàtusati pentru cà asta îi plàcea ei !

    • Asculta culto, ti-am mai explicat odata ca daca spui unui hot ca este hot, nu este jignire ci realitate. Unde vezi tu jigniri din partea mea? Cuvintele au fost invrentate pentru a desemna realitati, culto! Ar fi fost cazul sa stii asta, dar invata macar acum. Pe de alta parte, pe toti postacii care sunt de partea PSD si care jignesc la propriu, folosind injurii si cuvinte obscene. Pe ei nu-i vezi, critici cu dublu standard. Esti o ipocrita in solda celui mai distructiv partid. Ai si tu interesele tale, dar sunt altele decat ale celor care produc valori in Romania si alimenteaza bugetul din care se servesc infractorii Valcov sau Dragnea. Sa nu pretinzi ca-i jignesc, pentru ca ambii au condamnari la activ si doasre grele in derulare, deci sunt infractori chiar si conform DEX.

  22. @Smarandache: citez cu ghilimele din comentariile
    tale:”numai gura si hotia e de voi”, „Pro-Romania cu
    Victor Ponta si Corina Cretu
    in frunte, vor face…”.
    La primul citat, afla ca su-
    biectul multiplu, nu-ti spun
    care este, nu se acorda cu
    predicatul. In al doilea caz, ai pus o virgula groaz-
    nica intre subiect si pre-
    dicat. Nu-ti mai caut si al-
    te greseli, mie mi-e clar ca
    esti intruchiparea perfecta
    a tipului semidoct, adica, iti explic, ai cunostinte
    putine, superficiale, dar tu
    crezi ca esti depozitarul
    adevarului absolut, ca ai
    remarcabile cunostinte gene-
    rale, ca tu stii cel mai
    bine ce inseamna politica si
    parerile preopinentilor sunt
    superflue etc. Altfel spus,
    ai trecut putin pe la scoa-
    la. Sau, cine stie, ai fost
    prezent la toate orele, dar
    n-ai priceput mare lucru. Lumea, mai Smarandache, are
    o groaza de nuante. Sa crezi
    ca pe lume sunt doar doua
    culori, alb si negru,si doar tu stii sa le distingi,e un pic cam mult pentru tine. Ai o mare palarie pe ochi. In-
    trucat sunt sigur ca nu ai,
    in general, cunostinte te-
    meinice, iti lipsesc si con-
    vingerile proprii. In aceste
    conditii, nu exclud ca-ti
    versi veninul in postari stimulat fiind de cativa
    banuti. Personal, cred ca ai
    fost supraevaluat. Eu n-as
    da pe tine niciun ban.

    • Poate sunt semidoct cum zici matale, mai fecior, dar afla ca si tu tot un biet semidoct esti doar ca ai ceva mai putina carte decat mine. Orisicat, semidoct la semidoct nu-si scoate ochii, ca sa citez din popor, de aceea iti multumesc pentru atentionare. Dar sa stii ca si in continuare voi scrie cu greseli, considera-le balbe scrise, pentru ca aici nu scriu romane sau poezii ca sa slefuiesc textul pana la lustru, la tastare unele degete o iau aiurea, alteori modific din mers si mai raman reziduri, alteori ma tradeaza si tastatura, etc. Dar poti evita sa citesti textele mele daca te simti atat de oripilat de virgule; atata stii, atata observi. Sanatate si spor la corectat textele scrise de altii in anul de gratie 2019. Va fi anul inceputului sfarsitului pentru PSD, partidele tinere vor acapara voturile partidului coruptilor, un nou partid de stanga s-a nascut si el va domina spectrulpolitic de stanga pe care PSD l-a compromis pana acum.

    • @Smarandache
      Auzi mai Smarandache, ia raspunde-i oraznicului asta asa Dan cum stii tu, pentru ca desi s-a umflat orzul in el de infatuare. Dupa ce i-am citit poezia de mai sus n-am ramas cu nimic, cu nici o idee,cu nici o concluzie in afara de faptul ca le deranjezi afacerile murdare cu scrierile tale. Vad ca s-au inflamat rau de tot la ideea ca Pro Romania, partid nou fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu castiga teren pe zi ce trece in dauna coruptilor de la PSD. Corina Cretu candideaza si ea la Europarlamentare din partea Pro Romania. Asta face sa le creasca bube pe ficat fundamentalitilor corupti din PSDragnea, precum a patit si acest Dan care in afara de asezarea virgulelor nu cred ca se mai pricepe si la altceva. Zi-i tu vreo doua ca sa-l linistesti si sa-i intre in cap ca formatiunea politica Pro-Romania va castiga o multime de voturi in dauna PSD dar pentru binele natiunii. La fel ca tine, si eu estimez ca guvernarea Ponta a fost cu foarte multe clase deasupra acestui teatru de papusi de amatori care se numeste guvernarea Valcov-Dragnea avand-o ca solista vocala pe minunata noastra experta in ale gramaticii, legendara Veorica Vasilica Dancila. Apropo: domnul expert in virgule, domnul Dan, n-ar putea sa faca si analiza gramaticala a discursurilor si interviurilor celei denumita pe nedrept Prim Ministru al Romaniei?

    • @Smarandache
      Auzi mai Smarandache, ia raspunde-i obraznicului asta Dan asa cum stii tu, pentru ca s-a cam umflat orzul in el de infatuare. Dupa ce i-am citit poezia de mai sus n-am ramas cu nimic, cu nici o idee, cu nici o concluzie in afara de faptul ca le deranjezi afacerile murdare cu scrierile tale. Vad ca s-au inflamat rau de tot la ideea ca Pro Romania, partid nou fondat de Victor Ponta, Daniel Constantin si Sorin Campeanu castiga teren pe zi ce trece in dauna coruptilor de la PSD. Corina Cretu candideaza si ea la Europarlamentare din partea Pro Romania. Asta face sa le creasca bube pe ficat fundamentalitilor corupti din PSDragnea, precum a patit si acest Dan care in afara de asezarea virgulelor nu cred ca se mai pricepe si la altceva. Zi-i tu vreo doua ca sa-l linistesti si sa-i intre bine in cap ca formatiunea politica Pro-Romania va castiga o multime de voturi in dauna PSD dar pentru binele natiunii. La fel ca tine, si eu estimez ca guvernarea Ponta a fost cu foarte multe clase deasupra acestui teatru de papusi de amatori care se numeste guvernarea Valcov-Dragnea avand-o ca solista vocala pe minunata noastra experta in ale gramaticii, legendara Veorica Vasilica Dancila. Apropo: domnul expert in virgule, domnul Dan, n-ar putea sa faca si analiza gramaticala a discursurilor si interviurilor celei denumita pe nedrept Prim Ministru al Romaniei?

  23. @adria nicol.Apreciez comentariul dumneavoastra.Asa se intampla la aceasta ora in societatea noastra cu unii dintre noi.Nu exista comentariu in care sa nu foloseasca cuvinte ca:ciuma rosie,scuristi,infractori,etc.Am ajuns unii sa folosim aceste cuvinte asa cum se folosea in anii 1936-1938 in GEMANIA lui HITLER cuvinte ca:bolsevici,jinadi,etc.care stim la ce dezastru a ajuns o mare parte dintre tari.Sunt de acord sa se foloseasca acele cuvinte acolo unde este cazul dar nu in orice postare.Da socitatea romaneasca este impartita in mai multe parti si aceasta nu duce la nimic bun.Vrem democratie dar nu o acceptam cu toate regulile ei.Vrem sa fim numai noi acceptati,fara semenii nostri.Vrem sa conducem numai noi dupa regulile noastre.Democratia a dat dreptul la exprimare libera si nu impusa de unii sau altii.Sa fim decenti in confruntarile cu alti,fara a folosi cuvinte jignitoare.

    • Esti tu roman cum este capra regimentului comnadant de regiment! Adica ai ceva tangente cu Romania, dar cam atat. Nu ma crezi? Uita-te in pasaport. Ai sa ramai surprins.

    • Dupa cum te exprimi, pari a fi securistul ala pensionar din Vrancea, Constantin Guguianu, devenit mana dreapta a lui Marian Oprisan, sluga prea plecata a lui Liviu Dragnea.

  24. @Smarandache si Nemuriciu. Ce-i, baieti? V-ati atacat?
    Mai, Smarandache, ideea este
    ca nu poti sa-ti salvezi in-cultura evidenta prin faptul
    ca-ti fug degetele pe taste.
    Asta e o scuza ridicola.
    Altfel, in comentariul meu
    anterior n-am exprimat vreo
    opinie favorabila vreunui partid. Pe mine m-a deran-
    jat vehementa ta asezonata
    cu un mod uneori golanesc de
    adresare catre alti interlo-
    cutori. Dar, deh, atata ai
    invatat, atata poti. De asemenea, daca te interesea-
    za, eu nu am simpatii poli-tice. Dupa gandirea ta, per-
    soanele cu opinii contrare in raport cu „stralucitele”
    tale expozeuri sunt neaparat
    inrolate in PSD. Pe ce te
    bazezi cand exprimi o aseme-
    nea (ne)judecata de valoare?
    Fii sigur ca in tara asta sunt destui carora le repug-
    na intreaga clasa politica, iar motivele pentru a crede
    asa ceva nu sunt deloc pu-
    tine, dimpotriva. In final, iti doresc mult succes cu
    Ponta al tau, numai ca, ce
    sa vezi, a fost multa vreme
    inrolat in „ciuma rosie”.

    • Mergi sanatos alaturi de PSD-istii tai ca orice fripturist care se respecta. Cine sare in apararea politicii PSD ale carui rezultate sunt evident dezastruoase nu o face ca persoana neuttra ci ca persoana interesata. Daca PSD pierde la alegeri, cu siguranta vei sari in barca castigatorilor si te vei umfla in pene cu noua ta optiune. Eu nu pot fi de partea coruptiei ca tine. Coruptia si incultura sunt distructive pentru un stat, vad ca te legi cu sarguinta de virgulele mele, dar de greselile tale nu comentezi si fugi ca de foc sa pomenesti ceva despre incultura evidenta a acestui asa zis Prim Ministru, Veorica Dancila. Este clar ca tu si ciuma rosie faceti corp comun, nu ma mai obosesc cu tine, crezi ce poftesti despre mine pentru ca nu persoana mea conteaza in tot jocul asta mediatic. Urez inca odata mult succes in alegeri noului partid Pro-Romania, care va inlocui in cel mai scurt timp acel cuib al coruptiei si imposturii numit PSD. PSD a devenit ciuma rosie de cand a fost preluat de Dragnea, si in plus, prin indolenta si incompetenta manifestate la guvernare a devenit la propriu si partidul ciumei porcine. Auguri!

  25. Smarandache ,
    insulta este oxigenul tàu ! Existà curà de „dezoxigenare”?
    Cât priveste formatiunea politicà la care te referi : crezi cà existà în lume o formtiune politicà împotriva , contra teitoriului geografi? Adicà ,sà zicem , Contra Bulgaria sau Contra Germani?
    PRO ROMÂNIA ESTE O TAUTOLOGIE NEINSPIRATA , pentru a nu spune expresia unei necunoasteri elementare a sensurilor pe care îl au cuvintele si sintagmele în limba românà !

    Cît priveste pe Victor Ponta , el a fost foarte apropiiat de Liviu Dragne !Si deodatà îi descoperà o mie de NECALITATI , îi descoperà în fiecare zi de aproape doi ani , obsedant , halucinanttoate defectele lumii! Nu-ti dà de gîndit? Cum , aproape opt ni este alàturi de tine , te sprijinà , face scut în jurul tàu (folosesc o expresie literarà!) si deodatà spui cà acelas Liviu Dragnea este ràul personificat ?
    Cum poate fi calificat acest dezechilibru de apreciere? Dacà în viata ta , Smarandache , ar fi un fost prieten care ar afirma cà de fapt nu ia-i fost prieten ci erai un ticàlos , ce ai concluziona ?

    Aceastà formatiune este inventatà pentru primele trei locuri la europene ! PRO ROMÂNIA ! Uniunea Salvati ROMÂNIA ; insultàtor !

    • Aici ai spus totul depre apetenta ta pentru lumea coruptiei criticand pe toti cei care sunt adversarii politici ai PSD. Ponta e personajul negru pentru ca a lucrat cu Dragnea, in schimb Dragnea este pentru tine cavalerul luminii. Pro Romania si USR sunt toxice pentru tine, pentru ca isi propun sa lucreze pentru Romania si se manifesta ferm impotriva coruptiei, tot ce ai gasit este sa te legi de numele lor. N-ai decat sa mergi tu de partea coruptiei si infractorilor, pentru ca pe mine nu ma lamuresti sa merg alaturi de voi, oricate invective as primi din partea voastra.

  26. @Smarandache: ti-am mai spus
    ca nu am simpatii politice,
    se pare ca ai sarit insa
    peste acel pasaj. Esti un
    fanatic mai mult decat peri-
    culos, ai o fire maladiva,nu
    poti accepta opinii contra-te. In final, pentru ca m-ai
    provocat si calmul meu nu
    este fara margini, iti spun
    doar atat:prostii au numai
    certitudini, iar tu esti un
    exponent de frunte.

    • Periculos esti tu ca sustinator fanatic al hotiei si infractiunii. Nu conteaza ca minti ca nu ai simpatii politice, conteaza de ce parte te situezi, asta se vede in mesajele tale. Din nou nici o vorba despre cum pune Dancila „virgulele”. Si Dragnea stia la virgula programul de guvernare. Uita-te la rezultatele politicii PSD: cu un val de ucideri in violuri si infractiuni cu violenta in toata tara. Sau asta nu e periculos? ce inseamna acceptarea de alte opinii? Evident ca nu accept opinii care apara sau coruptia, tlharia sau au ca rezultat crimele in strada, pe aste le promovezi tu si zbieri ca nu iti accepta altii opiniliile. Opiniile de genul asta sunt inacceptabile. Nu am cum sa accept opiniile marii coruptii sau criminalitatii pe care le promovezi tu. Tu si cei ca tine sunteti pericolul real pentru tara asta.

    • Zici ca nu sunt capabil sa accept opinii contrare. Mumai ca anumite opinii sunt din start inacceptabile, sunt inacceptabile propaganda in favoarea coruptiei, a infractorilor, a imposturii, a inculturii si incompetentei in gestionarea treburilor statului. Poti sa zici ce vrei, nu esti impiedicat sa te exprimi, dar punctele de vedere de tipul celor enumerate mai sus sunt inacceptabile pentru orice om normal, ele sunt promovate doar de structurile de crima organizata. Daca esti complice le promovezi, daca nu, le combati.

  27. Corina Cretu luata de paru`…cret. Sau e…” shaved „?

  28. Smarandache ,

    cunosti circumsantele înnegurate ale apartiei USR si Pro Romania ! Si PLUS ! Toatà aceastà „armatà” a salvàrii apàrutà din neant ! Vorbesti despre corupti chiar cînd procurori sunt acuzati de fapte incompatibile cu ceea ce numim CONDITIA UMANA! Coruptie zici ? Cînd salariul mediu este de 450 euro si un înalt functionar are 11 OOO (unsprezece) mii de euro pe lunà , în ce lume tràim ? Si cînd alti functionari au 8OOO de euro pe lunà ? Cui apartin marile averi din România ? Din topul de 3OO cîti sunt demnitari PSD? Ce propune Opozitia ? Ludovic Orban acuzà primul ministru de Înaltà tràdare în favoarea Statului National Juif Israel ? Pe ce lume tràieste PNL cu un astfel de lider ? Îti începi postàrile cu insulte ! Spui cà ai nu stiu ce studii ! Dacà faci naliza textualà a postàrilor tale nu te avantajeazà !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.