Cum pierd românii pierd 70 de miliarde € în 7 luni

Cum pierd românii pierd 70 de miliarde € în 7 luni. Este întrebarea la care vine cu un răspuns liderul interimar PSD, Marcel Ciolacu. Acesta susține că de la preluarea guvernării de către PNL s-au pierdut „minim 70 de miliarde de euro”.

Iohannis vindea țării iluzii de pe terenul de golf, dar în realitate, Orban și Cîțu îngropaseră economia. Ei s-au îmbogățit pe trei vieți, noi vom plăti trei generații! Românii plătesc cea mai mare factură a incompetenței din istoria modernă a acestui stat. Iată cât ne-a costat până azi proasta guvernare liberală:

  • 18 miliarde de euro imprumuturi, ne îndatorăm cu 1000 euro/secundă;
  • 2.5 miliarde de euro investiții străine dispărute;
  • 2 miliarde euro minus în rezerva BNR în primele 2 luni de guvernare, pentru calmarea exploziei cursului valutar după declarațiile iresponsabile ale lui Cîțu;
  • 12 miliarde euro deficit bugetar în perioada noiembrie 2019 – mai 2020;
  • 57 miliarde euro pierderi la cifra de afaceri a companiilor locale, de la instituirea stării de urgență pâna azi.

Liberalii promit investiții fantasmagorice, 100 de miliarde de euro pe 10 ani, dar românii pierd pe mâna lor minim 70 de miliarde în doar 7 luni. Proastă afacere a mai făcut țara cu Iohannis și “Guvernul Meu”!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Tovarasul Ciolaci , bai dar voi comunistii aveti un obraz de toval. Noi astia nascuti inainte de 1989 va cunoastem dar astia tinerii chiar nu va cred. Cum mai tovarse prim de 30 de ani de FSN , partidului ,,celor multi ” , si de 10 ani de cand suntem si noi in UE ( cu ajutorul Rgelui Mihai I al Romaniei care si – a pus obrazul ) nu ati fost in stare sa atrageti fondurile europene la care polonezii sunt campioni, din 100 miliarde € a atras 100% , mai aveti curajul sa vorbiti . Ma da obraznicie de analfabeti comunisti aveti din belsug. Problema voastra este ca nu puteti sa furati din banii europeni si apelati la formula comunista , parteneriatul public privat. Adica baronii fura banii romanilor si apoi ii investesc in economie si apoi ii iau inapoi ca bani curati . Exact schema mafiota a banilor negrii Asa sunteti voi. Mincinosi si slugi la rusi. Vezi ca se schimba ,,tablourili” . Veti ramane undeva sub 20% din votul romanilor. Un partid cam ca proponta. Asta va fi. Dar daca PNL nu se scutura de pdl- ul balosului de mosier basecu. Daca nu , vor veni ,,diasporenii” cu state vechi in functii de elita in Occident. Daca UE va simti ca umblati iar la statul de drept si la osificarea in continuare a coruptiei la nivel de gulere albe va fi vai de capul nostru a romanilor. Vom pierde ,,planul Marsall ” al UE si romanii vor iesi in strada .

  2. Asta nu scapa nici o ocazie sa nu se faca de ras.
    Ce consilieri ai bai Ciocolax?
    Asta inca nu a aflat ca toata lumea este in criza economica majora. O trai pe Marte.
    La mintea lui trebuia sa falsificam iar cifre. Cand toata lumea se duce in jos daca era Tanti Veo si Horlando noi aveam iar crestere economica cat toata Europa la un loc.
    Cat de prost poti sa fii mai baiete sa iesi cu asemenea idiotenii?

  3. Ce sa comentezi?! Recomand, spre luare aminte, Doina lui Mihai Eminescu.

  4. Cei doi antiromani, Orban si Iohanis isi bat joc de romani. Parca ar actiona cu premeditare sa falimenteze definitiv Romania.

  5. Incep sa se spuna adevarurile in Romania. Primul a fost declaratia unui cercetator de la Academia Romana care a declarat ca in Romania comunismul totalitar a cazut. Deci coexistam cu comunismul cu fata umana din anii 1970 din Polonia, Cehia, Ungaria fara Bulgaria care vrea acum regim ca in Rusia . Al doile adevar clamat de internauti dar cenzurat brutal a fost confirmat azi la FRI. Ro de catre dl. Ovidiu Voicu directorul executiv al Centrului de inovare politica , facand trimitere la comportamentul neadecvat al unor parlamentari PSD in cadrul unui restaurant, unde au periclitat sanatatea consumatorilor si au incalcat dispozitiile legale ale Centrului de coordonare a luptei impotriva Covit 19 . Domnia sa trage cateva concluzii. Astfel: unii politicieni au mentalitatea ca legile nu sunt pentru ei ci doar pentru altii. Si pentru ca romanii sa intelega izvorul acestui comportament , acesta continua ca este de fapt atitudinea pe care o avea PCR si nomenclatura PCR, care a fost transmisa genetic prin FSN. In momentul de fata , continua acesta , toate partidele au legaturi organice cu FSN, spunem noi , este egal cu PCR, partidul stat care a fost mascat vreo 20 de ani dar in ultima perioada , prin actiunile sale a fost demascat ramanand pregnant numai o constructie proprie PCR. Cornele cele de mai sus apar la RFI.Ro nu este o postare tendentioasa.

  6. BHAAAAAAI, TATAAAAAA, BHAAAAAI! AVETI PUTEREA IN MAINI SI MACANITI CA E CAMPANIE SI ATAT. NU ATI FACUT NIMIC SI NICI NU O SA FACECI PENTRU CA SUNTETI LA FEL DE SANTAJATI DE SECURIMEA SOROS. NOROC CU RENATE WEBER SI AV. PIPEREA CA AU MAI „MISCAT” IN INTERESUL ROMANILOR! VA PREGATITI DE „ROTIREA CADRELOR” – PERESTROICA MODERNA TIP SOROS PE MODEL CHINA. ASA A FOST SI-N SUA PANA AU LUAT-O IN BOT CU PRESEDINTELE TRUMP! LE-A DEMONTATA ADRENOCHROMU’ DE CARE SUNT DEPENDENTI AI DRAQ VIERMI NENOROCITI, SCURSURI SI MIZERII ANTI-UMANE! IN SUA CORPORATIILE ALEGEAU PRESEDINTELE. SE ROTEAU TOTI „ALESII” ZIONISTILOR PE MODEL PERESTROICA. TU ACUM JOS – TU ACUM SUS. VAI DE CAPU’ NOSTRU DE ADORMITI!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.