Cumplit: Cea mai sumbră ipoteză s-a adeverit!

Și cel de-al doilea adolescent dispărut duminică seara a fost găsit înecat în apa râului Olt.

Potrivit ISU Braşov. apa avea avea o adâncime de 2,5 metri în zona în care a fost găsit trupul neînsufleţit al copilului.

Poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 18,00, cu privire la faptul că doi adolescenţi, de 14 ani, din localitatea Bogata Olteana, au plecat în sat, la joacă, şi nu s-au mai întors acasă. Unul dintre cei doi minori a fost găsit de pompieri, în cursul serii de duminică, în râul Olt şi nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat.

„În data de 12 ianuarie, în jurul orei 18,00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Hoghiz au fost sesizaţi cu privire la faptul că doi minori în vârstă de 14 ani din satul Bogata Olteana, com. Hoghiz, jud. Brasov au plecat în sat la joacă şi nu au mai revenit. Echipe operative formate din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov-Secţia 6 Poliţie Rurală Hoghiz, Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul de Ordine Publică,Poliţia Mun. Făgăraş, Secţia 3 Politie Rurala Voila, Serviciul Criminalistic, efective din cadrul ISU Braşov, jandarmi din Grupării Mobile de Jandarmi Braşov şi din cadrul IJJ Braşov si echipaje SMURD, precum şi voluntari s-au format în echipe şi au desfăşurat activităţi de căutare pe raza localităţii Bogata, a localităţilor învecinate, precum şi pe cursurile de apă a râului Bogata şi a râului Olt”, anunța IPJ Braşov.

Sursa citată a precizat că, în jurul orelor 22.00, unul dintre cei doi minori a fost găsit în albia râului Olt, acesta fiind preluat de un echipaj medical şi transportat la spital.

Din păcate, adolescentul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.