De ce zice Streinu Cercel: „Nu vă mai salutați cu pumnul”!

Nu vă mai salutați cu pumnul, pentru că e contraindicat, deoarece microbii de pe mâna partenerului ajung pe față, spune medicul Adrian Streinu Cercel.

„Suntem într-o situație cât se poate de critică în țară, respectiv în plină pandemie cu SARS-COV2, care dă această boală nenorocită, COVID-19. Dorința mea cât se poate clară e să văd cât mai puțini pacienți. Ca atare, rugămintea mea este să vă feriți cât mai mult să vă contactați între dvs, inclusiv în familie. Există un risc mare în acest moment să vă infectați în familie”, a spus Adrian Streinu Cercel în timpul prezentării candidaților PSD București pentru alegerile parlamentare.

„Avem tendința să facem un gest simplu, să ne salutăm cu pumnul. După părerea mea, este contraindicat, pentru că în momentul în care faceți asta luați de pe mâna pertenerului microbii, iar următoarea mișcare este să îi puneți în palmă, în căușul palmei, iar de aici până la față nu mai e decât un pas. Sfatul meu direct este să schimbați modalitatea de salut. Puteți face așa (mâna dusă la în dreptul inimii – n.r.) sau pur și simplu puteți să dați din cap și obțineți același lucru”, a zis Streinu Cercel.

Adrian Streinu Cercel candidează pe loc doi pe lista PSD București pentru Senat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

13 Comentarii

  1. Și atunci de ce p….a m….ti la teste trebuie să luați exudat și creier daca se poate. Sunteți retardați, părerea mea…

  2. Cercel este streinu de responsabilitatile conferite de functia pe care o ocupa.

  3. Domnu* cercel, am observat ca pisica mea, merge cam cracanata, de asemenea a inceput sa si stramute si sa scuipe atunci cind apareti dvs la tv de am ajuns sa sterg zilnic televizorul de scuipati.
    Cind apare la tv musta si arafat, se suie pe tv si incearca sa faca pipi ori caca pe ecran.
    Am dus-o sa faca testul pcr si a iesit odata pozitiva, odata negativa. Nu mai inteleg nimic.

  4. ‘ Specialistul din … capul său ‘, virusul se poate transmite prin simpla atingere a hainelor între călătorii aflați în mijloacele de transport în comun, apoi atingerea (in)voluntară cu mâna a acestora urmată de ducerea acesteia către gură, nas, ochi sau mască este suficientă în cazul persoanelor cu imunitate precară, deci, despre ce vorbește ?!

  5. Bine, bine, baietii pot saluta cu ” cercelusul „, da` fetele?!

  6. Pe Cercel de Agatat Streinu de Medicina l-as saluta cu pumnul in mufa,merita pe deplin la cate idiotii a aruncat pe piata de cand am auzit de el!Institutul „Matei Bals „(din idis: schimba trenul la Bals) era candva o institutie sanitara serioasa,a ajuns o coterie cerceluseasca ..

  7. Domnu’ doctor, dacă nu vă supărați, dvs. cu ce salutați? Fluturați un teanc de bancnote primite de la companiile farmaceutice al căror lefegiu sunteți? A, da, știu că, de la înălțimea la care ați ajuns, ne considerați niște proști și rânjiți subțire, dar cu rușinea cum stați? Mai aveți oglinzi în casă? Nu de alta, dar când citim ce sume rășluiți de pe la Big Pharma ca „asset” (așa se spune, nu, în limbajul intern de acolo?) apoi ne amintim ce declarații demente ați făcut de-a lungul timpului și ați băgat groaza într-o mulțime de oameni, parcă locul dvs. n-ar mai trebui să fie în prim plan. Că rușinea n-o mai aveți, aia se vede de la distanță.
    Eu v-aș saluta cu pumnul, totuși. O singură dată.

  8. Nu spune nimeni sa fie ignorata prezenta acestui virus, dar cand auzi peste 90% din corpul medical doar cu declaratii alarmiste, stai si te miri, in conditiile in care ei au menirea de a incuraja si a da mesaje optimiste catre populatie !?

  9. Salutati-va cu degetul mijlociu. Este o alternativa la placutza suedeza……[Leo]

  10. cercieeel este el insuso un microb securist si se va estompa exact ca si bacteria covrig cu care suntem otraviti din aer, cu acordul securistilor globalisti care au incasat bani pentru asta. hai siktir mengele!

  11. Spuneți-i și minunatului de prim ministru Ludovic Orban, care când l-a primit în seara de 5 Noienbrie la aniversarea a 1 an de mult și des lăudată guvernare marcată de peste 9700 îmbolnăviri și de 121 de decese pe ultimele 24 de ore, umil de spate, dar hâtru de sprinten pe bățosul președinte Iohannis și-au dat coate apropiindu-și pumnii de față. Sigur traseul și oamenii fuseră verificați ca aseptici de ființa cu fustă negră peste aprige șolduri, care a dat OKeiul colegului SPP-is să-i deschidă ușa masinii. Mașină în condiii de criză de medicamente și aparatură medicală sfidător de nouă și lucitoare.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.