Este oficial: EBA mai vrea o tură

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte Traian Băsescu, a anunțat că va candida pentru un mandat de deputat din partea PMP Constanța. Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.

„Am decis să accept candidatura, am decis să accept un post de deputat, să fiu candidată la Constanța. La Constanța e a doua mea casă. M-am născut în Constanța, am crescut în Constanța, familia tatălui meu locuiește în Constanța. Doresc să-mi aduc aportul, doresc să-mi folosesc experiența căpătată în Parlamentul European”, anunță Elena Băsescu.

Ea spune că va promova în Parlament interesele familiilor monoparentale.

„Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societății. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale”, spune Elena Băsescu, care precizează că va propune inițiative parlamentare în acest sens.

Elena Băsescu a avut un mandat de europarlamentar între 2009 și 2014.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

36 de Comentarii

  1. Bravo Elena
    Parlamentul trebuie sa fie format din oameni tineri, tu ai experienta , ai fost si europarlamentar !

  2. Va avea si Gruparea de la Monaco,creatia primarului basescu,o dephutata fidela in Parlament!Macar atenta la barfe..
    Poponet,niste succesuri,ceva?

  3. EPA va reprezinta exemplul elocvent a ceea ce inseamna Romania Educata!

  4. Bravo tie fata, intruchipare a entelegentzei si complezentzei alaturi de tzurcana moscovita. Dupa iuropa, prin grija lu tatinamiu, aku voi avea si Constanta la picioare – poate ma face aia si cetatean de onoare- ka is o demna urmasa a lu mazare. Iata ca doar cele mai capabele are succesuri multe in Romanika

  5. Mishto ! Timpeniile pe care le-a debitat cinci ani de zile, pe bani gramada, de la tribuna parlamentului european, acuma le vom avea in direct, acasa ! Adevarul e ca de cam mult timp nu mai risesem cu lacrimi ! (privind si poza, de abia astept „Memoriile” lu’ al batrin, sa ne povesteasca cum o lipea el pe aia mica cu buzele de vitrina la „Ciresica”, cit timp avea el „sedinta” inauntru !)

  6. Fotografia e superbă, cu privirea strălucind de inteligenţă clarvăzătoare.
    E scandalos că DEX nu a preluat încă neologismele lansate de păsărică, începând cu „succesurile” ei.
    Nu se dezminte: 2 cuvinte – 2 greşeli: „a aduce aportul”; „am căpătat o dimensiune a societăţii româneşti”…
    Experienţa de europarlamentar? O ruşine naţională că un asemenea specimen a ajuns acolo.
    De nepotism nu mai vorbeşte nimeni? Nu, pentru că, asemeni altora, aspiră la titlul de „First Daughter”.

  7. E și ea o femeie singură cu trei copii,tableta o va înțelege și îi va oferi succesuri.

  8. Lasa ca e bine. Poate asa nu intra in Parlament PMP-ul.
    Dar cu aia de la Constanta nu se stie. Daca zeci de ani au votat cu mafia suprema totul e posibil.

  9. O sa fie votata. Ne meritam conducatorii si reprezentantii, deci si ce ni se intampla zi de zi. Nu e cazul sa ne mai vaicarim ca la orice comparatie suntem ultimii, ca o ducem rau, daca facem astfel de alegeri. Cauza -> efect.

  10. poate Basescu se grabeste sa afle cat ii mai rabda cerul, poate si alegatorii lor pe care inca nu i-a ”lovit” norocul…timpul nu-i trecut si incet fiecare culege roadele…eu sper sa vedem si rasplata pt toate suferintele dupa inchiderea spitalelor, dupa toate rautatile care le-au adus zambetul pe buze, trebuie sa vina si acea zi…:cine rasde la urma rade mai bine”

  11. … sunt, inca, in viata atat de multi turnatori ai fostei securitati (colegii lu’ Petrov) si urmasi ai acestora, incat n-am nici o indoiala ca basoaia mica va intra in Parlament !

  12. Reprezintă iq-ul romaniei .
    O țară de cocalari jegoși ,viitori cirnati spațiali micro chipati.

  13. „Proasta lu tata” cu „succesuri” mai lipsea! Romanii vor avea un parlament pe care-l merita, cu pedelepre, cu analfabeti si securistii din ELSA!

  14. Asa-i cand te joci din scutece cu sticloantele si paharele lui babacul cazut gramada sub masa…Capeti succesuri si buzite de vacuta.

  15. ce va faceti sa credeti ca ar fi mai slaba decat dancila sau tudose?

  16. Eba, nu vreau sa editez scenarii, dar sa stii ca s-ar putea sa apara si esece, sa fie niste oameni rai, care sa nu vrea sa voteaza cu tine ! In cazul asta nu ai decit sa-i pirasti la taticu’ care, dupa un cap artistic in gura, ar putea chiar sa-i puna pe un scaun electric !

  17. Cine-i prost facut gramada voteaza o nulitate ,o agramata .
    Ce-a facut cand a fost pusa de Basescu pe liste ??, daca deschide gura doar ineptii scoate .

  18. Rog remarcati expresia de „a aduce aportul”,o noua perla a fostei europarlamentare,pleonasm notoriu care nu are nevoie de nici un comentariiu.Corect era ca isi va aduce pretioasa sa contributie la bunul mers al activitatii parlamentare din tara noastra.

  19. Dreapta se plângea de consilierii PSD de la primăria capitali.

    EBA, Baranga, Manciu și o grămadă de primari PNL penali sau nesimțiți sunt foarte OK.

  20. Bine spus ca mai repede scapi de lepra decat de clanul de banditi Basescu! Analfabeti, hoti si vocali, dar protejati de sistem chiar daca seful lor este un securist turnator!

  21. Halal educatie!
    In locul lui tac’su , eu i-as fi deschis mintea si i-as fi spus:
    „Fatuca, tu ai fost crescuta in puf, cu putina scoala si multi bani.
    Ai bani destui.
    De ce tii neaparat sa fi tinta ironiilor si a oprobiului romanilor?(aoleu, nu va intelege sensul cuvantului „oprobiu”- mai bine folosim cuvantul „dispret”, pentru siguranta ) !
    Vezi-ti , fata, de copii, ca-ti sta mai bine asa!”
    Asa ar fi trebuit sa-i spuna tac’su.
    Iar tac’su sa isi reaminteasca ca nu mai este presedinte, cand avea la picioare mosia numita Romania.A facut destul rau atunci,pentru care va raspunde.

  22. Ne mai trebuia o Tâmpa!!petrov primeste solda pâna la generația a cincea

  23. O să continue lista de „eşece fără succesuri” !!!Ce nu înţeleg de ce măsa vrea să facă asta pe banii mei ( noştri) fiinţa asta e duală .. e şi proastă şi fudulă

  24. Asa ceva nu poti crede! Atat de abjecti sa fie astia din familia lor de tip mafiot, încât să nu mai aibă limite?
    Mars la scoala, analfabeto fudula și capul jos in fata cărții!
    Sunteti tot ce este mai respingator si mai murdar in spiritul acestei natii, exemplu de rusine absoluta si de nesimțire fara limite.
    Nu poti sa crezi ca asta se intampla in 2020, într-o țară cu mari personalități ale culturii, uitate de politicieni și anihilate de bolșevici.
    De la catedra, urlu cu disperare: nu votați asa ceva! Avem tineri fabulosi, care merita votul dvs!

  25. Salut !
    Eba mai vrea o tura ! Probabil ca finalul propozitiei a fost modificat, fara voie, dar tot am inteles !
    Cred ca, mai vrea un bebe, sa-i faca
    pe plac lui tataie !
    Ref la ambiturile ei de consolidare a
    impropriu spus, familiilor monoparentale , mai bine ar promova
    o etica constructiva, ca sa nu se ajunga la aceasta situatie, desigur,
    pot spune anormala si paguboasa, in primul rand, pentru copii

  26. Astia sint ca paduchii ,pina nu apar pe frunte nu se lasa.Ce sa mai spunem ,Clanul Ba-sinosilor…

  27. Pai asa e cel mai simplu. Esti pe o lista si cat timp mai sunt zombii PMP va iesi fata deputat. Desigur daca ar candida nominal nu ar sustine-o decat tata, Turcescu si vreo 2 oligofreni. Bine gresesc, poate si Turcan care i-a mai dat odata carnetul de partid prin 2010. Tuta chiar are sanse sa prinda o tura. Ganditiva ca in Bucuresti s-a mai gasit un 10% votanti ai chiorului.

  28. O FI RAMAS EBA FARA UN JOB DE MII DE EURO PE LUNA, CA ALTA EXPLICATIE NU AM

  29. Bai bashescu nu fi trist /
    eba merge inainte /
    prin partidul securist

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.