Explozie subterană în Braşov

O explozie s-a produs sub o șosea din orașul Brașov, iar primele informații arată că deflagrația a avut loc în urma unei avarii la rețeaua de distribuție a energiei electrice. Sunt degajări mari de fum și persistă un miros înțepător. Zona a fost izolată.

Potrivit ISU Brașov, deflagrația s-a produs pe strada Avram Iancu, la numărul 36, iar în zonă se înregistrează degajări mari de fum și un miros înțepător.

Primele informații indică faptul că ar fi avut loc o avarie la rețeaua de distribuție a energiei eletrice, posibil din cauza unui scurt-circuit, dar pompierii sunt pe teren și încearcă să identifice cauza exploziei.

La fața locului intervin o autospecială cu apă și spuma, un echipaj SMURD și un echipaj CBRN.

Zona a fost izolată și este așteptată și o echipă a companiei care se ocupă de distribuiția energiei electric

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

2 Comentarii

  1. A fost o explozie electrica. Iar smurd-ul a fost prezent fara televiziunile dupa el?

  2. daca ar ajunge si la o conducta de gaz? Cat de periculoasa poate fi ideea de a ingroapa reteaua de electricitate destul de aprope de ce de gaz sau poate filmele americane apocalptice trebuie sa se reveleze in cotidian?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.