Fake news expres, pe șantier

Fake newsurile se împrăștie cu viteza luminii. Indiferent dacă este vorba despre afirmații ale unor politicieni sau „dezvăluiri de senzație“ ale unor partide politice. Ultima știre care ar putea intră la capitolul fake-news are la bază inaugurarea drumului expres Craiova -Pitești.

USR Dolj a publicat pe pagina sa de Facebook NIMIC! Asta a rămas în lanul unde Dragnea, Manda, Olguța Vasilescu și Cuc au inaugurat, cu fast, marele drum expres Craiova-Pitești. Utilajele au fost retrase, nici țipenie de constructor. Solitară, bordura turnată personal de Olguța de parcă autostrăzile ar avea bordură. Acum e clar că vor să facă acolo un trotuar.

NIMIC rămâne în urma lui Liviu Dragnea. Ei doar ne iau nouă șansa la o viață ca în Europa aici, acasă! Duminică mergi la vot și schimbă-i! Au condus 30 de ani Doljul spre sărăcie. Votează schimbarea, Alianța USR PLUS! Fără hoție ajungem departe”, precizează USR Dolj într-o postare pe Facebook.

 

La puțin timp după postare, PSD a ținut să arate…starea de fapt. Tot  pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu scria „În ciuda celor care fac fake news si fotografiaza in unghiul unde nu se afla utilaje sau oameni, in santierul de pe Drumul expres Craiova- Pitesti chiar se lucreaza. Dimineata la ora 8 eram in santier. Erau cateva utilaje. Restul incarcau materiale si erau pe drum”.

Publicată de Lia Olguta Vasilescu pe Joi, 23 mai 2019

„Voi posta mai multe fotografii pe parcursul zilei cu lucrarile care deja demareaza“, a mai precizat social-democrata.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

8 Comentarii

  1. Intrebare: care informatie e FAKE NEWS?
    PARIEZ ca a Olgutei PRMiste!!!!!!!!!!!!!!
    Mai vedem!

  2. Goguta vasilescu ar trebui sa mai schimbe ochelarii aia de soare mosteniti de la tribun!Chiar asa,purtam lucruri de la decedati,ani in sir?? TzTztz Cu ochelari nu deosebeste statu palma de munca…

  3. Eu zic ca in Romania mai trebuie inventata o meserie. Supraveghetor lucrari de utilitate publica. Un fel de Dorel dar care sa sara in sus cum dispar utilajele si muncitorii de pe santier. In Iasi, au renovat un pod de prin anii 40 peste o cale ferata. De la 3 luni termen de executie a ajuns la 7. Calitatea lucrarii execrabila. Eliminat gard/plasa de protectie vechi in stare impecabila si in ton cu arhitectura podului si montat 230mx2 maini curente, de inox probabil, deloc potrivite cu un pod din anii 40. Acolo s-au sifonat cei mai multi bani. Suma, personal mi se pare aberanta. 700 mii de euro pe un pod de renovat, o executie oribila. L-a mai si vizitat primarul. Eu le dadeam de cap lucrarea.

  4. E ste o gresala impardonabila inceperea lucrarilor , pentru acest drum expres . Este mult prea devreme , lucrurile mai trebuiau taraganate , macar , inca 10-15 ani , timp in care se mai puteau face inca,, cateva studii de fezabilitate, pentru aceasta lucrare si incasa, cu usurinta si fara mare bataie de cap , cateva milioane de euro acolo , pentru ai nostrii „specialisti” (sic!) .

  5. @R.C. spune-mi si mie ce-i aia „fake NEWSURILE”!!! News fiind un plural fara singular în anglo-americana, caruia-i mai adaugi un plural (la nominativ-acuzativ) în româna. Rezultat: o cacofonie : „Fake newsurile se împrăștie cu viteza luminii”.Felicitari, dom’ziarist … ca noi învataram, la scoala, si limba româna, si limbi straine…

  6. Mey @ Didos vezi ca stii de ce basistii vostri au tot taraganat lucrarile,dar au papat banet cu „fezabilitatea” cea vesnica si apoi pe vremea pesedeilor au tot bagat contestatii,coldea-sere-i,basescu-kiovesi-strambe, penale chiar,ca pesedeii sa nu faca nimic in domeniu acela cu multi bani,astfel incat sa le ramana tot lor parandaratul scotat pentru viitorul in care ei,impreuna cu baso-peneleii si joiannis,viseaza cu totii ca se reintorc la guvernari si sa aiba iar ce pradui in continuare ca,in sfarsit,sa ne bage ludovicii,turcanii,joiannisii,ciolosii si chichirezii,direct in Cornul Africii.

  7. …din Craiova la Pitesti..numai tu te obosesti mai oligutzo maaaiii..deci când or aflat de vizita or refacut decoru sa va satisfaca …amoru..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.