Fifor îl pulverizează pe Iohannis: „Trebuie să moară oameni”?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, subliniază sâmbătă  că de două zile Ministerul de Interne nu mai are conducere, într-o perioadă importantă, întrebându-l pe Klaus Iohannis, care a refuzat remanierea: „trebuie să moară oameni” ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?.

„De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului.

În plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru!
Asta e „România normală” pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile?

Parafrazându-vă propriile declarații, „trebuie să moară oameni” ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.

Reacția lui Fifor vine după ce președintele a respins săptămâna aceasta toate cele șase propuneri de miniștri înainte de Viorica Dăncilă, cerându-i premierului să meargă la votul Parlamentului.

Dăncilă îl propuse ministru de Interne pe Dan Chirilă, secretar de stat al acestei instituții.

Interimatul la MAI a lui Mihai Fifor a expirat, astfel că ministerul se află într-o situație fără precedent.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Ioana Radu 8518 Articole
Author

26 de Comentarii

  1. Da, unde activeaza BOLSEVICUL COTROCEAN e MUSAI SA MOARA OAMENI. Asta este OBIECTIVUL LUI, nu inteleg de ce-l mai intreaba Fifor.

  2. Ce sa m așteptăm de la nesimțitul asta care nu știe decât sa se plimbe pe banii romanilor, dar care nu vrea sa înapoieze banii obținuți fraudulos din închirierea vestitei case? O piață de președinte care a făcut sex face numai rău României.

  3. Iohannis, Hellvig, Weber, Orban, Smidt, Vainer, Wiener, Seidler, Bulfon, Oliver Leon Paiusi, Edward, Clotilde Armand, Bugner, Berta Vasiliauskaite, Franovici, Gayral, Vincent Briot, Wring, Dobrev, Antonio Andrusceac, Cosette, Raetchi, Vass, Brezoczki, Nassar, Arafat, Brandl, Siegfried, Hasotti, Bruynseels, Intotero…numai „români” adevarati…la vedere….fara blana de oaie…pe langa multi altii in blana de oaie…si pe langa nelipsitele cozi de topor…lucreaza pas cu pas pentru „propasirea”(a se citi SUBMINAREA) materiala si spirituala a poporului nostru de 30 de ani…
    Cat de spalati pe creier sa fim incat sa credem asa ceva? Si inca dupa 30 de ani jaf si minciuna? Dupa 30 de ani….DEGEABA…spune Tudor Gheorghe…
    Dupa 30 de ani de dezbinare si destramare nationala cu „valori” occidentale, spalati pe creier, asupriti, umiliti, jefuiti de alogeni, santem si mai mult calcati pe cap,  ca nu cumva sa se ridice vreun patriot, vreun nationalist, impotriva asupritorilor, pentru ca va fi imediat etichetat drept xenofob,  antisemit, plin de ura…si judecat in regim de urgenta de „justițea” lor  „independenta”, patronata de ambasadele occidentale  care ofera racoare pentru nationalisti si soare pentru cozi de topor :
    Editat
    Pana cand Doamne! Pana unde Doamne!
    Pana cand atâta asuprire si umilire, atâta mizerie, atâta minciuna, viclenie si subminare a Adevarului !

  4. Cand un președinte este inconștient dar manevrat de persoane malefice nici o intrebare nu mai are logica. Dacă viețile unor tinere disparute nu l-au impresionat ce credeti ca il poate misca pe scrisnirorul din falci.Iresponsabiliatea lui dovedită de atîtea ori nu poate conduce decât spre un dezastru pe care cel mai probabil s-il doreste cat mai repede.Blocajele și obstructionarea guvernării pe care nu este capabil să o subordoneze sunt singurele lui satisfactii…un mare păcat și-a luat acest individ prin modul în care calcă în picioare o tara intreaga.

  5. Pe dobitocul de la Cotroceni nu la-si pune nici paznic la vie.Si aici zburatoarele ciugulesc si fac prapad, de fata cu acest puturos notoriu si cinic prin gena sa nazista.

  6. Lista continua : Fifor, Tariceanu,Dancila, si absolut toata clasa politica fara absolut nici o exceptie sunt slugile perfecte ale straineziei care au vandut si vand Ro( de 30 de ani aceste personaje nu au facut nimic bun pt romani,decat latrat si sclavii perfecti ai straineziei. de ce ??? Pt ca noi acceptam sii lasam sa-si „faca treaba” nederanjati. Da tu vreun exemplu din politicienii actuali care nu pupa-n dos americanii sau UE ! ca nu poti sa dai nici un exemplu ( exceptand plesoianu ???!). Ro NU SE VA RIDICA IN VECI CU ACESTE SPECIMENE IN FUNCTII IMPORTANTE, CU JUSTITIA PLINA OCHI DE CORUPTIE SI MAFIE, CU SERVICII CARE SERVESC INTERESELE STRAINE. UNICA SOLUTIE ESTE REFORMAREA INSTITUTIILOR STATULUI SI POLITICA DIN TEMELII. Nici unul din cei actuali sa nu mai fie. Toti trebuie dati afara la munca pe santier.
    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2019/09/13/fost-membru-al-administratiei-ronald-reagan-critica-acceptarea-de-catre-romania-si-polonia-a-scutului-anti-racheta/

  7. Va veni timpul (nu prea indepartat) cand individul va fi judecat si condamnat pentru sabotarea Romaniei.

  8. Sictir, nesimtitule de prres pesedist! Alexandra a fost tratata cu dispret de 112 si politie cand MAI avea ministru plin un pesedist, bunicii si mama Luizei au fost umiliti 4 luni de politia aflata sub conducerea militencei de ministru secretara de la Videle Carmen Dan. Oamenii mor pe capete in spitale, pe sosele, in mainile violatorilor si criminalilor pe care ii protejeaza PSD de cand este la guvernare. Ce-ai facut, ma tu fifore, 45 de zile cat ai fost sef la MAI pentru a rezolva cazul Caracal, cati politisti complici ai clanurilor interlope ai concediat si ai trimis in judecata?!

  9. Fifor se năpustește ca un vifor ! Născut în fum de bătălii ,Fifornița înalță tricolorul pe cel mai înalt catarg și țara pe cele mai înaintate culmi de civilizație și de progres material și spiritual a întregii noastre societăți !!!

  10. Cand era ministra Carmen Dan totul mergea bine, nu -i asa?
    Mai aveam putin si ne taiau banditii pe strada, nu in curtea lor.

  11. Nucleara,decisiva,ia la tata pulverizatorul!Mergea,foarte bine,”Fifor la vaporizat…etc

  12. Un lingau penibil fifor asta care a devenit barbatoi de cand i-a intrat sefu la parnaie.
    acu are voie si el sa vorbeasca ca inainte vorbea ca pestele in apa.
    nu-l baga nimeni in seama.

  13. Politizarea tragediei de la Caracal este instrumentul mizer cu care sustinatorii lui Jonnahis combat PSD-ul. Ce are a face nesimtirea celui pus sa semneze numirea ministrilor cu tragedia care devoaleaza impostura infiltrata la nivelul organelor de ordine si putere ( Politie, Procuratura, servicii de informatii, invatamant si nu in ultimul rand Administratia publica locala si centrala).
    Vociferarile si atacurile la persoana in numele „INTERESULUI NATIONAL” ascund de fapt o lupta surda pentru . . . CIOLAN.
    Priviti-i si veti intelege ce-i mana-n lupta politica pe : Jonnahis cel ingamfat si lipsit de idei, Ciolos cel ” stralucitor ” si legat de sfori ce-l conduc din afara Romaniei, Barna cel lipsit de idei si ajuns la varful partidului prin fara sa-nteleaga de ce , Dancila care vrea neaparat la Cotroceni numai pentru ca asa vrea . . . partidul. Nu vreau sa pomenesc de puzderia de irelevanti ce vor sa stranga cele 200.000 de semnaturi necesare depunerii candidaturii doar pentru a-si valida existenta amara si nebagata-n seama de alegatori. Toti, dar absolut toti vor la Cotroceni. De ce ? Nimeni nu explica, pentru ca motivatiile sunt personale nicidecum in interesul Romaniei. Ma pufneste rasul cand mi-aduc aminte de sloganul lui Jonnahis: K.W.Jonnahis pentru „O ” Romanie normala. Atat isi doreste acest candidat pentru Romania. Ce-si doreste pentru el, noi stim caci am vazut in ultimii 5 ani de autism institutionalizat.

  14. @alina, @mihnea

    *Ie* cate unii pe-acilea care nu pot gandi decat in logica binara, * ai lui, cei buni* versus * ailalti, cei rai*, exact ca in informatica sau aritmetica (+) si (-).

    atata poate mintea lor, daca incerci sa le arati ca *plusul* nu este chiar plus, caci are in el si *minus*, iar *minus* mai are si *plus*, l-ai dereglat, el este programat cum spuneam, in logica binara…

    evident ca are o problema de gandire, …exact ca muncitorul din anii 50, stereotipizat sa vada in burghezie si mosierime raul absolut al vietii, pentru care o vizita la Castelul Peles insemna sa adune dovezi legate de *exploatarea clasei muncitoare si a taranimii harnice*..

    *Caracalul* este o mini-Romanie, ai de toate, *valorile morale* la nivel de comunitate, *deontologia profesionala* a celor din aparatul de stat, *misiunea* Bisericii legata de constiinta si mantuire, economie, drept, politica, retelele sociale, ascunsul, secretul etc…

    pentru trogloditul programat in logica binara Caracalul inseamna *ciuma rosie*,un partid, un ministru, niste deputati…societatea se schimba prin schimbare politica,

    iar daca le spui de *Colectiv* cu celebra fraza * a fost nevoie sa moara oameni ca guvernul sa-si dea demisia*, trogloditii tac, pentru enuntul nu intra in logica lor binara si nici nu vor sa gandeasca…

    adica cum dupa 4 ani nu avem vinovati la *Colectiv*, unde avem 64 de morti, si atatea familii distruse?

    pentru trogloditi, suferinta umana nu exista, omul nu exista, exista doar politicul si lumea sistemului…

    * Caracalul* se sprijina in umbra pe acesti trogloditi..

  15. Viforica, acest produs tipic al ciumei rosii fara creier, fara „cojones”, manipulator ordinar il depaseste la tupeu si pe ciordache. Tragediile de la Colectiv, Muntii Apuseni, Siutghiol, Caracal s-au intamplat in timpul guvernarilor PSD cu diferiti ticalosi si analfabeto-corupti pe post de premieri si ministri. PSD e incapabil sa gestioneze o situatie de criza, sa diminueze consecintele si numarul victimelor unei situatii de criza si mai ales fiind alcatuit din lasi fara creier si inima, PSD nu este in stare sa isi asume responsabilitatea si consecintele pentru proasta gestionare a unei situatii de criza. Pesedistii nu mai sunt macar nici buni la dat din gura ca sa se afle in treaba, i-a mirosit deja tot poporul ce mincinosi si rau intentionati sunt.

  16. De 5 ani,in fiecare zi si noapte ,cu schimbul,am fost terorizata de vecinii de la ap.9.cu zdranganitul de
    chitara electrica.Am cerut ajutor de la Politie, de la M.A.I.,dar fara nici un rezultat.Cine credeti ca a incercat totusi sa ma ajute ?Din cauza lipsei de corectitudine si profesionalism a unor angajati ai Politiei,
    nici aceste incercari nu au dat tezultat.Intre timp vecinii au inceput sa ma agreseze cu o arma nec.cu unde
    electromagnetice(a carei raza de actiune trece prin tavan,subliniez acest lucru).Mi-am dat seama de acest lucru
    dupa ce deja aveam simptome.Am scris la Politie,IGP,M.A.I.,la fel degeaba.Raspunsurile de la Politie mereu scriau; ” Aspectele sesizate de dumneavoastra au fost verificate si in petitiile anterioare,fiindu-va comunicat raspunsul.” Raspunsurile de fiecare data,erau , fraza pe care am scris-o anterior.
    In raspunsul de pe 21 august,mi se scrie,ca as fi sesizat ca vecinii de la ap.9 tulbura linistea prin producerea de zgomote cu un aparat,cu unde electromagnetice,si din nou,raspunsul,cu fraza pe care au repetatat-o de fiecare data.Raspunsul avea semnatura sefului IPJ si a sefului Politiei Municipale.Pe 30 august,am primit un nou raspuns,in care se mentiona tulburarea linistii cu aparatul cu unde electromagnetice,
    nu cu chitara electrica,si din nou,vesnica fraza.Deci sefii Politiei au semnat din nou fara sa citeasca,la fel cei care ar fi trebuit sa rezolve cazul.

    In urma cu aproape 2 ani,probabil la cererea celor 2 vecini,foarte probabil cu avizul sefului de sectie,mi-au
    filmat in camera mea,foarte probabil, pentru ca vecinii sa stie unde este capul patului,ca sa actioneze tintit cu acea arma cu unde electromagnetice.

  17. Fifore, te intreb eu: „Mai trebuie sa se repete” cazul Alexandra?

    Primele zile DUPA tragedia Caracal: Minsitrul de Interne Mihai Fifor face promisiuni pe bandă după cazul de la Caracal. Ce evită însă să spună.
    PROMISIUNILE autorităților curg râuri. M. Fifor și secretarul de stat Raed Arafat anunță că vor SUPLIMENTA numărul de angajați.
    Vor începe, în curând, și pregătirea celor care răspund la Numărul de urgență 112. Totuși, Responsabilul de la Interne NU a reușit să spună dacă în acest moment mai există județe cu 1 singur Dispecer Polițist pe tura de 24 dOrere. Pentru că așa s-a întâmplat atunci când Alexandra Măceșanu a cerut ajutor, iar cel care trebuia să pună umărul la salvarea ei a îndemnat-o să NU mai țină linia ocupată.”
    Editat
    IERI, liderul sindicatelor din Politie, Dumitru Coarnă, a declarat că dacă A. Măceșanu ar suna din nou la 112, la aproape 2 luni de când NU a fost salvată, situația s-ar putea REPETA: „NU s-a schimbat nimic. NU contează cât e tura, că e de 8, de 12 sau de 24 ore, problema de fond e că există 1 singur polițist care răspunde. NU s-a schimbat #NIMIC. Astăzi, dacă ar mai sună Alexandra, dacă folosim metoda absurdului și reducem totul la absurd, da, se poate repeta, poate fi identic”, a spus Coarnă.
    Editat
    Rusine, javra ordinara!

  18. Guvernul Dancila NU a SCHIMBAT #NIMIC la MAI Dupa tragedia Alexandrei, DOAR Promisiuni la TV:
    „Sindicalistul Dumitru Coarnă trage un SEMNAL DE ALARMĂ: ‘Dacă mâine ar suna din nou Alexandra la 112, situația s-ar putea repeta’
    Dumitru Coarnă a declarat sâmbătă, că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, la aproape 2 luni de când NU a fost salvată, situația s-ar putea repeta.
    Întrebat, sâmbătă, la Digi24, ce s-a schimbat din momentul în care Alexandra Măceșanu a sunat de 3 ori la 112 să spună că a fost răpită și violată, însă intervenția polițiștilor a fost tardivă, Dumitru Coarnă a spus că situația s-ar putea repeta.

    „NU s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de 8, de 12 sau de 24 de ore, problema de fond e că există 1 singur polițist care răspunde. NU s-a schimbat nimic. Astăzi, dacă ar mai sună Alexandra, dacă folosim metoda absurdului și reducem totul la absurd, da, se poate repeta, poate fi identic”, a spus Coarnă.
    Potrivit acestuia, încă 1 post telefonic la care să răspundă un polițist atunci când se apelează la 112 există, la Slatina, însă LIPSESTE Personal.

    „Postul telefonic există. E vorba de personal. De exemplu, la Slatina avem 2 linii telefonice. Mai trebuiau 5 oameni pentru încă 1 tură. TrebuieFINANTATE funcțiile, scoase la concurs și încadrate direct. Eu încadrăm acolo specialist în comunicare”, a mai spus Coarnă.

    Potrivit președintelui SNPPC, situația din jud. Olt e similară în aproape TOATE Județele din țară.”
    Editat
    Asa arata PROMISIUNILE PSD, precum cele din Programul de guvernare: MINCIUNI, MINCIUNI la TV!
    https://partidulpromite.ro/category/promisiuni-electorale/partidul-social-democrat/

  19. Nu sunt fan PSD, dar trebuie recunoscut ca acest ticalos a spus „a trebuit sa moara oamenii” ca sa plece guvernul Ponta, iar de cand s-a instalat la Cotroceni, nu a facut altceva decat sa saboteze guvernul! Aceste actiuni de sabotaj ale acestui nemernic le vede o tara intreaga in afara de pupincuristii spalati pe creier, sau mai bine spus fara creier, alde @lili, oana sau cum ii mai cheama!

  20. Bai Editat, exista inlocuitor care tine locul temporar ministrului ! Evident ca stii si tu treaba asta bai, incordatule, fiorosule…

  21. CAND NULITATILE, OBSCURITATEA SI OCULTA colaboreaza pt ca NEICA-NIMENI sa conduca, sa execute ordine, sa promveze nonvalori, tradatori, epigoni, lipitoare., prostituati, cretyni, bolnavi, oligogreni, institutiiile sunt paralizate de ineficienta, prostie fara frontiere, paranoia.

  22. Pai fratilor pesedisti acum ce facem: „altii sant de vina” acelasi slogan idiot, noi suntem cei mai buni, cei mai patrioti, cei mai cei mai.
    Cand Iohannis va spunea sa duceti la circ maimuta de la MAI va tavaleati pe aici de credeai ca se sfarseste lumea.
    Culegeti roadele acum.
    Problema este ca in toate ministerele avem aceeasi situatie, aceleasi nulitati.

  23. Plavanul Iohanis este lipsit de onoare și bun simt, acest individ nu se gândește la romanii care suferă din cauza lui !!!!
    Așa că trebuie ca instituțiile statului inclusiv CCR, să-l oprească pe acest tradator Iohanis in a mai bloca guvernul și face rău României !!!

  24. Fifore, dar despre Cazul de mai jos ce zici, PSDist nenorocit ce esti?!
    „Scene de groază în oraşul Iaşi: o femeie de 63 de ani a fost violată de un individ proaspăt ieşit din puşcărie, cu ajutorul RECURSULUI COMPENSATORIU. Victima s-a luptat corp la corp cu agresorul.

    Agresiunea cumplită a avut loc alaltăieri, în jurul orei 5.00, când femeia de 63 de ani mergea la muncă. Ieşeanca lucrează la o fabrică de mobilă din zonă şi, în fiecare dimineaţă, traversa podul din Metalurgie încă de la primele ore ale dimineţii. Pe 12 septembrie, victima a fost acostată de Petru Chelaru, un recidivist care a ieşit din puşcărie pe 26 august, după ce a BENEFICIAT şi de prevederile Recursului Compensatoriu.

    Chelaru a urmărit victima câţiva metri şi, profitând că, la acea oră, strada era goală, a târât-o după un gard de beton cu scopul de a întreţine raporturi sexuale cu ea. A urmat o luptă corp la corp, victima lovindu-l cu poşeta şi mâinile pe agresor. Acesta a reuşit să o dezbrace şi să o agreseze sexual cu degetele, fără a întreţine un raport sexual efectiv. Riposta femeii l-a fugărit pe individ, ieşeanca fugind din zonă, dezbrăcată aproape complet, şi refugiindu-se la intrarea într-un magazin de mobilă. A aşteptat acolo, traumatizată, pentru ca fiul ei să vină şi să o preia cu un taxi. Individul a fost prins în scurt timp de către oamenii legii, fiind reţinut.”
    https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/femeie-agresata-sexual-in-drum-spre-munca-in-metalurgie-scene-de-cosmar–230397.html

    USR: „Legea e o GRATIERE mascată formulată și votată de PSD-ALDE-UDMR!”
    https://zh-cn.facebook.com/USRNational/photos/psd-alde-udmr-au-votat-legea-recursului-compensatoriulegea-%C3%AEn-urma-c%C4%83reia-au-fos/2048355335255640/

  25. @lili

    lili,

    faptul este regretabil dar te anunt ca in planul simbolurilor, ceea ce ai sustinut dumneata, facandu-ti nevoile pe mormintele soldatilor care si-au dat viata pentru infaptuirea Romaniei Mari este mult mai grav!

    canalie, ce mai incolo si incoace care face pe moralista politica pe-acilea..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.