Firea, ironii pentru „domnul Austeritate”

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, îl persiflează, într-o postare pe Facebook pe ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, pentru că vrea să renunţe la programul Prima Casă.

„Iata-l pe Domnul Austeritate! In toata splendoarea sa! Nu stim daca mai e nevoie de alocatii, nu stim daca mai e nevoie de pensii, de indemnizatii de hrana, de autostrazi, de tramvaie… azi, de programul Prima Casa. Cu alte cuvinte, ministrul de Finante ne recomanda sa mancam frunze, sa bem apa de izvor, sa mergem doar pe jos, sa dormim pe banca in parc. Ca, deh, e de dreapta. Si se pricepe!”, a scris primarul Gabriela Firea pe Facebook.

Precizările vin după ce ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat recent că este analizat dacă programul Prima Casă este în continuare necesar sau dacă se impune suspendarea acestuia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

6 Comentarii

  1. Adevarul este ca pdleprele astea doar au anulat proietele incepute de psdisti: autostrazi, centrala nucleara Cernavoda, magazinele cu produse romanesti, programe de finantare in agricultura, acum si prima casa.

    • Inteleg ca Firea a inceput campania electorala fiind silita de noile imprejurari, dar totusi sa se coboare a da replici acelui povestitor caraghios . . .

  2. Daca PSD nu pune ca primar sa candideze altcineva decat protejata hebroilor ….firca va avea soarta lu Dancila. Puneti ba un primar de la sector si va castiga.

  3. Vorba unui ciumat de mai sus ,PROIETELE incepute de pisdisti s-a anulat.
    Pai daca pe iele scria PROIET pientru CIENTRALA TOMICA bine ca s.a anulat.

  4. Se scrie ,,proiect ”exact asa cum a spus d na FIREA BAI CIMAT drogatBai scarba nebuna In 3 luni ati cheltuit zeci de miliarde de euro aiurea scarbosenie imputita Peste 3 luni venim peste voi ca in Franta Scarbe bautoare de pisat

  5. Se scrie ,,proiect ”exact asa cum a spus d na FIREA BAI CIuMAT drogatBai scarba nebuna In 3 luni ati cheltuit zeci de miliarde de euro aiurea scarbosenie imputita Peste 3 luni venim peste voi ca in Franta Scarbe bautoare de pisat1,5 miliarde de euro pentru minciunile lui cat -cat cel vesnic drogat ,care vorbeste doar minciuni iar leul a ajuns la5 lei pentru un dolar Programul ,,prima casa ”s a transformat in programul ,,prima sinecura” data limberalilorAti bagat toti prostii pe la diverse autoritati cu salarii de nabab doar pentru a le rasplati serviciile

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.