Florin Cîțu: „Este tot PSD-ul lui Dragnea”

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, afirmă că PSD nu s-a schimbat: „Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dăncilă, Vâlcov, Grindeanu care are un singur obiectiv- să omoare sectorul privat”.

„PSD -ul nu se schimbă. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dăncilă , Vâlcov, Grindeanu care are un singur obiectiv- să omoare sectorul privat”, scrie pe Facebook Florin Cîțu.

El amintește că Senatul a respins vineri programul Guvernului de garantare a leasing-ului pentru IMM-uri.

„Faptele și voturile socialiștilor arată clar cine sunt, criminalii economiei”, conchide ministrul de Finanțe.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

25 de Comentarii

  1. Ca orice parazit, astia din ,,PNL” (ca numai liberali nu-s!) in frunte cu Iohannis au nevoie de o gazda pe care sa traiasca.
    Ptr ei gazda este PSD, gata in orice moment sa fie acuzat de toate relele posibile si mai ales imposibile. Daca astora le-ai lua PSD din bratze, ar sucomba in maxim o luna din cauza ca le-ai lua gazda……[Leo]

  2. Stimati Romani!!!!!Mai ascultati voi ce palavrageste asta? El ar trebui sa se ocupe ca sa adune bani de alocatii ,salarii si pensii.Sa spuna Romanilor cat a incasat el din imensele amenzi date de politie in mascarada de pindemi—-ta.Cred ca s-au cheltuit multi,foarte multi bani pe chitantierele alea care pana la urma raman niste hartii de dus la berevoiesti.Sa iasa cartu si sa le spuna ,verde in fata,Romanilor unde sunt miliardele imprumutate,multe ,multe miliarde.

  3. Unul din cei mai mari nemernici ai nației. Jigodie nenorocita…

  4. Vulturul pleșuv al economiei galactice a deschis din nou pliscul. Euro se va umfla iar. Cine omoară sectorul privat măi șuvită ? Are PSD-ul butoane pe care să apese, sau matale cu Lucovid în frunte ? Vedeate-aș coleg de celulă cu Dragnea-Odiosul.

  5. Este toată banda Inarceratului Nicolae! Aceiași intriganți mârșavi! Aventurieri ticăloși cu descendentă in PCR. Exulta de bucurie Împușcatul Nicolae. PSD se găsește în plină criza. O criza teribilă de încredere în sine. Rupt de lume, de Romania, de Europa, acest partid anacronic nu mai domnește decât asupra unui univers de marionete care confunda partidul lor cu statul, tara cu propriile personulotăți. Caz patologic. Maladie politica gravă care se manifestă prin conjunctura, complot, obrăznicie, sfidare, sabotare și trufie provincială. Ooo, viața lor tenebroasă – un adevărat regal de vicii și apucături mafiote – nu face nici cât pielea unui șobolan mort. Putin – modelul lor intr-ale politicii obscure. Născut din hoitul PCR pe genunciul fsn, după principiul Dreptate pentru hoți, interlopi, gangsteri, PSD a declarat astăzi că-i cel mai socialist dintre neandarthalieni, cel mai democrat dintre klingonieni și cel mai iubit dintre acarieni.

  6. Câțu este un figurant, un circar, nimic mai mult. Nu a performat niciunde, având doar rol de papagal, in slujba dulapului din deal!!! Jalnic…

  7. S-a trezit tocmai ăsta să vorbească care fugea ca șobolanul de nominalizarea ca prim ministru.

  8. La fel cum PNL-ul, domnule Câțu, este tot PDL-ul lui Vasile Blaga. Și la fel cum ministrul finanțelor Câțu este tot speculantul Câțu care vrea să facă avere oe seama economiilor românilor.

  9. Ei sunt ai lui Dragnea. Asta este. Voi sunteti ai lui Basescu. Sunteti mai buni? Daca ne uitam in CV-ul tau Catu, ai facut atac speculativ impotriva monedei nationale pe vremea lui Basescu. Tot pe vremea lui Basescu te-ai sau v-ati implicat intr-o problema grava cu multe hectare, deci iar un atentat impotriva Romaniei.
    Pana cand veti fi lasati sa incalcati poruncile lui Dumnezeu?
    PS cititi Biblia acolo faptele pot afecta multe generatii.
    Nu va ingrijoreaza ca intr-o zi veti ajunge la Judecata de Apoi?

  10. Citu, citu, mi-e mila de un biped ca tine! De ce nu iti vezi tu de prostia ta faloasa? De ce nu te echilibrezi tu din prostia ta faloasa si te cotaiesti cu altii mai curati si mai apti ca tine? Tu chiar nu te vezi, nu esti constient ca, daca cazi din scaun, nici dracu nu te mai ridica chiar daca reprosezi sau urli ca un lup in hornuri? Cauta-ti loc de munca pana nu e prea tarziu, luna viitoare, in urma unui scandal monstru si nejustificat provocat de tine, zbori direct in mlastina! Bai tontule, altfel nu am cum sa iti spun(codul secret al vietii tale), aminteste-ti ce au facut grav la 20 ani si la 40 apoi ramai singur cu tine! Nici dracu nu te mai baga in seama, lacomule mincinos! O sa umbli cu banii in mana si nimeni nu te baga in seama, ca un milog vei ajunge! Ce furi de pe mere, ii pierzi pe pere, bai baragladina! Nici tu nu stii ce vrei de la viata ta! Nici tu nu stii ce e cu tine in fiecare zi! Ai ajuns un haplea care umbla numai dupa capatuiala, dupa inselatorii, dupa bipezi care doar sa ii servesti ca milogul! Nu ai pic de umanitate in tine! Nu e atac la persoana, sa fie clar! E calculul din numerologia codul secret al vietii lui!

  11. iar PNL este tot PDL-ul statlui paralel cu jaful telegondolelor , taieri de salarii cu 25% …etc jaful potrocaliu a dvenit galben

  12. „Faptele și voturile socialiștilor arată clar cine sunt, criminalii economiei”, iar tu imbecilule cu banii peste hotare ca sa nu platesti impozit, esti criminalul Romaniei cu gasca ta de banditi!

  13. In timp ce El Fugitivo ne abureste pe usa din fata cu peeseedee ,pe usa din spate ,,criminalii economiei,,trec buluc la pnl.Bravo.Curat murdar coane Citu-Zaat.

  14. Nu doar a lui Dragnea ci chiar a lui Iliescu.Dar tembelii sar ca inecatii sa apere acest mort numit PSD.

  15. dar citu cine e de se simte dator sa faca astfel de remarci? incearca sa-si depaseasca conditia de de lichea virind spre ticalos. guristii de la pnl, usr etc cred ca sint altceva decit ceilalti. nicidecum! sint exact acelasi aluat: ticalosi, nesimtiti.

  16. Cineva a spus Ca Catzu nu mai are mult de stat la guvern. Ar fi interesant de aflat ce inseamna Catz in limba romana.

  17. citez din DEX

    câț1 [At: H X, 498 / V: ~i, caț / E: fo] 1 i Strigăt cu care se gonește pisica Si: zât. 2 sn (Olt; îc) ~-mâț (sau ~ii-mâții)

    CÂȚ interj. (Reg.) Strigăt cu care se gonește pisica. – Onomatopee. Cf. germ. Katze.

  18. Ura unora împotriva urmelor de stânga îmi provoacă frisoane şi comparaţii pe care nici măcar nu vreau să le definesc. PS În rest nu ştiu cine omoară cu adevărat economia pe termen lung.

  19. Ce analiza „mirobolanta” face Citzu. Chiar asa fie? Parca PSD a deschis start-up nation, programe in agricultura pentru infiintarea de ferme horticole si zootehnice, etc. Reducerea taxelor pentru infiintarea de firme private, pe o perioada de timp, etc. O crestere economica sanatoasa de la asemenea masuri incepe. Cum sa vii sa spui ca o sa omoare sectorul particular? Sau, Citzu are impresia ca multi-nationalele (pentru ca la ele face referire) mai sunt firme particulare? Ele fiind finantate mereu de diverse entitati, sau state, cu interese economice in acea regiune unde se aseaza acestea, pe post de „politie economica” si dicteaza piata pentru cei care ii finanteaza. Hai sa fim seriosi.

  20. Asta, Catzu Batzu, este idiot cu coronita! Tot la Dragnea si Valcov ajunge! Ba, nespalatule, Dragnea e in puscarie de peste un an, Valcu e pe tobogan si tu bati campii! O sa raspunzi neninca!!

  21. Marta Nora Ţărnea,nu e ura, ci stanga din Romania este detestata .De ce ? Nu te face ca nu stii.Partidul de stanga este un clan mafiot.Nu e acel partid ideal pentru voi.Si este normal sa fie asa atata timp cat toti,dar toti sefii de partid PSD sunt infractori.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.