Gestul lui Florin Piersic la 85 de ani: „E prea multă tristețe”

Marele actor Florin Piersic spune, într-un mesaj publicat pe pagina sa Facebook, că anul acesta nu își va sărbători ziua de naștere pe scenă.

„Mai e puțin și intrăm într-o săptămână mare pentru mine, Florin. În câteva zile, împlinesc marele 85. Voi știți că n-am avut niciodată rețineri în a-mi spune vârsta. Sunt actori și mai ales actrițe care parcă sunt născuți pe 29 februarie, așa că înainteaza în vârstă o dată la patru ani. De fapt dacă mă gândesc bine, acum fiecare an împlinit e o victorie, mai ales dacă este trăit frumos, cu speranță, cu bucurie. O să vedeți și voi când veți ajunge aici, ceea ce vă doresc din toată inima!”, a scris actorul într-un mesaj pe Facebook, cu titlul „Scrisoare către voi”.

El spune că a devenit o tradiție ca în fiecare an să își petreacă ziua de naștere pe scenă.

„Și acum vine marele „Dar”. Copii, e prea multă tristețe în lume. De curând mi-am pierdut un prieten de o viață, Rocco- Grigore Rusu, care a fost răpus de boala asta blestemată, iar o minunată parteneră a mea se zbate acum între viață și moarte, din același motiv. Vă spun drept: mi se pare cam nepotrivit, să ne ținem de sărbătoriri. Și dacă nu ne vom vedea față în față, fie pe scenă, fie pe micul ecran, asta nu înseamnă că vă iubesc mai puțin”, a mai scris actorul.

Florin Piersic le promite însă spectatorilor că anul viitor va sărbători „și pentru 85, și pentru 86 la un loc”.

„Anul ăsta este anul Vărsătorului, așa că sunt convins că ne așteaptă lucruri minunate, numai să trecem odată de perioada asta nefericită. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul, facem o sărbătorire și pentru 85 și pentru 86 la un loc! E o promisiune!”, a mai scris Florin Piersic pe rețeaua de socializare.

Florin Piersic este născut în 27 ianuarie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

6 Comentarii

  1. La multi ani, maestre! Chiar daca e mai devreme cu 2 zile!

  2. ce tara trista, sa mai bage in seama sekkurijti purulenti ca tov persikk. suntem satui de sekkurijti! bl3st3mati sa fiti in veci!!!

  3. Un actor simpatic , dar pana la „mare actor ” , e cale lunga ! Daca vreti sa ma blamati , sunteti invitati mei !

  4. Da,asa l-am considerat si eu,pana cand l-am vazut „pe viu” in „Oameni si soareci”.Acolo a fost mare.Oricum,ramane un actor de referinta in teatru si,mai ales,in cinematografie.

  5. Pentru ca va este dor de publicul Dstra, eu din public, va doresc La Multi Ani, cu sanatate si multe intalniri reusite cu publicul care va iubeste!
    Jardan Durais s-a rusinat sa va spuna personal urarea lui si de aceea a folosit nick-ul meu.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.