Hop și Udrea! ”Nu m-ar mira dacă Viorica Dăncilă trece la Pro România”

Elena Udrea a scris pe Facebook că a constatat, analizând situaţia lui Liviu Dragnea, că femeile nu sunt mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii, adăugând că nu ar fi mirată dacă şi premierul Viorica Dăncilă s-ar înscrie în partidul Pro România, al lui Victor Ponta.

„Situaţia lui Dragnea din zilele acestea mi-a prilejuit o constatare. Odată cu femeile susţinute de el în diverse funcţii publice importante, a căzut şi povestea că femeile ar fi mai loiale şi mai devotate decât bărbaţii. Nu m-ar mir dacă, după Grindeanu şi Tudose, şi Viorica Dancilă ar trece la Pro România”, a scris, pe Facebook, Elena Udrea, în prezent în Costa Rica.

Elena Udrea a fost eliberată din închisoarea din Costa Rica în luna decembrie 2018, după o decizie a ICCJ privind constituirea completurilor de 5 judecători care au condamnat-o. Udrea a fost condamnată definitiv de instanţa supremă la 6 ani de închisoare cu executare, în dosarul Gala Bute.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

  1. Tupeul. Tupeul nemasurat si nesimtirea canaliei perfecte o caracterizeaza si pe aceasta neica nimeni care a furat de nu a mai putut. Nu ii ajungi nici pana la talpa doamnei prim ministru si atunci improsti cu noroi. Si canalia si mincinosul patentat colaborator pe sestache cu gasca voastra, cel care ti-a tinut spatele nu mai au nici o sansa in fata romanilor. Sa-si faca 1000 de partide cu toti securistii si sa furati voturile cu balotul si tot nu mai prindeti puterea. Lichele ati fost si lichele muriti, cu toate miliardele de euro agonisite.

  2. si uscaciuni, altfel oamenii n-ar avea la ce se incalzi, daca ii prinde vremea rea departe de casa…prof.[ul de filozofie spunea ca: „doar durerea te ajuta sa intelegi fericirea” ca un corolar:omul bun tasnete din mijlocul mocirlei ca si nufarul, daca n-ar fi lasi si tradatori cum s-ar remarca un om de onoare? Costa Rica are bani, dar onoare are?

  3. Asa se intampla intotdeauna cand, aceste puslamale, in loc sa fi acolo unde le este locul, incep sa scoata capul. La inceput mai timid, apoi din ce in ce mai agresiv si mai cu tupeu! Daca privim cu atentie, asa se intapla si in cazul altora, de aceeasi teapa, de exemplu Basescu, Zegrean, Orban, etc. In cazul acestei individe fara niciun fel de scrupule, dupa „recuperarea” ei de catre FBI si securistii nostri, a fost pusa in libertate. Pun pariu ca, nu peste mult timp, va reveni in tara cu fruntea sus, ca si cum nimic nu s-a intamplat!!

  4. Nici pe daddy vitamina nu l-ar mira. PSDracnistii sunt oricum un partid de traseisti si centuristi incepand cu daddy vitamina, pedist fost coleg cu lenuta crescuti impreuna de Basescu si terminand cu votcuta olgutului si cap de ciunga intrati in PSD direct de sub masa lui Vadim!

  5. Timp de un deceniu, cat a durat, regimul portocaliilor a fost practic invulnerabil. Doar nu ati crezut ca si-ar fi lasat tocmai retragerea si punerea la adapost neplanificate. Pentru aceasta, era nevoie de sprijinul celor care i-au inlocuit la butoane si care, avand aceleasi probleme, doreau ca si ei aceleasi solutii: amnistia si gratierea. Daca au aceeasi miza, tabere opuse pot sa coopereze.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.