„Îl aduc pe Satana consilierul meu?”

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a negat luni că Florian Coldea ar fi consilierul său, spunând că acesta este unul dintre oamenii care au făcut rău României şi l-a condamnat, prin presiuni, de trei ori şi vrea să o facă şi a patra oară.

„Pe mine Coldea (n.r.: să îl consulte)? „Sfetnicul” meu de taină m-a condamnat de 3 ori până acum şi vrea şi a patra oară. Florian Coldea, doamnul general. Şi presiunile făcute de Pahonţu (directorul SPP)”, a declarfat Liviu Dragnea, la România TV.

Liderul PSD a spus că este enervat de zvonurile potrivit cărora fostul număr doi din SRI ar fi consilierul său.

„Cum dracu să fiu auzit? Doamne iartă-mă în post. Mă enervează asta cu Codea consilierul meu. Îl aduc pe Satana consilierul meu? E unul dintre cei trei oameni care au distrus România”, a mai spus Dragnea.

Despre o candidatură a sa la Președinție

Liviu Dragnea nu a negat că ar intenționa să candideze la alegerile prezidențiale. ”Credeți că mă lasă ăștia liber să candidez?”, l-a întrebat liderul social-democraților pe realizatorul TV când a fost chestionat cu privire la momentul anunțului candidaturii.

”Credeți că mă lasă ăștia liber să candidez, ce naiba? (…) Eu nu am spaime. Am spus că mă duc oriunde tot cu fruntea sus”, a spus la România Liviu Dragnea, întrebat când își va anunța candidatura la alegerile europarlamentare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

3 Comentarii

  1. Unul dintre cei care au distrus in mod cert Romania este Dragnea, asta este fara dubiu. Altii distrugatori sunt Iliescu, Severin, Tariceanu si intr-o oarecare masura Nastase. O contributie importanta la opera distructiva a avut-o si dreapta prin fripturistul Victor Ciorba.

  2. E o mare confuzie! Satana este Dragnea! Coldea este doar Consilierul (sluga) Satanei Dragnea.

  3. Pe vremea cand frecventa locatiile SRI, Coldea nu mai era Satana, cat de IPOCRIT poate sa fie !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.